שלום לכולם אני חדשה =)

הדסו^ש

New member
אני חוזרת וטוענת שאת לא יכולה לדעת

אם יש ילדים שממש חוטפים הלם מכך שההורים שלהם החליטו להתגרש כי חשבו תמיד שההורים שלהם הם זוג מושלים, זה אומר שאפילו כשאת חיה בתוך הבית את לא תמיד יודעת עד הסוף מה באמת הולך שם. ועל אחת כמה וכמה כשאת רק אורחת מבחוץ... אני בטוחה שגם אצלך יש דברים טובים, איך שהוא צרות של אחרים תמיד נראות פחות נוראיות. לגבי השכנה שאביה נפטר בחודש שעבר - מה את חושבת שהיא היתה אומרת אם היו מציעים לה להתחלף איתך?

אממ אני אענה

"לגבי השכנה שאביה נפטר בחודש שעבר - מה את חושבת שהיא היתה אומרת אם היו מציעים לה להתחלף איתך?" זאת שאלה קשה.. דיברתי איתה והכל והיא אמרה שהוא חסר לה <<< את המשפט הזה אמרתי כשהייתי בת 5 .. אבל ככל שהתבגרתי הבנתי שהוא לא חסר לי כי הוא מעולם לא היה לי.. לדעתי היא לא הייתה רוצה להתחלף איתי , כי היה לה אבא נהדר ויש לה למה להתגעגע ועל מי לבכות..למרות שהיא לקחה את המוות של אבא שלה יחסית בקלות..היא לא מדואכת או משהו והעיניינים שמטרידים אותה זה אהבות ותככים עם החברות..

כן ממש

אין ספק שזה מה שמטריד אותה... סליחה על הציניות אבל באמת, נראה לך שזה מה שאכפת לה? לא כל מה שיש כלפי חוץ הוא נכון כלפי פנים... וזה תקף גם למקרה הזה. אני חושבת שמה שהיא מרגישה מבפנים זה משהו שאת מאוד לא רוצה לחוות.

חתיכת סיפור...

איזה גועל נפש ה"אבא" החורג שהיה לך!! פשוט גועל. אני מרגישה סלידה כשאני קוראת את מה שעברת....וכל זה בלי להכיר באמת את הבן אדם השפל הזה! בכל מקרה, העיקר שהתקופה הזו מאחורייך, ושתדעי שלא כל הגברים הם כאלה!! בכלל לא, ואת עוד תגלי את זה בעצמך
תהיי חזקה וברוכה הבאה

למעלה