אהל´ן אלירן
אהל´ן אלירן,מה המצב? מצטער על האיחור בתגובה.(רואים חדשות,כדורגל,וכו´...). לפי מה שהבנתי,מצבך די "on the face",או בעברית כהלכה,על הפנים.... האם אתה מטופל ע"י זריקות,או האם אתה משתמש במשאבת אינסולין? לי יש סכרת כבר שש וחצי שנים,ואני מחובר למשאבה כבר שנה וחצי. בתקופה שהייתי עם זריקות,האיזון שלי היה די סביר,ברמה של 7% בבדיקות ה-Ha1c. מאז שהתחברתי למשאבה,הגרף של אחוז ה-Ha1c נמצא בסימן ירידה,וכרגע אני עומד על,תחזיק חזק.... 5.8%!!! טוב,נעבור לעניינך: הבנתי שאתה מרגיש היפו בזמן שרמת הסוכר שלך עומדת על 150.הבנתי נכון? אני לא יודע למה זה כך,כדאי שתתיעץ עם הרופא המטפל. לי,באופן אישי,היו זמנים שהייתי מרגיש כאילו אני בהיפו,ובדיקת דם הראתה שרמת הסוכר שלי נורמלית לחלוטין(ערכים בסביבות ה-80 עד 90). כיום,זה כבר לא קורה לי. לגבי ההתעלפויות: כנראה שאתה מזריק יותר מדי אינסולין.לדעתי,עלייך להתייעץ עם הרופא או האחות,לגבי מספר היחידות שעליך להזריק.כנראה שבולבלת בשוגג,ואתה מזריק יותר ממה שעלייך להזריק. תדע לך,שזה מסוכן,להכנס להיפו לעיתים תכופות.רופא המשפחה שלי,סיפר לי פעם הסכנות שטמונות במצבי היפו,ואחד מהם,הוא כניסה לתרדמת,בגלל היפו רציני!! לא נעים בכלל.....
שאלה שעכשיו עלתה לי לראש:מתי התעלפת? אחרי פעילות גופנית? אם כן,עליך להצטייד בממתקים אם אתה יודע שאתה הולך לבצע פעילות גופנית. זהו,כרגע אין לי מה להוסיף. אם יעלה לי משהו לראש,אני אכתוב. אם יש לך שאלות,אתה מוזמן לשאול. שמור על עצמך, סקיפיו אפריקאנוס