שלום לכולללללללם!

tamar111

New member
שלום לכולללללללם!

אני מצטרפת לבננות שהתחתנו לפני שבועיים ופתאום צנחו להן חזרה לפורום. את ספור החתונה כבר סיפרנו (היה מדהים) מאז הספקנו להיות באילת בסופשבוע, להרגע, ובעיקר לעבוד ולעבוד כדי להשלים פערים (שזה לא ממש מצליח). בכל מקרה, המון מזל טוב לכל המתחתנים המאושרים, אני מקנאה באלו שלפני... היום של החתונה כל כך מדהים, מין שכרון חושים כזה שנמשך שעות... ובסוף נשארים עם התמונות.. (ויש המון), בינתיים קיבלנו דיסק עם כל התמונות (יצאו משגעות, אלפי תודות לצלמות המדהימות שלנו), האלבום והוידאו יגיעו בהמשך. אני לא יודעת איזה תמונות להראות לכם... יש כל כך הרבה.... טוב, אני אחשוב על משהו..רגע...

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo41.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

קדימה - ספרי סיפורים ותראי לנו קצת תמונות...

tamar111

New member
תמונות....

אני אשתדל לשלב את התמונות עם נהקרדיטים שבאמת מגיעים לכולם. כל בעלי המקצוע היו נפלאים, עשו עבודה מקצועית ואני לא מצליחה לחשוב על אף אחד שפישל. (אם אני אזכר, אני מבטיחה לעדכן) תמונה מספר אחת - האיפור שלפני עם הקרדיט לאתי שעשתה עבודה מדהימה!!!

שמופית

New member
וואו ../images/Emo70.gif איזו יפהפיה את ../images/Emo13.gif

מי אמרת שסידר לך את השיער

tamar111

New member
תודה שמופית ../images/Emo9.gif

את השיער סידרו לי במספרה של אמא של בועז ביהוד... ספרית מקסימה שלה סרקה אותי כשהיא מפקחת ... גם ציפורניים וטיפול פנים עשיתי שם , והיה ממש כיף , אוירה טובה, נינוחה כזאת, בכוונה לא רציתי להסתרק בסלון כלות, כדי לא להרגיש חלק מסרט נע... זאת גם הסיבה שהתלבשתי בבית, וגם חלק מהצילומים היו בבית. היה חשוב לי החום והביתיות שהיו מאוד מרגיעים וכיפים. בכל מקרה, אנשים התלהבו מאוד מהתסרוקת שלא הכבידה עלי בכלל. שום שערה לא זזה, וגם האיפור נשאר מקובע לחלוטין. ממליצה בחום

tamar111

New member
תמונה מס´ 2 - בגינה

הפעם קרדיט לגנן
ולאמא של בועז ובעלה שדאגו שהכל יהיה מסודר ויפה... קרדיט אדיר לזוג צלמות הסטילס שרון ואירית מפרופיל שצילמו מאות תמונות, ואין תמונה אחת חתוכה או שלא בפוקוס... אני מורידה את הכובע.

tamar111

New member
תמונה מספר 3 - בגן שעשועים

זה היה קטע די ספונטני... תכננו להצטלם בגינה בבית, אבל במרחק של 2 בתים יש גן משחקים קטן... בועז ביקש מילד בן 10 את האופניים והתחיל לעשות רונדלים

tamar111

New member
תמונה מס´ 4- הינומה

תמונה שאני מאוד אוהבת... יש בה משהו מיוחד. כאילו העולם לא היה קיים לרגע, רק אנחנו מתחת להינומה. אה כן, קרדיט לאביגיל התופרת... אנונימית מרמת גן שעוברת מפה לאוזן, עושה שמלות משגעות במחירים שבאמת שווים לכל נפש. אני אצרף תמונה עם מבט חד על השמלה כדי שתראו.

tamar111

New member
תמונה מס´ 5- החופה.

החופה היתה מדהימה (ככה אומרים כולם), ברגע שראיתי אותה היתה לי תחושה של רוגע שהחתונה תהיה בסדר. את החופה בחרנו לבד לגמרי בלי עזרת ההורים. אמא של בועז שלחה אותנו לבחורה (מינה מכפר ידידיה) אחרי שראתה חופה שהיא עשתה ונורא התלהבה. אני ובועז בחרנו יחד את עיצוב הזה כבחירה ראשונה של שנינו וויתרנו על הבחירה של אמא של בועז. הבחורה מהעיצוב עשתה עבודה נפלאה, אבל מגיע לה פחות 2 נקודות ביחסי אנוש. אבל היות שאנחנו לא מתחתנים איתה, החלטנו לקחת אותה כמעצבת החופה. (הנה שלא תגידו שאני רק מחלקת מחמאות)

nikit1

New member
תמר כל התמונות מדהימות-

האושר פשוט קורן מכם והחופה מדהימה ממש! תמשיכו להיות כאלו מאושרים!

tamar111

New member
בועז ואני מתחת לחופה - לחיים.

קרדיט לבועזי שלי !!!! שאני אוהבת כל כך.

boaz111

New member
למי שיש כח לכל הסיפור...

http://www.boaz.101main.com/wedding/picwedding/index.htm

הילית*

New member
תמר ובועז, ../images/Emo6.gif

רק עכשיו היה לי את הזמן לראות את כל התמונות וממש נהניתי. רואים את השמחה והאהבה שלכם מהתמונות והתמונות מצליחות לבטא בצורה כ"כ יפה את הארוע גם מבלי להכיר אתכם... שתהיו תמיד מאושרים ושמחים !!!

tamar111

New member
האולם, התאורה, המוזיקה....

3 קרדיטים ביחד... קודם כל לדי ג´יי יניב מאינפיניטי שהיה פשוט ענק. מילא את הרחבה באנשים מכל הגילאים, כולם רקדו בטירוף, והיו פשוט בהיי. אינפיניטי מספקים גם שרותי תאורה. התמונות מראות שהיתה תאורה מיוחדת. זה לא כל כך יקר ובהחלט מוסיף. וקרדיט אחרון וענק לגן הרומי, שעשה מעל ומעבר (אחרי הפדיחות שהיו עם מיה), הגן היה מקסים , מבחוץ ומבפנים. אומרים שהאוכל היה מעולה (אין לי מושג...) ובשפע. בסוף החלטנו לעבור ממזנון להגשה, לא יודעת מה עדיף, אבל ההגשה היתה מצוינת, ואנשים רקדו גם בזמן האוכל ככה שזה לא הרס.

tamar111

New member
בועז שלח לינק לכל התמונות מהחתונה..

בכל מקרה, אני אמשיך עם אחת-אחת (אל תדאגו, אני לא אגיע לאלף
עכשיו קרדיט לחברים שלנו (חשבנו להשכיר אותם לארועים... משהו בסגנון... חברים אקטיביים
הם הכינו לנו גביע עם השמות והתאריך (זאת היתה הפתעה), נעמדו בשורה והקריאו לנו משהו שהם כתבו (אנחנו הראשונים שמתחתנים). כשראיתי אותם נעמדים פחדתי שהם הולכים לעשות איזו פדיחה, אבל הם שיחקו אותה בגדול. נ.ב. בועז כבר בחלק ב´ של החתונה (החליפה אצל אמא שלו)

למעלה