שלום לכולכם..חדשה. שאלת איגואנות חשובה!!

תודה לך...האם יש להם אתר.?

פשוט נכנסתי לקישור ושם יש רק כתובת...ייתי רוצה אולי אם יש להם אתר חיפשתי בגוגל ואין. האם זה נכן שהם עושים משלוחים של חרקים...מה מחיר משלוח כזה לאזורי ובכמות סבירה של אולי 25 צרצרין/חרקים. ובגדול מה יותר מומלץ לי להגיע לעולם הזוחלים של גולן..או למיטל מעבדות אני מעוניינת לקנות חרדון מזוקן או אולי שממית מנומרת וחרקים. במחיר הכי זול שאפשר...שניהם פתוחים בשבת..?.

doriben

New member
הי

בלינק שהוספתי יש את מספר הטלפון שלהם. תעשי סקר ותראי מה יותר כדאי לך. בעיקרון חרדון מזוקן עולה בסביבות 250 שח, שממית מנומרת 100שח, לא חושב שהם ימכרו לך 25 צרצרים, וגם ככה כדאי לך להתחיל בטיפה יותר מהכמות הזאת, היות ואת לא רוצה ללכת וקנות כל שבוע? 100 צרצרים = 100שח. תקראי קצת בדפי גידול איך לגדל את החרקים שאת צריכה, היות וזה חלק מהעיניין.(לגדל את האוכל=חרקים). אני הייתי קונה גם זחלי קמח מהסוג הקטן וגם תיקנים אפריקאים על מנת לגוון להם. (המחירים הם הערכה, לא מתחייב לגביהם). טיפול בחרדון מצריך סלט ירקות טריים וחרקים, מנורת UV ועוד אמצעי חימום. לעומת זאת שממית אוכלת חרקים, והטיפול בא הוא יותר קל לדעתי למתחילים. שלא תביני אותי לא נכון, חרדונים הם חיות מדהימות, יש לי 3, אבל לדעתי הייתי מתחיל משממית ובהמשך מוסיףעוד חיות. בהצלחה, ומקווה שעזרתי לך. יום טוב.

TAINTED SAINT

New member
מצטרף להמלצה של doriben לגבי השממית המנומרת.

אני מגדל שממיות מנומרות,חרדונים מזוקנים וחומטים כחולי לשון [בין השאר],הקלות והנוחות ביותר לטיפול הן השממיות המנומרות ואחריהן החומטים כחולי הלשון. חומט כחול לשון יהיה לך מעט יקר בתור זוחל מחמד ראשון,למרות שהטיפול בו הוא הפשוט ביותר [אפשר לגדל אותו לתפארת גם בלי האכלה בחרקים שהינם בכל מקרה רק תוסף במקרה שלו] משום שהתפריט שלו כולל בין השאר בשר עוף טחון [נא או מבושל],מזון כלבים מפחיות,ביצה קשה[פעם בעשרה ימים],ופירות וירקות מגורדים על פומפיה. אני מצרף לך קישור למאמר שכתבתי על התפריט המומלץ לחומט כחול לשון במקום אחר,בתמונה העליונה מבין התמונות מופיעים שני החומטים שלי-הגדולה יותר בת שנה וחצי והצעירה יותר בת חצי שנה בערך,הגדולה נמנית כיום בין החומטים כחולי הלשון הגדולים בארץ-60 סנטימטרים[מדדתי לפני כמה דקות] תזונה מומלצת לחומט כחול לשון שוב,אני מצטרף להמלצה להתחיל בשממיות מנומרות כדי לצבור נסיון לפני שתעברי לזוחל "לטאי" אחר. אני מצרף תמונה של החומטים שצולמה לפני מספר חודשים,החומטית כחולת הלשון הקטנה שבתמונה כבר גדלה מאז וכרגע היא באורך 43 סנטימטרים... בהצלחה.

למעלה