שלום לכולם! אני חדש..

מצב
הנושא נעול.
שלום לכולם! אני חדש..

שלום לכולם! אני חדש..
מה שאומר שאני צריך תשומת לב
מה שלומכם? מספר שאלות לי אליכם, אני עובד בחברת כוח אדם 1. לא קיבלתי מהם את תנאי העסקתי, נדמה לי שיש חוק שקובע שהמעסיק חייב להביא לי את התנאים תוך זמן מסויים זה נכון? 2. האם המעסיק מחוייב לשלם לי חופש מחלה בתשלום? בתודה מראש, מאיר

תשובות

שלום לכולם! אני חדש..
מה שלומכם? מספר שאלות לי אליכם, אני עובד בחברת כוח אדם 1. לא קיבלתי מהם את תנאי העסקתי, נדמה לי שיש חוק שקובע שהמעסיק חייב להביא לי את התנאים תוך זמן מסויים זה נכון? 2. האם המעסיק מחוייב לשלם לי חופש מחלה בתשלום? בתודה מראש, מאיר
תשובות
1. המעסיק לא חייב לחתום איתך על חוזה אבל הוא חייב לתת לך מסמך המפרט את תנאי העסקתך. פנה למעסיק ודרוש כי ימסר לך מסמך זה בתוך 7 ימים. 2. כן אבל לא החל מהיום הראשון. על פי חוק אינך זכאי לתשלום עבור יום המחלה הראשון. עבור היום השני והשלישי הינך זכאי לתשלום של 37.5% משכרך. החל מיום המחלה הרביעי תהיה זכאי לתשלום של 75% משכרך. כמו כן, עובד זכאי ליום וחצי מחלה בחודש (18 יום בשנה). לכן, יתכן שאם עבדת רק מספר מועט של חודשים, אתה תהיה זכאי רק למספר ימי המחלה שצברת עד כה. מצרפת לך קישור לעניין ימי מחלה.

שיר ורד

New member
תנאי העסקה

שלום לכולם! אני חדש..
תנאי העסקה
נמעסיק חייב לתת לך בכתב פרוט של תנאי העסקתך תוך 30 יום מתחילת תקופת ההעסקה.

כי כך נחקק בחוק הודעה לעובד (תנאי

שיר - למה 30 יום?
עבודה) התשס"ב 2002 שם בסעיף 1 היה והמעביד ביצע שינויים חובת הודעה גם כן בתוך 30 ימים מיום השינוי או אם התחולל השינוי אז בתוך 30 ימים מיום שנודע לו ברמת אחריות הקפידה של המעביד סעיף 3

שיר ורד

New member
../images/Emo127.gif

עבודה) התשס"ב 2002 שם בסעיף 1 היה והמעביד ביצע שינויים חובת הודעה גם כן בתוך 30 ימים מיום השינוי או אם התחולל השינוי אז בתוך 30 ימים מיום שנודע לו ברמת אחריות הקפידה של המעביד סעיף 3

תודה לכולכם! עזרתם לי מאוד!

שלום לכולם! אני חדש..
תודה לכולכם! עזרתם לי מאוד!
תודה רבה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה