שלום לכולכם..

yoelmati

New member
חיות מאולפות?

הן מסוממות ברמות גבוהות ביותר! רק ככה מצליחים לאלף אותן. אולי על הקופים והפילים אפשר להגיד מאולפים, אבל לחיות הטרף בנוסף ל"אילוף", מכניסים משהו בבקבוק חלב או באוכל. וזה עד כמה שאני יודע מוכח והכל, אבל ה"מאלפים" שם שוללים את זה לגמרי וטוענים דברים כמו: "הם רק גורים" (נכון, שימו לב לגור הקטן שאיתי בתמונה), "הם הרגע התעוררו" (כן, גם אני קצת ישנוני אם הרגע הייתי מתעורר ממנת הסם היומית שלי, אחרי שנכנסת לכלוב שלי עם עוד חבורה של אנשים והתחלת להרביץ לי עם שוט כדי שכולם יצטלמו איתי), וכו'. למרות זאת, אני לא נציג של צער בעלי חיים, וגם אני כמו כל אחד שם עשיתי בוק עם החבר'ה. אגב, אם לאחרים פה יש תמונות מצחיקות משם, יהיה נחמד לראות...

veru

New member
אתה צודק!

גם לנו זה נראה שחופשי שמים להם משהו באוכל אבל העובדים שם הסבירו לנו שהם ככה בקיץ... נורא חם להם או שאמרו לנו שהם נולדו וגודלו עם בני אדם אז הם אדישים אליהם בקיצור נראה לא הגיוני שהם כל כך אפתיים מה שכן שוט לא היה באף אחד מהכלובים וטוב שכך, זה קצת מפחית מרגשי האשמה...

yoelmati

New member
אז בקיץ הם אומרים שהאפתיות היא בגלל החום?

כשהייתי שם בסוף אוגוסט, ביום די קר, הם אמרו שהאפתיות היא... בגלל הקור! ושתמיד הם ככה בחורף...חחחח

כרוני

New member
יואל...תדייק....חיות מעולפות !!!

גם לי יש בוק מרשים מאוד משם.... כולל גור טיגריס שהחליט שהג'ל לשיער שלי טעים והתחיל ללקק לי את השיער ואז בשביל לקנח (אחרי הכל הם אוהבים בשר) או סתם בשביל להביע את הערכתו הוא החליט להביא לי ביס מלא הערכה לצוואר......(הכל מתועד!)

veru

New member
פטגוניה

אני נורא רוצה לעשות לך חשק עם התמונות להגיע לפטגוניה...

veru

New member
../images/Emo222.gif

התמונה הזאת כמו הקודמת מברילוצ'ה

lailaein

New member
בתור אמא לילד בן 3

האמת תלוי בני כמה הילדים שלך. אבל אני לקחתי את הבן שלי בדצמבר ל 3 ימים בבואנוס ולקחתי אותו לגן החיות שבבואנוס איירס אפשר להגיע ברכבת התחתית והכניסה די זולה והמקום ממש נחמד מוכרים לך אוכל כדי להאכיל חלק מהחיות זה בערך מתאים להעביר 3 שעות בכיף. מקום נוסף הוא מוזיאון הילדים שבקניון אבסטו וגם לשם אתה מגיע עד הכניסה ברכבת התחתית וזאת חוויה לילדים ולגדולים מתאים פחות או יותר לילדים עד גיל 12. זה בערך שעתיים ואפשר לשלב עם ארוחה בקניון. אתר גן החיות http://www.zoobuenosaires.com.ar/index_fla_on_popup.htm אתר המוזיאון http://www.museoabasto.org.ar/home.php תעשו חיים

למעלה