צ'טני פירות יבשים ועוף בליקר קאסיס
רכיבים: 1/4 קילו חזה עוף חתוך לניתחונים של 3 ס"מ, 100 גר' משמש מיובש חתוך לקוביות, 100 גר' דבלים חתוכות לקוביות, 100 גר' תמרים יבשים מגולענים חתוכים לקוביות, 50 גר' צימוקי סולטה שחורים, 50 גר' סולטנה לבנים, 100 גר' קומקווט(תפוז סיני)חתוך ל4, 100 גר' דובדבנים יבשים מגולענים, 100 גר' תפוח עץ מיובש, 50 גר' קשיו לא ממולח, 50 גר' פיסטוק חלבי קלוף לא ממולח, 50 גר' בוטנים קלופים לא ממולחים, 3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות, 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי, 2 כוסות ליקר קאסיס, 1/4 כוס יין אדום, 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס שמן או חמאה. אופן הכנה: בסיר חם לטגן את ניתחוני חזה העוף עד להזהבה, להוציא לצלחת ניפרדת. להוסיף לסיר את הבצל,הבוטנים הפיסטוקים,והקשיו, לטגן קצת להוסיף את הצימוקים הדובדבנים לטגן עוד קצת להוסיף את שאר הפירות היבשים לטגן עוד כמה דקות,להוסיף את כל הנוזלים לבשל כ6 דק', להוסיף הסוכר, להרתיח להנמיך את האש,להוסיף את ניתחוני העוף לבשל בשעה לערך תוך בחישה מתמדת בכף עץ,עד שכמעט כל הנוזלים ייעלמו, לכבות את האש ולהגיש חם. ** ניתן להחליף את חזה העוף בעגל חלב או שוקי עוף אותם בישלנו מס' דק' במים רותחים וטיגנו כמה דקות בשמן רדוד....... ** מי שאוהב יכול להוסיף 1/4 כפית קינמון טחוןלצ'טני בעת הבישול. הערות: מקור המתכון: http://forums.speedy.co.il/