שלום לכולם אני חדשה =)

שלום לכולם אני חדשה =)

אני מאמייי המקורית (שם בדוי
) , אני בת 15 מאזור הדרום. אממ לסיפור?..אוקי
כשהייתי בת מספר חודשים בלבד הוריי התגרשו גירושין מאוד מכוערים. אימי יזמה את הגירושין אבל אבא שלי לא רצה להתגרש (הוא גם היה על סמים באותה תקופה).. לבסוף אבא שלי איים על אמא שלי שאם היא מתגרשת ממנו אני לא אראה אותו לעולם והוא לא ישלם עליי מזונות.. אמא שלי הסכימה. וכך..גדלתי לי בידיעה שיש לי אבא אי-שם בעולם שלא מעוניין בי , לא מתקשר , לא שולח מכתבים ולא קונה מתנות לימי ההולדת.. תמיד חלמתי שביום הולדתי ה-10 הוא יופיע עם מתנה גדולה שתפצה על כל השנים..אבל נחשו מה?..זה לא קרה ואני בכיתי כל כך.. ואז אמא שלי הכירה בחור חדש (אחרי שלל חברים שהיו לה) , הם יצאו מספר חודשים והחליטו להתחתן..אני אהבתי אותו הוא היה מאוד נחמד.. אבל מה?!..יום אחרי החתונה היחס שלו השתנה אליי..הוא השיג את מבוקשו אז מה אכפת לו..הוא צעק עליי , כעס עליי , איתי וניסה להשפיע על אמא שלי שתשלח אותי לפנימייה..הוא היה משקר לה ואומר שעשיתי ככה וככה והכל היה בולשיט..אבל למי אמא תאמין? לילדה בת 11 או גבר בן 36?.. ואז...אחי נולד , אז באמת הייתי במשבר..הוא לא הרשה לי להתקרב אליו , הוא כל הזמן פחד שאני אפגע בו...אידיוט.. זו הייתה תקופה מאוד קשה בשבילי , אמא ו"אבא שלי החורג" נתנו את כל האהבה וצומת הלב לאחי הקטן ואני הייתי הזבוב ש"מסוכן להשאיר בקרב התינוק". לא חשוב..אז אחרי שאני הצטיירתי כרוצחת תינוקות שצריך לשלוח למוסד אמא שלי התחילה לריב איתו..הם לא דיברו בערך 2-3 ימים ואתם יודעים מה הוא עשה ב2-3 האלה?!.....הוא בגד בה..והיא גילתה את זה..לקחה את העינינים לידיים והם התגרשו. ועכשיו..לאמא יש חבר חדש , ואני נשארתי עם צלקת מאוד עמוקה מכל העם הגברי. מקווה לתגובות =]

בלעכס.

לצאת כך לעולם הדייטים בעתיד זה בהחלט לא בריא. ברוכה הבאה לפורום המתוסכלים
, יש פה יוגות מטורפות עם החיבורי רשת
. מקווה שאת בסדר
, והיי - יש גם גברים איכותיים, את עוד תמצאי אחד
. אם בא לך קצת לצחוק - מוזמנת לבלוג שלי (לחיצה על הכינוי תוביל אותך), יש פוסט משעשע ודנדש
. טל,

אחד כמו טל :)

ברוכה הבאה, סיפור לא קל בהחלט. ספרי מה איתך עכשיו? איך היחסים שלך עם אחיך? עם אמא שלך? איך את מתמודדת?

אממ

אני עכשיו בסדר..אפשר להגיד אמא עם החבר החדש והיא ממש מאוהבת בו..הוא ניראה חמוד והכל אבל אני לא מנסה ולא רוצה להקשר אליו.. אין לי כוח יותר לשטויות האלה.. היחסים עם אחי?..הוא כולה בן 4 עכשיו אבל אני אוהבת אותו נורא , אמא שלי רוב ביום (מ10 עד 8-9 בערב בערך) בעבודה ואני בעצם איתו כל היום ומגדלת אותו..אני זאת שלימדתי אותו לעמוד וללכת כשהוא היה עוד פעוט..אני זאת שלוקחת ומחזירה אותו מהגן ואני זאת שמחנכת ומגדלת אותו..הוא כמו הבן שלי
למרות שהוא מעצבן לפעמים..כשאבא שלו לוקח אותו (פעמיים בשבוע , כל מפגש 2-3 שעות) הוא חוזר ואומר לי שאבא אוהב רק אותו...מתסכל קצת אבל מתרגלים =\ היחסים עם אמא..אממ בואו ניראה..ת'אמת? לא משו בכלל בזמן האחרון..מאז שהיא הכירה את החבר שלה היא בקושי בבית..אחרי העבודה היא חותכת לבית שלו..כל דבר שאני אומרת/מספרת לה מעצבן אותה ואיכשהו כל נושא שיחה נגמר בצעקות משני הצדדים.... בפעם האחרונה שהיא שאלה אותי איך היה בבית ספר ניראה היה בכיתה ז' לפני 3 שנים.. זה נורא עצוב אבל כבר פיתחתי עור של פיל..פעם הייתי לוקחת את זה נורא קשה כי בכל זאת את רוב האהבה אני אמורה לשאוב מאמא ועוד יותר בגלל העובדה שאין לי אבא..אבל הבנתי עם השנים שהדמעות שלי שוות ל***.. דרך אגב..חשבתי להמציא שאבא שלי מת וככה אנשים לא יתחקרו אותי כל הזמן איפה הוא , במה הוא עובד , אם אני מתגעגת..זה מתחיל להביך אותי כבר להגיד שיש לי אבא אבל הוא לא רוצה להיות בקשר..מה אתם חושבים? אוף.. אתם לא מבינים כמה שאני מקנאה בחברות שלי..יש להן הורים מקסימים ואבות כל כך חמודים.. הייתי נותנת הכל בשביל שתהיה לי משפחה קטנה ומאושרת. ניראה לי חפרתי יותר מידי..יש לי עוד כל כך הרבה לאמר אבל חלקכם בטח לא הגיע אפילו לחלק הזה <<<<<<<<<< =\

הדסו^ש

New member
אני אתחיל מהסוף - אל תקנאי בחברות שלך

כי כל עוד את לא חיה בתוך בית מסויים - את לא יכולה לדעת מה באמת קורה בפנים, איך היחסים בין ההוריםעצמם ובינם לבין הילדים וכו'. לא נראה לי קריטי שתגידי שאבא שלך מת - השאלה היא אם זה לא יביא לתגובות אחרות - כמו רחמים ושלות איך הוא נפטר. את יכולה לומר שאמך הרתה מתרומת זרע

אני מה זה מבינה אותך...

גם אני לפעמים קצת מקנאה באנשים שיש להם משפחות מאושרות ושלמות....אבל כמו שהדס אמרה, אין משפחה מושלמת, ואתה אף פעם לא יכול לדעת אם ההורים והילדים באמת מאושרים כמו שזה נראה מבחוץ.... צריך תמיד להעריך את מה שיש לנו, ולא להסתכל על מה שיש לאחרים ולעשות השוואות!

קוצה1

New member
באמת כל עולם הדייטים הזה זה משו נוראי...

היי לך, אני קוצה, בת 15 שבוע הבא
. כל הזמן אמא שלי אומרת כמה שהיא רוצה חבר, רוצה להכיר מישו, ואני כל כך שונאאאתת שהיא אומרת לי את זהה, היא לא מבינה שאני לא חברה שלה או אחותה, אני הבת שלה ואני לא רוצה ולא צכה לדעת את זה.. זה עושה אותי מתוסכלת ועצבנית. קיצרר.. אני יכולה להבין אותך, ומקווה שעם הזמן הדברים מסתדרים ועוד יסתדרו בהמשך, את מוזמנת לספר באמת מה המצב שלך עכשיו עם המשפחה והכל.. ממש כייף פה, יש כאן אחלה של אנשים, תישארי, יהיה לך נחמד..

secret10

New member
יאווו קוצה ברוכה הבאה למועדון !!!

גם אמא שלי כל היום חופרת לי עד כמה שהיא רוצה חבר... היא לא מבינה שזה מתסכל ומכניס אותי לעצבים יותר ויותר... :] יאללה אבל יהיה טוב

mor1115

New member
היי

להגיד לך שזה יעבור ויהיה בסדר, זה סתם, מילה, שקר, בלי משמעות. ידוע שדווקא ילדים להורים גרושים הם אלה שרצים להתחתן. כי אצלך זה לא יהיה ככה, את יודעת את זה, נכון? כולם יסכימו איתי פה, שרק מי שחווה בעצמו את הבחירה הזאת, מבפנים, בין אמא לאבא, בין הכעס והאכזבה, לבין האהבה להורה, מי שנאלץ להבין שהוא נולד לתוך עולם קשה, בלי שהוא עשה שום דבר רע, יודע מה זו משפחה, מה החשיבות של זה, איך מרגישים שמשפחה זה מושג שאתה לא מכיר. אני בטוחה שיבוא יום ומישהו יעלים לך את הצלקת הזאת, ועד אז, אני מאחלת לך שתצליחי להשאר שפויה ורגועה, כי אצלך זה יהיה אחרת. בטוח.

secret10

New member
היי מאמי המקורית

אני גם בת 15. ההורים שלי התגרשו עוד מעט לפני שנה... מממ כמה דברים יש לי להגיד לך.. בקשר לחברות שלך, את יודעת לפעמים גם לי כואב אבל כמו שהדס אמרה את לא יכולה לדעת מה הולך בבתים את הכביסה המלוכלכת הם מכבסים בפנים. בבית שלי היה נורא אף אחד לא ידע מה הולך בפנים כולם חשבו שהכל טוב ויפה. אז נסי לשכנע את עצמך שלא הכל אצלם דבש. בקשר לחברות שלך והשאלות וכו'... אני בעד העובדה שתגידי שהוא נפטר שהיית קטנה :] שאת אומרת תגידי כיאלו את לוקחת את זה בקלות כדי לא לסחוף אחריך רחמים מיותרים... מקווה שעזרתי :) אל תדאגי בסוף הכל יסתדר ויבוא על מקומו.

Gadook

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני מיכל, בת 15.5 (אנחנו משתלטים!) מתל אביב. הסיפור נשמע מאוד מסובך, אבל אין סיבה לא לסבוך עכשיו על כל הגברים
כמו שכל החיים שלך יגידו לך, יש כאלה ויש כאלה. אז תשמרי על ראש פתוח בקשר לחברים חדשים של אמא שלך, הם בהחלט עלולים להפתיע אותך לטובה. אני מקווה שתרגישי חופשי לשתף אותנו בכל מה שאת רוצה, נראה לי שאת תראי שאנחנו פורום מאוד תומך

תודה על כל התגובות ../images/Emo23.gif

איזה פורום חמים
לכל אלה שאמרו לי לא לקנא בחברות כי אין לדעת מה קורה בביתהם - קשה לי לקבל את זה..אני יודעת שהן לפעמים רבים/מתווכחים וכו'..אבל אני רואה מה הם עושים בשביל הילדים שלהם..אני רואה איך הם באים עם איתן לטיול השנתי..רואה איך הם מחבקים אותן , מתעניינים ודואגים להם..לא אמרתי שבכל תמיד דבש אבל אני מקנא בדברים שכן טובים.. וחוץ מיזה..כל אבא יותר טוב מהאבא שלי.. לשכנה שלי (בת 12 וחצי) נפטר אבא חודש שעבר..אפילו איתה הייתי מתחלפת!.. עדיף אבא בקבר מאשר אבא שחי אי-שם בלי רצון לתקשר עם הילד שלו.. מה אתם חושבים? =\

למעלה