שלום לכולםםם... התגעגעתי!

ותקראי גם פה ../images/Emo8.gif

יותר מפורט

keinan9

New member
ליאל - כל הכבוד לך ובהצלחה../images/Emo70.gif

מחזיקים לך אצבעות

TINKERBELL 15

New member
מצד אחד - זה נהדר ../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif מצד שני../images/Emo35.gif

זה קצת כואב...
את יודעת מה אני חושבת עלייך, שאת זמרת מוכשרת, עם קול אלוהי ובכלל אישיות מדהימה... אבל זה קצת צורב בלב שתייצגי מדינה אחרת, ולא את ישראל. זה נותן הרגשה שאת לא משקיעה פה... אני כבר מעל שנתיים מתה שיצא לך דיסק בעברית, עם הקול "הנוכחי" שלך... ובקצב הזה, אני כבר ממש לא רואה את זה באופק. בסך הכל, אנלא דעת איך זה הולך, אבל באמת יש פה אשמה לועדה הישראלית... לאירווזיון, שלא "חטפה" אותך קודם... אבל בסך הכל, למרות האכזבה, כי שוויץ זאת לא ישראל ואם תזכי האירווזיון הבא בישראל לא יהיה, אז שיהיה לך
, אני מודה שיש לי קצת אכזבה אישית, שגם קצת השפיעה בנושא... בסך הכל, אני מהראשונים ש"העריצו" אותך ואפילו את הפורום פתחתי עם הרבה ניצוץ בעיינים והתגאתי על מלא דברים שעשית... אבל אני מודה, התאכזבתי.
אביטל.

O o O o O o O

New member
אני מתאר לעצמי שלא יצא לך לקרוא...

מתאר לעצמי שלא יצא לך לקרוא את זה, אבל על כל מקרה שלא יהיה..:) קשה לי להעריץ אומן, כיוון שהוא אדם ואני שווה לו כאדם...מה שכן, אני מאוד מאוד מעריך את ההשקעה שלך ואת האהבה שלך למוסיקה. יש לך קול מדהים ונדיר ביופיו, ואני בטוח שאת יודעת שזכית במתנה. היי עצמך והמשיכי לתת מעצמך כפי שאת נותנת... האמת שלך היא זאת שעושה אותך כאדם ואת האומנות שלך, ליחודיים. את נראית כמו אדם מקסים והלוואי והייתה אפשרות להכיר אותך:) שיהיה לך רק בהצלחה
יש לך מעריץ חדש! חחחח

שאלה

שלום לפי מה שהבנתי - ראלף זיגל לקח אותך לחלק מלהקה שנקראת 6 ל1 וזאת להקה שמורכבת מ6 מבצעים מ6 מדינות שונות. האם שמעת כבר את השיר? האם ידוע לך מה חלקו של כל אמן ואמן בשיר כבר? כי קצת התאכזבתי כשקראתי שאת לא סולנית שם... אשמח אם תתקני אותי - ותגידי לי שאת סולנית ושלא הבנתי נכון

תשובה. ../images/Emo13.gif

לפי מה שאני הבנתי ופורסם בעיתון היום- ליאל תוביל את הלהקה..

../images/Emo79.gifכעת התפרסם שהיא תשיר חלק שווה

יחד עם שאר האומנים שישירו לצידה בלהקה. בכל אופן, הבנתי שכל האומנים שישתתפו בלהקה הזאת הם מאוד מפורסמים, כך שלשוויץ יש סיכוי טוב לנצח.
וחוץ מזה,
לא יזיק לנו לשמוע את ליאל כחלק מלהקה,זה יכול להיות נחמד..

העיקר שהיא תשיר../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

אני כל כך מחכה לזה,ולא מעכלת את זה.. ובכלל,יש כל כך הרבה זמן עד אז,אוף,שיגיע כבר!
היום חברה שלי אמרה לי "ב29 למאי תהיה הבגרות במתמטיקה", ואני עניתי לה:"אז אם ככה,זה יוצא 9 ימים אחרים שאני אראה את ליאל באירוויזיון.." חח,איך קישרתי אותה לבגרות..

למעלה