מאמייי המקורית
New member
שלום לכולם אני חדשה =)
אני מאמייי המקורית (שם בדוי
) , אני בת 15 מאזור הדרום. אממ לסיפור?..אוקי
כשהייתי בת מספר חודשים בלבד הוריי התגרשו גירושין מאוד מכוערים. אימי יזמה את הגירושין אבל אבא שלי לא רצה להתגרש (הוא גם היה על סמים באותה תקופה).. לבסוף אבא שלי איים על אמא שלי שאם היא מתגרשת ממנו אני לא אראה אותו לעולם והוא לא ישלם עליי מזונות.. אמא שלי הסכימה. וכך..גדלתי לי בידיעה שיש לי אבא אי-שם בעולם שלא מעוניין בי , לא מתקשר , לא שולח מכתבים ולא קונה מתנות לימי ההולדת.. תמיד חלמתי שביום הולדתי ה-10 הוא יופיע עם מתנה גדולה שתפצה על כל השנים..אבל נחשו מה?..זה לא קרה ואני בכיתי כל כך.. ואז אמא שלי הכירה בחור חדש (אחרי שלל חברים שהיו לה) , הם יצאו מספר חודשים והחליטו להתחתן..אני אהבתי אותו הוא היה מאוד נחמד.. אבל מה?!..יום אחרי החתונה היחס שלו השתנה אליי..הוא השיג את מבוקשו אז מה אכפת לו..הוא צעק עליי , כעס עליי , איתי וניסה להשפיע על אמא שלי שתשלח אותי לפנימייה..הוא היה משקר לה ואומר שעשיתי ככה וככה והכל היה בולשיט..אבל למי אמא תאמין? לילדה בת 11 או גבר בן 36?.. ואז...אחי נולד , אז באמת הייתי במשבר..הוא לא הרשה לי להתקרב אליו , הוא כל הזמן פחד שאני אפגע בו...אידיוט.. זו הייתה תקופה מאוד קשה בשבילי , אמא ו"אבא שלי החורג" נתנו את כל האהבה וצומת הלב לאחי הקטן ואני הייתי הזבוב ש"מסוכן להשאיר בקרב התינוק". לא חשוב..אז אחרי שאני הצטיירתי כרוצחת תינוקות שצריך לשלוח למוסד אמא שלי התחילה לריב איתו..הם לא דיברו בערך 2-3 ימים ואתם יודעים מה הוא עשה ב2-3 האלה?!.....הוא בגד בה..והיא גילתה את זה..לקחה את העינינים לידיים והם התגרשו. ועכשיו..לאמא יש חבר חדש , ואני נשארתי עם צלקת מאוד עמוקה מכל העם הגברי. מקווה לתגובות =]
אני מאמייי המקורית (שם בדוי