שלום לכולםםם... התגעגעתי!

ten hengel

New member
שלום לכולםםם... התגעגעתי!

היי, מה שלומכם? אני מצויין, אתמול חזרתי מהסיבוב הופעות שלי בגרמניה איטליה ושוויץ, בטח שמעתם שסיפרתי על זה בראיון שלי פה בתפוז... ואגב אני מקווה שאהבתם ושבאמת עניתי לרובכם על השאלות. עכשיו, בקשר לידיעה האחרונה שכולכם שמעתם בקשר לאירוויזיון, קודם כל ממש אין לכם מה להיות מאוכזבים כי אני מבטיחה שאני עושה את זה מסיבות מאוד מספקות,וזה הולך להיות משהו מאוד מיוחד אבל לצערי, כרגע אני לא יכולה יותר מידי לפרט, רק לבקש שתתמכו בי ושתשמחו בשבילי כמו שאני שמחה. זהו... אני מבטיחה לספר לכם את כל הפרטים ברגע שזה יתאפשר ועד אז נשיקות לכולם! ליאל

BARSASOS

New member
היי ליאל! התגעגנו גם מאוד!!!

איך היה בחו"ל? :] כמה זמן היית שם בכלל? והראיון באמת היה מאוד יפה =] בקשר לאורווזיון- אנחנו (לפחות אני) תומכים בך בכל זאת, למרות שזה קצת חבל שאת לא מייצגת אותנו, אבל אני ממש שמחה בשבילך! זה ממש כבוד גדול , וכמו שאמרתי אתמול לאבא שלי "הסיכויים שלהם לעלות גדלו עכשיו P: ) תכתבתי לנו יותר =]]] בייי נשיקות :]

ל../images/Emo23.gifי../images/Emo23.gifא../images/Emo23.gifל

אני כל כך שמחה לראות שאת כתבת בפורום,אין לך מושג כמה..
עכשיו כולם רואים שבאמת לא שכחת אותנו
אני ממש בהלם. מהכל. במיוחד מהעובדה שאת מופיעה באירוויזיון.. אני חושבת שיקח לי כמה ימים לעכל את כל המציאות הזאת... המון המון בהצלחה באירוויזיון

nitzan111

New member
ליאל!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif

אייזה כיף שאת כותבת פה. האירוח היה מהמם
המון המון המון בהצלחה באירוויזיון

°°NaTaLi°°

New member
ליאליייייייי

הי ליאל מה קורה? יוואו איזה כיף שכתבת!!! האירוח היה מדהים!!!!!! ורציתי לאחל לך המון המון הצלחה באירוויזיון! נטלי

היי..!! גם אנחנו התגעגענו מאודד..!!

רק שתדעי שדאני בכל אופן יתמוך בך בכל דרך אפשרית ..ובהצלחה..

shai202

New member
לגבי האירוויזיון...

אני חובב אירו שניםםםם,אבל ליאל החמודה קצת צעירה לא?? צריך שהיא תהיה בת 16 כדי שתוכל להשתתף.. בכל אופןן בהצלחההה ואין לי ספק שהיא תזכה במקום גבוההה! באמת חבל שהיא לא מייצגת אותנו!! ממש מצחיק! שנה שעברה יצגה את צרפת ישראלית,ועכשיו בשוויץ.. עדיין לא הבנתי למה דוקא לייצג את המדינה הזו? יותר הגיוני למשל גרמניה,היא ביקרה שם הרבה לא??

היא כבר בת 16.../images/Emo8.gif

התאריך לידה שלה: 11.7.89 האמת,שגם אני חשבתי על כל העניין שבשנה שעברה מישהי ישראלית יצגה את צרפת,אבל אני חושבת שזה רק מוכיח כמה שיש לנו בישראל כל כך הרבה כשרונות...[למרות שלדעתי ליאל מספר אחת],המדינה שלנו צריכה יותר להעריך את מה שיש לה.
אגב,זה רק נדמה לי,או שליאל תהיה הזמרת הצעירה ביותר באירוויזיון?

shai202

New member
אממ לא ולא..אסביר..

רק לאחרונה נוסד החוק על השתתפות מגיל 16.. בשנות ה70-80 היתה נציגת בלגיה,שזכתה והיא היתה רק בת 14..אני חושב..וגם גילי שלנו!!!,היה בן 13... רק שהוא זייףףףף חחח ליאל שלנו תפציץץץץץץץץץ על בטוח היא תשיר שיר שקט.. אני אישית ידעתי שמתי שהוא ליאל תהיה באירו,אבל חשבתי שתייצג אותנו..! כי על בטוחחח היינו זוכיםםםםםםם,טוב מה לעשות,הזוב באירו 2006,אתונה : שוויץץץ !!!

אני בטוחה שליאל תזכה ../images/Emo47.gif

היא הולכת להפתיע את כל האנשים שלא תמכו בה ולא האמינו בה לרגע, כשרצתה להשקיע קצת בארץ שלה... ליאל מוכיחה לנו מרגע לרגע עד כמה שאפשר להגשים את החלומות שלנו והאהבות הגדולות שלנו,ולפעמים אין לזה סוף וצריך רק "לעלות יותר",כמו שהיא אמרה בראיון שלה בתפוז.. אני לא יודעת אם היא תשיר דווקא שיר שקט, אבל אני יודעת שאם זה יהיה שיר שהיא תשיר-השיר הזה יהיה מדהים.
אגב,תודה רבה על התשובה.

keinan9

New member
לפי מה שאני מכיר מרלף זיגל

שהוא המלחין/כותב של השיר, זו לא תהייה בלדה, הוא כתב כבר הרבה שירים לאירוויזיון, הוא סוג של צביקה פיק גרמני בכל מה שקשור לאירוויזיונים, ולרוב השירים שלו הם קצביים!

../images/Emo12.gifעוד יותר מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

זה בדיוק מה שרציתי. שיר קיצבי שכזה...
שיר שיהיה קליט וגם מי שלא מבין גרמנית/שוויצרית יוכל לשיר
סתם,אני כמעט בטוחה שהשיר יהיה ברובו באנגלית. למרות שליאל מסוגלת להפתיע...

keinan9

New member
השיר יהיה כנראה כולו באנגלית

חחחחח ואגב סתם לידע כללי - אין שפה כזו שוויצרית....בשוויץ השפות הרשמיות הן צרפתית, גרמנית ואיטלקית ולמרות הכל כנראה שזו אכן תהייה בלדת שלום מסטיקית ודביקה
בעעעעעעעעע

לא ציפיתי אחרת ../images/Emo9.gif

ליאל היא זמרת בינלאומית, המסר שלה הוא שלום.. Peace World. לא חשבתי שהיא תסכים ללכת בשביל לשיר שיר "קיצ'י" שכזה, היא אוהבת להעביר מסר למאזינים.. ועוד בתחרות כמו האירוויזיון...
אני בטוחה שאם יהיה שיתוף פעולה,השיר יהיה מדהים.

keinan9

New member
חחחחחח דווקא שיר שלום זה הכי קיטש

שיכול להיות, אבל לא חשוב....

שיואווו!!!

תקראו פה: http://www.esctoday.com/news/read/5220 ופה: http://www.esctoday.com/news/read/5220 היא הולכת להיות חלק מלהקה בשם Six For One. בהצלחה ליאל!!!

למעלה