שלום לכולם, אני מחפש מידע

ronAdmin

New member
שלום לכולם, אני מחפש מידע

זה הכול התחיל לפני 8 שנים בערך, הייתי פורץ מחשבים מאוד צעיר, ועשיתי הרבה שטויות אז, אבל השטות הכי גדולה שלי היא שנכנסתי בטעות לאתר שמנוהל על יד חוצנים, ואני מזה רציני בקטע הזה. היה לי סיפור לא קטן בקטע הזה, עכשיו הכול התחיל אז להיות לי מוזר. נתקלתי בתופעה מוזרה שלי נקודה אדומה קופצת על מדרכות ליד הבית שלי, או בכל מקום שהייתי נמצא בו מספר פעמים. לפעמים הייתה לי הרגשה מוזרה כזאת שאני לא לבד, ולמען האמת גם חברים שלי רעו את אותה נקודה אדומה קופצת ליד הבית שלי ושלהם, מזור נכון, בנוסף עקבו אחרי, אבל אני עד היום לא יודע מי עשה את זה האם מישהו יודע מי עקב אחרי?? והשאלה הגדולה היא למה זה אפסיק כיום עברו כבר שנתיים שדבר לא קרה!! לשמחתי הרבה ומקווה שלא יקרה דבר בעתיד. תודה מראש סתם אחד

ronAdmin

New member
שיהיה ברור הסיפור הוא ממש אמיתי

אני לא יכול להכנס לפרטים על האתר של החוצונים האלה, וכל הסיפור הפריצות לאתרים הוא קרה בשנת 1998, הייתי חבר בקבוצת המחתרת. והיום אין לי קשר עם אותם אנשים, ואני גם אמשיך כך, אז לא היו לי חיים פחדתי וגם היום אני מפחד לדבר. אנשים אתם לא יודעים כמה זה מפחיד ומסוכן הנושא הזה.

DeniDen

New member
יענו הם מדברים אנגלית? ממתי יש להם

אינטרנט ??! מה הם הלכו לבזק וביקשו מודם ?! בסדר..

Patrick kim

New member
אתה היודע

את אמיתות ובהירות העניין. ועל אורות נקודה מרצדים שמעתי סיפור דומה על אחד שחזר בתשובה ונקודות אדומות או כחולות היו מופיעות בלכתו בדרך. לייזר צעצוע? או משהו חריג? אין תשובה חלוטה.

סנגי

New member
מה קשר לחזור בתשובה?

אורות קטנים מרצדים עוקבים העולם מלא בסיפורים דומים יכול להיות שמדובר בהלצה פוינטר לייזר. ויכול להיות שמדובר בפאראנורמל העניין שחוצונים מחוברים לרשת? וואלה יכול להיות סרט מעניין ללמוד על בני האדם ואולי החוצונים התערו בבני האדם נראים כמותם ומתקשרים כמותם ואולי דורות על גבי דורות של בני אדם שחיים ומגלים לאט לאט שהם חוצונים הם מתאגדים בקמונות ומקימים אגודות סודיות. תאורתית הכול יכול להיות.

ronAdmin

New member
האמת אנשים משהו חשוד מאוד בזה!!!

הנקודת האדומה, אבל אני יודע שהכל התחיל לאחר שהורדתי מהאתר שלהם חומר. ועוד נקודה למחשבה, איך בכלל הגיעו אלי, ואל החברים שלי?? ויותר מוזר איף פעם לא יצא לי לראות את אותו המישהו שעשה לי את אותם נקודות אדומות קופצות, ודבר חשוב נוסף, למה שאותו אחד יעקוב אחרי גם למקומות בילוי שלי רחוקים מהבית וגם למקום הלימודים שלי כמובן שאז למדדתי וזה רק בכמה עשרות קלומטרים מהבית שלי?? ולמה זה קרה לחברה שלי אותה תופעה אההה!!! האמת אני לא יודע משהו חשוד מאוד!!!

ronAdmin

New member
טוב אנשים אני לא רוצה לאורר שדים

מספק היה לי פעם אחת, בקיצור עם במקרה מישהו יודע משהו על אותה תופעה מוזרה שקוראים לה דבורה אדומה, מוזמן לפנות אלי בפרטי הערה אני לא מנדב תשובות לשאלות בקשר לאותו אתר, תאמינו לי ישנהם מספר אתרים כאלה ברשת האינטרנט שפועלי וימשיכו לפעול עוד הרבה שנים.

Patrick kim

New member
ייתכן הסבר

ראציונלי אבל גם הסבר לא רציונלי שהוכח או מצב הגורם לתחושה של קרוב לוודאי יכול להיות הסבר לגיטימי

אני יודעת מי עוקב אחריך:

אלה האנשים בשחור... אם הסיפור שלך נכון... תיזהר שהם לא יתפסו אותך ויהפכו אותך לאחד משלהם...

Patrick kim

New member
החוזר בתשובה

פשוט ניזכרתי בסיפור שלו על אורות אדומים ואורות כחולים שליוו אותו בדרך תקופה מסויימת. ומה שעניין אותי זה האור הכחול שריצד על המידרכה ולא האדום וזה סיפור מלפני כמה שנים. יש פויינטרים כחולים?

ronAdmin

New member
וואלה צודק הכחולים לא מוכרים לי ../images/Emo4.gif

לי זה נשמע ממש מוזר, אבל אני חושב עדין שזה לא חוצנים זה בנאדם שעושים את זה אבל למה, ומי???

חפY

New member
אתר אינטרנט שמתופעל ע"י חוצנים?../images/Emo12.gif

על זה עדיין לא שמעתי.

moti2907

New member
חחח אחי אתה חולם כנס בבקשה

זה לייזר שמישהו עשה לך חחחחח מה אתה מאמין לשטיות האלו

ronAdmin

New member
אין בעיה!!, אז הסיפור המלא שהיה

הכל התחיל בשנת 1998 כששירתתי בצבא פגשתי מישהו שהיה אקר ופרץ לאתרי ממשל כלומר של ממשלת ארצות הברית, הוא לימד אותי כמה דברים נחמדים, וכעבור מספר חודשים של פריצות לאתרים ממשלתים התחילו לדבר עלי הכינוי שלי אז היה "Goust" וכמובן דיבור על כך שפרצתי למחשבי FBI וגם למחשבי נאסא, להגיד לכם שזה נכון, אני לא יומר כלום בנושא. אבל אחד מהפעמים שנכנסתי לאתרים מצאתי לי קישור לאתר על מידע על בסיסי חוצנים, מבנה גוף שלהם, יכולות לחימה מאוד מתקדמים "ואת זה אהבתי חחח" למדתי הרבה מאותו אתר וגם היה שם הרבה חומר מידע על אנשים. כמו מבנה גוף ועוד נתונים מוזרים. לאחר שנכנסתי מספר פעמים לאתר פתאום אתר זה נעלם כלו היה ואופיע אתר אחר במקומו, האמת באתחלה לא חשבתי שזה אתר של חוצנים, חשבתי יותר שזה אתר ממשלתי. גם הגיוני נכוןן. לאחר מכן התחיל להופיע התופעה המוזרה של הנקודה האדומה. ובנוסף יצרו איתי קשר אנשים שאני חושב שהם קשורים לממשל שלנו ונאמר לי בפרוש להפסיק לעשות את מה שאני עושה. וכמובן הפסקתי, התחלתי לפחד זה מה שקורה לכל בנאדם שפוי, בטח למישהו שיודעים אליו ומה הוא עושה. כמובן שאלתי אותם העם יש להם קשר לאותה נקודה אדומה ונאמר לי בפרוש אין ולא חצי דבר. זה הסיפור בגדול. ואני ממליץ לכם להפסיק לשאול שאלות על אותו אתר, אותו אתר הוא לא הסיפור הסיפור הוא אותה נקודה אדומה!!!!

Gilliana

New member
נו, עכשיו הכל ברור

ה-FBI מחפש אותך, אם לא גם ה-CIA וה-NSA. אני הייתי מציעה לך להזהר בפעם הבאה שאתה פורץ או מנסה לפרוץ למחשבים פדרליים (אגב, אין מצב שמצאת שם איזושהיא אינפורמציה משום שהמחשבים שמאכסנים אינפורמציה כזו אינם מחוברים לתקשורת כלל). האמת? מכיוון שאני "קצת" מבינה באיך דברים עובדים במוסדות הללו שעליהם אתה מספר - הסיפור שלך לא עובר את המבחן.

Majestic12

New member
האחרון שפרף למחשב ממשלתי

1. האחרון שפרץ למחשב ממשלתי אמריקאי, הוא קנדי (ככל שזכור לי), שביקש למצוא חומר על עבמי"ם וחוצנים. הוא עומד כעת למשפט, ויכולים להיגזר עליו יותר מ- 70 שנות מאסר. (וכן - הוא אותר די בקלות) 2. מחשבים שבהם חומר מסווג (כמו שגילי אומרת), אינם מחוברים כלל לאינטרנט - זו הרי טפשות ממדרגה ראשונה לעשות זאת (ואנחנו מדברים על ארה"ב - לא ישראל
) 3. האקרים ישראליים (דוגמת ה"אנלייזר" הידוע), אינם כל כך מתוחכמים כמו עמיתיהם בארה"ב. רוב המידע של ההאקרים בישראל לקוח מאתרים בחו"ל, וכך גם תוכנות הפריצה שלהם - הכל לקוח מחו"ל ומועתק מאתרי האקרים. בארץ אין האקרים ברמה המתאימה, שגם כותבים תוכנות המסוגלות לפרוץ לאתרים חשובים הן בארץ והן בחו"ל. 4. האקר ישראלי ממוצע, מכסימום מצליח לראות חשבונות בנק של מישהו, או לחדור לאתר אינטרנטי של חברה ממשלתית כזו או אחרת, ולקרוא שם מידע חסר ערך. האתרים כיום מוגנים בצורה כזו, שכל פריצה מובילה במהירות לפורץ. 5. בקיצור -אחלה סיפור - אבל אין בו שמץ של ממש...(כמובן, שאני לא מתייחס בכלל לרעיון של אתר ש"נבנה ע"י חוצנים"...יש גבול למה שאני מוכן להתייחס אליו ברצינות).

Patrick kim

New member
החומר העבמ`י

חסוי ביותר ואין תיעוד נגיש ועדיף להם גם אם זולג חומר החוצה הם מעדיפים לא להגיב בחינת תדברו תדברו מי שומע לכם?

למעלה