שלום לכולללללללם!

tamar111

New member
אחרונה חביבה

תמונה אחרונה (אלא אם כן תהיינה עוד בקשות מהקהל
) הריקוד בסוף החתונה, רוב האנשים כבר הלכו, בועז ביקש מהדי ג´יי לשים את יחד של גאיה. אנחנו רקדנו צמוד צמוד כשכל החברים עושים מעגל מסביבנו, מרגש עד דמעות.

אתי@

New member
התמונות מקסימות ../images/Emo68.gif |בנדנה

שוב מזל טוב
ובהצלחה

מולדת.

New member
מזל"טטטטטטטטט

בע"ה התמונות מדהימות וגם את נראת מדהים!!!!!
הרבה אושר שיהיה לכם ושוב מזל"ט
יום טוב! מולדת

dorlim

New member
../images/Emo41.gif מקסים ../images/Emo41.gif

יו, כמה שאתם קורנים ומאושרים. התמונות משגעות (בייחוד זו עם ההינומה
) המון אושר ואהבה

סיגל2

New member
תמרה111, אתם נראים שיגעון , רואים

את האושר עליכם, אז שיהיה לכם מזל טוב והרבה אושר ושמחה.

רחלי1

New member
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תמר!!!!!!!!!!!!!! עברתי על כל התמונות דרך הלינק שבועז צרף, ואתם חתיכת זוג מלכותי וקסום, על רקע מלכותי וקסום לא פחות (הגן שהצטלמתם בו נראה לקוח מסצינה ב"עליסה בארץ הפלאות"! בחיי!) - ושניכם יפים-יפים ומקסימים-מקסימים, ומה רבה השמחה!!!
מקווה שנהניתם מאילת (שמעתי שזה ב-ד-י-ו-ק הזמן לנסוע לאילת עכשיו, ושממש נעים שם!!!) נשיקות ומזל טוב, רחלי

שרונס

New member
איזה יופי של תמונות!

תמר ובועז, איזה מתוקים אתם! אני אהיה נדושה ואכתוב בפעם המיליון שאתם יפים-יפים ובעיקר נראים שמחים עד השמיים! אני מאחלת לכם חיים יפים ומאושרים כמו שאתם הייתם בחתונתכם ושכל משאלותיכם יתגשמו! שרון.

שרונס

New member
דרך אגב, אני הכי אהבתי...

את התמונה בה אתם רוקדים סלואו ביחד. איזו אהבה... ממש להינמס. אבל אני מסכימה עם כולם שהתמונה עם ההינומה מאוד יפה ומיוחדת. שרון.

tamar111

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif |מ

התמונות עדיין לא אצלנו, אבל בינתיים קיבלנו דיסק עם כל התמונות וקליפ מדליק שכולל מוזיקה ותמונות נבחרות, אז בשבוע האחרון אנחנו עוברים בין כל מיני בתים של משפחה קרובה (הורים, אחים..) ומראים להם את התמונות בדיסק... ובכל פעם מתרגשים ושמים לב לעוד פרטים קטנים. איזה כיף שיש תמונות ! אני ממש לא זוכרת כל מיני חלקים שמצולמים שם.. נחכה גם לוידאו , אולי יהיו לי עוד הפתעות
אז שוב, המון המון תודה על המחמאות, אני מאחלת לכולן חתונה נפלאה כמו שהיתה לנו ... תמר

tamar111

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif |מ

התמונות עדיין לא אצלנו, אבל בינתיים קיבלנו דיסק עם כל התמונות וקליפ מדליק שכולל מוזיקה ותמונות נבחרות, אז בשבוע האחרון אנחנו עוברים בין כל מיני בתים של משפחה קרובה (הורים, אחים..) ומראים להם את התמונות בדיסק... ובכל פעם מתרגשים ושמים לב לעוד פרטים קטנים. איזה כיף שיש תמונות ! אני ממש לא זוכרת כל מיני חלקים שמצולמים שם.. נחכה גם לוידאו , אולי יהיו לי עוד הפתעות
אז שוב, המון המון תודה על המחמאות, אני מאחלת לכולן חתונה נפלאה כמו שהיתה לנו ... תמר

למעלה