שלום לכולםםם!!!! יש לי שאלה..=)

קוֹבּ

New member
אני באמת לא זוכר אותך ../images/Emo6.gif

אבל אם היית אומרת שיר יצחק הייתי מקשר. הייתי בלשכה כדי שיקבעו לי פרופיל. אחרי הצו הראשון גילו אצלי כל מיני בעיות, ושלחו אותי לעשות בדיקות למינהן ולחזור עם תוצאות. אז חזרתי. וגילו עוד בעיה. אז עדיין אין פרופיל

קוֹבּ

New member
למה לפדח?

את כבר יודע שאני לא אוכל אנשים אלא אם הם מבקשים את זה. בעיקרון אני לא מעריץ גדול של להגיד שלום לאנשים כשלא יכול להתפתח מהשלום הזה שום דבר. זה די כמו להגיד למישהו "אתה מקרית טבעון?", "כן", "אתה מכיר את טניה?","כן!", "איזה קטע! גם אני!", "יו איזה קטע!", *מבטים מחויכים נבוכים חסרי פואנטה*.

חחחחח בגלל זה הפסקתי

להגיד שלום ככה לאנשים :) השיחה נתקעת וכזה אין מה להגיד
רן למה 45?

hadas1233

New member
אתה רציני הורידו לך כל כך הרבה

על תת משקל? *בקרוב צו ראשון, צריך לברר כמה דברים...*

../images/Emo54.gif../images/Emo176.gifשאת בגובה 1.74

ושוקלת 43 לפחות ככה שקלתי בצו ראשון אז כן מורידים כל כך הרבה אם הם יידעו על הבעיות גב שלי לא יגייסו ככה שאני שומר אותם לעצמי לבינתיים

A N I g M A

New member
נה, גם לחברה שלי נתנו פרופיל כזה

מאותה סיבה. אבל מה, אתה יפה

הפירוש שלי קצת שונה

הבית הראשון מדבר על משהו טוב ("גוף בגוף נוגע..כמו לחזור הביתה מהגשם של החוץ...") הכל בבתים הראשונים הם דברים חיובים,טובים... ובעצם,כל הדברים האלה הם טובים,אבל לכל אחד יש השפעה אחרת עלינו.. שום דבר מהדברים המדהימים האלה הוא לא משמעותי כמו הגעגוע. בבית הזה הגעגוע הוא הנוסטלגיה..שום דבר לא טוב כמו הנוסטלגיה הבית השני מדבר על דברים פחות חיובים ("מים שנוזלים...אהבה שהתקקרה..") אבל כל הדברים האלה הם לא כמו לשחרר דמעה-לבכות,להוציא הכל החוצה (כולל את מה שהכנסנו בבית הראשון-"לצרוח פנימה") רגע של סיום שבו כבר מרגישים את הגעגוע..אבל אנחנו לא באמת חווים את הגעגוע,עדין... ובקיצור, שום דבר הוא לא כמו הרגע שעכשיו אנו חווים, הכל אותו חרא (באמת שבאנגלית זה נשמע יותר טוב) הכל חוץ מהרגע עצמו...

חשבתי עכשיו על משהו מוזר...

השיר טיפה מתקשר לי לרצח של יצחק רבין פתאום... "זה לא אותו דבר,מלבד הגעגוע למשהו רגוע,שיר מהעבר הלא רחוק... שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד..." שום דבר לא דומה לגעגוע שלנו למצב שהיה פה לפני הרצח, שיר מהעבר הלא רחוק-השיר של אביב גפן/השיר שרבין שר רגע לפני... כל האנשים שרו אותו בצורה מדהימה בעצרת,כולם היו נורא מגובשים וביחד,השיר הזה נתן תקווה לכולם פתאום... ושוב (טיפה מתקשר להודעה הקודמות שלי) בבית הראשון הכל אופטימי,חוץ מזה שהכל נשאר בבטן ("לצרוח פנימה") עכשיו,אחרי הפזמון כבר אפשר לשחרר הכל... אוקי, זה באמת מוזר..

../images/Emo32.gifעצומה בפורום טלנובלות../images/Emo70.gif

אנשים, אני חייבת את עזרתכם. אני גם בפורום טלנובלות{230}, ואנחנו עורכים עצומה לערוץ ויוה. אנחנו זקוקים לחתימות שלכם, פשוט תקליקו, ותשלחו תגובה עם אייקון
תודה מראש אילנה +פורום טלנובלות

עינתוש15

New member
ממש אהבתי תפרושים שלכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

ראיתי עכשיו תקליפ פעם ראשונה וזה ממש ממש מרגש!!!!! מה שאני גם חושבת זה הפרוש של "אישל חורף", זה שהוא מתקן דברים שהיו לו בעבר.. תודה רבה רבה לכולםםםם

למעלה