עכשיו כשגם ראיתי את הקליפ...
(כן, מה לעשות - אין לי כבלים...) אני מסכים עם הניתוח שלך, פחות או יותר... הקליפ כ"כ ממצה את מה שקורה בשיר, שזה פשוט מדהים! בנוסף לגאוניות של הצילום והסצנות שבו, הוא ממש מוסיף המון לתוכן של השיר. והקטע של כל האנשים בבית שקפואים במקום - לפעמים זה כ"כ נכון, גם מבחינת זה שכשאתה מתמודד נראה לך שכל האנשים חיים בעולם אחר מנותק ושונה, וגם בגלל שהחברה שלנו קפואה במקום ולא נפתחת (כמעט) לדברים שונים וחדשים. "לעשות שטויות בחתונה של אחותך" - אני חושב שהמבט על הפנים של הכלה אומר את הכל... אחד הפחדים הגדולים ביותר של כל אחד לפני היציאה מהארון - התגובה. יש משהו נורא מוזר בקליפ - כאילו מצד אחד אלה החיים של עברי, או אולי תתקנו אותי - אבל ככה זה נראה לי, ובעצם מה שהוא לאורך כל הקליפ הוא בא ומתקן דברים, דברים שהוא עשה בחיים שלו אבל לא היו מושלמים - לסגור את הדלת כשהילד מציץ, לכבות את האור לילד שהלך לישון, לסגור את הברז במקלחת, ואז הוא מגיע למטבח, שיש שם מעין שיחה בין שני הורים ובת, שמשום מה נורא הזכיר לי את השיר "משהו אמיתי" - כאילו היא סיפרה להם, האמא בשוק עומדת עם הצלחות, והאבא מסלק את הילדה. עם אצבע נוראית לכיוון החוצה... ואז עברי מגיע, ומעיף את הכל לכל הרוחות - מנפץ כל טיפת שקט שהייתה שם -פשוט אדיר.... באמת הופתעתי (לטובה!!!) מהנשיקה, מהזוג הערום במקלחת... סחתיין! הקיצר - אין מילים... התאהבתי (שוב) מחדש!