שלום לכולכם, התגעגעתי............

cial 1

New member
מתי מעשה פעם מפגש ואת מקפיאה רק חתיכה קטנה?לי

מזה יוכי אין יותר תפוחים בשווקים בגללך גם אני אעתיק ממך וחייבת לעשות עוגת התפוחים או זו או של לפני שבוע רק אני אוהבת אצלי את הפתוח הבן והשאר אוהים תפוח כך סתם ואני שונה רק בעוגות יופי של מתכונים הכול אגדי ברכות על הידיים הטובות בלערבייה שדיי מעאק אלחביבה

יוכי68

New member
פאי תפוחים ........אוהבת מאודדדדדדדדדדדד

כבר נתתי את המתכון.......מי שתרצה ש"תגיד"............

cial 1

New member
יוכי נכנס גם כאן לתת עוגה קלה של אגוזים

הטארת שהשתי וערב היו צריכים את המלכה ושתי אולי על שמה השתי וערב כי היא לא נתנה למורדכי לישון?

cial 1

New member
וחתיכה ממנה באת היא טעימה?

נכון צריך לרדת הכי דק את הרצועות אלמנת לקבל שתי וערב יפה אבל לפעמים יש קצת עצבים אז אנחנו ממשיכים במתכון בלי הרבה מאמץ אז מקבלים צורה אחרת אבל לא נורה אם היה זה למכירה בטח שהעצבים היו זזים אחורה אבל צריך כן לתת השקעה טוב פעם הבאה עלינו לטובה ויוכי את כול הפטנטים אני יודעת יום אחד נתן שרשור של טיפים? אחד הכי חשוב בעות הטארטים למשל ואני לא עשתי זאת מכה על חאט?

cial 1

New member
בוקר טוב לעוגה כבוד חברות ולכם בראשית דברי

יום הכי מתוק ואנחנו נתגבר גם על השנה האזרחית במקום 7 נקפוץ ל 8 וממה קרה החיים רצים מעל פנינו נכון. והוא שם למעלה נותן לנו הכול גם את השינואים כן כול רגע מבורך עליינו ועל זה אנו מודים לו ולך ה'אלוקי ברכך את העם הזה את כול האהובים את החברות כאן בבית בכול מקום כול מעשה כאן ובכול מקום הוא מבורך על ידי הקריאה אליך ושלך כמובן וכך מצאתי לברך אתכם חברי הפורום המקסים הזה. הוא מעשיק אותנו נכון אבל יש דבר אחד שאולי יש שלא מבינות הוא עוזר לשקם את בית האהבה של כול בית בראשיתה הדרך של הזוג. שרק הבעל לא יגיד אני מביא הבייתה פרנסה ואין בה כול תועלת" לא יש ידיים של אישה וזה עם הברכה וכך גם נכלל הילדים והסביבה זה גם מקום להגיד יש שיעור ומקבלים אותו כאן באהבה לזולת זו התרומה ועל כן כול אחת מה שהיא יכולה ומתי שיש לה את הזמן ןאת הכלים בכול המובנים- פשוט נותנת כאן באהבה המתכון לאוכל גם אם הוא לא עשיר יש בו את הכוח להעשיר בחום של השקעתו עוד קישוט ועוד טיפה יש לנו תפרית מאושר ועשיר ואם יש בו עוד יותר מהמרכיבים ההם של כן אני דרשתי להנות וכנות גם עלה לי יותר אז מה יש פה חג לי לכולם פעם כך ופכם כך? נכון ונגיד לא רק על הלחם לבדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה חלק בבקשתי לתת כאן ממני מלמעלה בהרגשתי..... נכון זה עם פילוסופיה אבל הכול מורכב כך בכלל בחיים יום טוב ומבורך ונמשיך בעז"ה תמיד גם אם נחליף מקום בותו מתתכון חני המאחלת לכולם כאם שנה אזרחית טובה ויפה לא להתבלבל אני מאוד מסורתית חסר לי רק עוד טיפה ואני בכלל של הכול היפה של כמה מהבנות כאן שומרת כשות לא זה מהבית ב.. לא מעשנת שומרת מצוות הכול על פי ההלכה ודהין הכול בא מלמעלה וגם במזל מודה לאל תמיד למעלה למתה תמיד נודה לו. הרבה טוב עושה לי לכתוב לפעמים אני לא מבינה למה חסר אות אז אתם סולחים אבל אם זה כמה אני מיד מתקנת הלאה לעשייה כאן ואהוא ילח לכם הכול בשפע של עושר חני

יוכי68

New member
עוגת שוקולד צ'יפס וחלבה שייש תפוזים.......חחח

הבן בקש לביה"ס להילולה של הרמב"ם והרב יעקב אבוחצירא ביום שישי...........אמר שהילדים ו ה מ ו ר ה התלהבו.........חחחחח

cial 1

New member
כן רק פרוסה מכול דבר לשמור../images/Emo8.gif

אני אגיב אני לא מבינה אני שולחת פעם אחת והוא זה תפוז נותן פעמיים הכול בגלל העוגות שלך יוכי בלי עין הרע הוא תפוז נותן בכפול את מי צריך לכבד כאן לשמור למפגש יהיה פעם מפגש אתם לא עונים על זה וגם על שרשור טיפים אולי היה כאשר לא הייתי עדיין כאן יוכי אני לא יודעת מה לאמץ לגבי העות תפוחי העץ של לפני שבוע או זאת הכול מקובל עלי אבל 2 אהי לא יכולה להכין אני אכין משהו מזה הכי חשוב תמיד כך נארה אותך יוכי ענקייייייייייייייתת משאלה מקפיצה אותך על

יוכי68

New member
את כל העוגות ועוגיות הזעתר אפיתי ביום חמישי

והיום ל א נ ש א ר ז כ ר ..............מאמינים?????????????

יוכי:) מה שלומך?

אשמח לקבל את המתכון לפאי תפוחים:))))))) עדין אין לי כל כך חשק וכח להיכנס למטבח (מלבד בהכנות לשבת שאז השם שולח לי כוחות עצומים ואחר כך פשוט קורסת לכל השבת!) אבל הפאי תפוחים..... את לא רוצה לדעת כמה אני רוצה לאכול אותו:))))))))))))

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifמתכון לפאי תפוחים

פאי תפוחים/יוכי מכינים בצק פריך : 1/2+ 2 כוסות קמח רגיל 1 א. אפייה 2 ביצים 1חב' מחמאה 3 סוכר וניל או כף סוכר + מעט תמצית וניל ליצור מכל הנ"ל בצק פריך (לא ללוש לישה מרובה) , להניח במקרר לרבע שעה. * הבצק לא מתוק (ניתן להוסיף עוד סוכר אם רוצים). בסיר קטן: 5 -7 תפוחים בינוניים חתוכים לקוביות גסות (ניתן לקלף וניתן להשאיר עם קליפה) כוס סוכר כפית קינמון צימוקים עפ"י הטעם לבשל בסיר את התפוחים, הצימוקים, הסוכר והקינמון מס' דקות עד לאיחוד החומרים, אין צורך להפוך זאת לריבה רכה, טעים מאוד כאשר מרגישים בתפוחים הטריים. אגוזים עפ"י הטעם - להוסיף בסוף הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק לשני חלקים, לבסיס חלק גדול יותר (כשני שלישים), משטחים בתבנית עגולה 26 או מלבנית בינונית משומנת מעל הבצק מפזרים מעט פירורי בסקויטים או פירורי לחם (לספיגת הנוזלים העודפים של התפוחים). מפזרים באופן שווה את תערובת התפוחים כולל האגוזים. את הבצק הנותר כשליש, מחלקים לרצועות: ניתן ליצור גלילים כמו נחשים ולסדר יפה בתבנית בשתי וערב או לרדד את הבצק ולחתוך בעזרת גלגלת משוננת רצועות ארוכות ולסדר בשתי וערב.......ניתן למרוח את הבצק בחלמון וניתן להשאיר ללא ציפוי. לאפות בחום גבוה 180-200 מעלות עד להזהבה כ - 25 דקות בערך. מצננים ומפזרים א. סוכר. עוגה קלה וטעימהההההה.......תהנו.

רותי410

New member
איזה יופי!!! גם פירגה הביאה מתכון נהדר

לעוגת תפוחים. נשאר לי רק לחשוב איזו אכין קודם. שתיהן נראות ונשמעות נהדר. מבטיחה להעלות תמונות. רק כדי לראות איזו תלמידה אני.

למעלה