|ורק אביגיל ממציאה אמוטיקונים|
לא למדת שתפוז לא יסכימו שהצבעים (ה מ-ז-ע-ז-ע-י-ם-!-!
) לא יהיו כמו שאת רוצה אין סיבה שהם יצרו אמוטיקון של רומניה
אני לא מבין איפה הבעיה, שימלא. השאלה היא מה הוא עומד לעשות עם הדף הזה, למה הוא נועד? סתם דף שהמחנכת צילמה 36 פעמים וחילקה לכל הילדים שיראו כמה הם עצמאים (אני עדין זוכר את השיעורים לכבוד יום העצמאות- כל שנה אותו דבר
) והוא הולך להקריא בפני הכיתה או לעבוד בקבוצות- לא נראה לי שתהיה לו בעיה. הוא יקרא: אני: ג´וניור אמא: רק אביגיל עיסוק: השתלטות על אמהות מרדניות אבא: משה עיסוק:... זאת הבעיה? שהוא לא יוכל להסביר עליו? אז הוא יסביר שאבא לא פה, וג´וני נשאר עם אמא לילדים קטנים (כמו שרשמת במכתב המנהלת) קל מאוד להסביר כזאת "שטות" זה נראה להם יותר כיף וכמו שאני אמרתי- אף אחד לא יודע בבירור שאני חד הורי (חוצמאחת (שלום ענבל
) שהרשתי לה לשאול שאלות כי היא משהו מיוחד
) לי זה קשה לבוא לאנשים ולהגיד- שלום, אני פורג´ ויש לי רק אמא. מאוד קשה. כשקטנטנים אומרים את זה, זה נשמע כיף וממתקים ומתנות לא נראה לי שזה יפריע לו ואם הוא יגדל עם העובדה הזאת, אולי זה יקל עליו יותר לכשיגדל, הרי הוא הולך להיות שם (בביצפר) לפחות עד כיתה ו´. בכיתה ו´ פחות או יותר ילד מבין מה זאת משפחה בלי אבא, אם הוא ישתוק אולי הוא ימשיך לשתוק אולי זאת תראה לו כבושה. אם אני הייתי חדורי לא בהכרח הייתי אומר לבן שלי לרוץ בביצפר עם דף על הגב שרשום- אני חדורי אולי תתמקדי במה את מתחבטת יותר, אילו היבטים...? -פורג´, מברך על כך שהוא לא אבא