שלום לכולכם מבקשת את עזרתכם בעיצוב לוגו

שלום לכולכם מבקשת את עזרתכם בעיצוב לוגו

לאתר שלי ולפליירים שלי שאשתמש בהם, כרגע אני צריכה לאתר שלי בדחיפות, קיבלתי המלצות על הפורום המדהים הזה. מצרפת לכם את הפלייר שלי ואת הלינק לאתר שלי, מתוך הפלייר הבחור שבונה לי את האתר לקח את הלוגו, לא שאני מבינה איך הוא עשה את זה............ אז הוא אמר לי לצרף את הפלייר ושאתם תבינו מה צריך לעשות................. אני מזה מודה לכם מראש. הייתי רוצה בחלק העליון איפה שהלוגו שיהיה כתוב מהמטבח של בקי באהבה מחפשים אוכל חם טרי וטעים, שיוכן עבורכם באופן אישי על פי טעמכם האישי,רצונכם והחשק שלכם? הגעתם למקום הטעים בו נגשים לכם את כל החשקים ונספק את כל המטעמים הכי טובים והכי מיוחדים שקיימים. אם יש למישהו רעיון ללוגו יותר טוב אני אשמח, לפתיח יותר מושך בכייף.................. ואם אפשר שיהיה כתב עגול ונוגע ומרגש, שיהיה אישי כזה. מודה לכם מאוד, תודה תודהתודה

הנה האתר שלי שיש שם את הלוגו

משום מה אני לאמצליחה לצרף את הקובץ של הפלייר אני אנסה להקטין אותו מקווה שאצליח

היי בקי../images/Emo71.gif

עדיף שתעלי את הפלייר בגודל המקורי כי הוא פוגע באיכות שלו.. כנסי לאתר הזה ודרכו תעלי את הפלייר http://www.upfree.net/
אם יש לך צבעים ספציפים שאת רוצה לאתר - רצוי שתעדכני אותנו לפני תחילת העבודה
יום טוב

אהלן העליתי את הפלייר לגבי צבעים לא איכפת

לי תשוטטו באתר ותראי אם יש לכם רעיונות לצבעים יותר מושכים את העין ויותר מעניינים אני אשמח מאוד תודה רבה רבה.

אחלה../images/Emo45.gif

עכשיו אני חייבת לרוץ.. אז או שאני אעזור לך בערב או שכבר מחר

דלמטית

New member
פונטים

יש בלוגו שלך יותר מדיי פונטים שונים, כמו כן לדעתי אלו פונטים שמצריכים רכישה שלהם דרך היוצר. כדאי לך לבדוק את זה עם מי שעיצב לך את הפלאייר.

נראה נהדר ומדהים תודה

אם יש עוד הצעות אשמח לראות, אם את יכולה לעשות את זה אולי בצבעים בורדו וורוד שיתאימו לאתר שלי אשמח ואולי בעצם נשנה את האתר לצבעים שלך........... תודה רבה רבה לך

בעני זה מקסיםםםםםםםםםםםםם../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

העיצוב מקסיםםםםםםםם הקופריטרית מדהימה
(קוקילידה}לא לקחת את השגיאות שלי באופן אישי אני דיסלקטית והבעים לטעמי האישי סוף הדרך יש סיכוי גם גם למשהו כזה אין לי פליר
אבל יש קישור לגלריה של מה שאני עושה

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

הדברים שאת עושה מדהימים
את מוזמנת לנסח טקסט כלשהו ונשמח לעזור בעיצוב

בעיני זה מדהים אנחנו מנסים לשלב את זה עם האתר

להפוך את כל האתר אולי לצבעים הללו, או להפוך את זה לצבע יותר רגוע, תודה רבה רבה על הכל

קוקילדה את יכולה להחליף לי את הצבעים

למשהו בז', או שמנת, או ורוד עדין..........? הצבעים חזקים מידי............ וגם שלא יהיה כתוב למעלה מהמטבח של בקי, כי הוא כתוב בצורה של האישה, לא צריך פעמיים, אפשר? תודה

תודה הייתי רוצה צבעים ירוקים עדינים או פסטל

או לבן ותכלת, ואם את מכירה מישהו שיכול לעזור לי קצת עם הגהה , או לנסות לסדר לי את הדף הראשי קצת עם מילים יותר נכונות אולי או משהו כזה אני אשמח. תודה

לא קוקילידה אני מחפשת להחליף את הצבע שיהיה עד

עדין יותר, משהו בצבעים פסטל, או תכלת, או ירוק עדינים, הצבעים חזקים מידי לאתר................. ואנחנו נבנה את הצבעים של האתר לפי הלוגו העדין. תודה לך

למעלה