שלום לכולם, אני מחפש מידע

אני יודע מה זה

אתה זוכר את הסרט ET? באיזשהו שלב בסרט אי.טי הוציא מין אור כזה מהיד שלו, זה מה שאתה ראית. החייזרים שלך הם גם מאותו כוכב, ולאחד מהם הנקודה האדומה ברחה, זה הכל. כל מה שאתה צריך לעשות זה לקחת טלפון ישן, לחבר לו צלחת לווין ולשדר למאדים שמצאת את הנקודה האדומה שהם מחפשים. תוך כמה שעות הם יבואו לקחת את זה בחזרה (אם תהיה נחמד אז הם גם יתנו לך לעשות סיבוב בחללית) בהצלחה!!

Th3onE

New member
../images/Emo191.gif נו באמת ברור.. בטח אותו אחד.

עם הסימנים בגב והפתק שביד של אמא שלו..

ronAdmin

New member
טוב עכשיו אני מבין הכל, והכול ברור

ולסיכום דבר אחד ברור לי עכשיו, יש לי מזל יותר משכל. ואני מתכוון להשאר עם הראש על הכתפים, ואין לי כוח עכשיו להוכיח לאיף אחד, שסיפור שלי הוא נכון או לא נכון. בגלל שלסיפור שלי יש רק צד אחד שבו אני רואה את הדברים מנקודת המבט שלי, ובגלל זה נשארו לי כמה שאלות פתוחות, ללא תשובות. ואתם שם תמשיכו לחפש תאמת, אני כבר מצאתי, ואני יודע את האמת, והאמת היא באמת מפחידה יותר מהדימיון שלנו. אני ממליץ לכם להיות תמיד עם ראש פתוח לכול אפשרו גם כשהיא לא הגיונית מי אמר שהכול צריך להיות הגיוני וברור. הרי בדובר בחוצנים, טכנולוגיות מתקדמות לנו באלפי שנים, אז תפסיקו לבלבל את המוח. זה היה הסיכום שלי בנושא.

scriewy

New member
מה קרה אחי RADMIN

הית האקר ואתה לא מסוגל לחשב מאיזה זויות נקודה יכולה להופיעה ? לייזר לא קשה לאתר, ובטח שיש ליזר כחול וארגון וירוק וצהוב וסגול הקיצר בהרבה צבעים, חלק צבעים מקריסטלים נוצר טבעי וחלק דרך עדשות משנים תגוון. מה הנקודה עשתה ? אתה נשמע כמו איזה אם חור ריק בראש, זרוק פרטים, הנקודה השתקפה על העצמים כמו לייזר וגודלה השתנה או נגיד ראית אותה על רקע של אוביקט קרוב ואחרי זה על רקע של אובייקט מרוחק ואז גודלה היה אמור להשתנות, או שזו נקודה תלת מימדית שהיתה אובייקט משם עצמה, ומאיזה מרחקים היתה רואה אותה ? כי רוח רפאים לא נירא לי שתירא בעין חשופה, ולא אנשי צללים כי הם ממש כצללים ולא נקודות. ותבוא למפגש בנתניה שיהיה בקרוב, תספר לנו הכל שם :)

ronAdmin

New member
לחשב זויות, חחח אין לי ציוד תמוחכם

אין לי ציוד מתוחכם על מנת לאתר את מקור הליזר, אבל סמתי לב שכל פעם שאני מזיז את הראש לכיוון המקור, הליזר מופסק. דבר נוסף אותה דבורה אדומה היא רק נקודה אדומה קופצת במחזוריות ובצורה רנדומלית, זה נראה כמו סימן כזה. אותה נקודה לא הייתה גדלה או בכלל משתנה במבנה שלה רק נקודת אור קטנה שנראת כמו נקודה כל כוונת ליזר. יותר אין לי מה לומר בנושא זה, רק ולפעמים זה מופיע מחדש כל כמה חודשים או לפעמים כל כמה שנים חחחח. זה פשוט מענין ומוזר האמת זה נראה לי כמו רומן כזה
. אגב באמת רוחות רפאים לא נראים בעין,יפה אמרתה.

ronAdmin

New member
זה מה שעוד חסר!! סרט מבית היוצר

זה מה שעוד חסר סרט סיוטי מבית היוצר של חוצנינו אנו
אתם חיים בסרט, אז חוצנים יעקבו אחרי, אולי פסיכופת או שניים אבל חוצנים נו באמת, זה כבר יותר מידי. מה שרציתי לדעת האם מישהו ממכם שמע על מקרה מהסוג שלי, זהו. אתם ממש הגזמתם...

blacksabbath1

New member
הנקודה האדומה המקפצת

הידוע גם בשם: Jumping Red Point. בדר"כ ישנם בעלי חיים שמסוגלים להפוך לכל מידי דברים כמו שולחן או כיסא. בדרך כלל זה קורא בתאריך שבו ניתן להבחין בנקודות סגולות-ורודות על גבי ידית הדלת בחדר הכי ימני שנימצא בבית החולים השוויצרי שנימצא באטלנטה הרחוקה מעבר למערכת השמש שלנו. הנקודות האדומות מסכנות בעיקר את חתולי הרחוב, שכידוע אוהבים מאוד לטוס מעל ערי בירה כמו וושינגטון, ירושליים וכו'... ישנו קשר הדוק בין ברווזים למסכי מחשב, הקשר נובע מכך שלשניהם יש את הכוח לדגדג ג'ירפות בפארק הירקון בזמן הזריחה. קשר זה מסכן בעיקר אנשים בעלי מוטיבציה לגרד חזירי בר בשעת שיינתם.

MetalSinagouge

New member
ואוזי פעם אמר... ../images/Emo13.gif

(בקשר לקריירה שלו עם סאבת'): אתה אף פעם לא יודע מה היה לך, עד שאיבדת אותו. כ"כ נכון.

DeniDen

New member
תגיד אתה איסיקיו ג'וקס?

כי אתה ממש מדבר בולשיט כמוהו..

Th3onE

New member
זוהי חשדתי.. שזה אותו אחד..

שכחתי תשם שלו.. מופתע שזכרת חחח.. תמצא חיים אחי..

ronAdmin

New member
טוב בסדר, ממש ליצנים אני פורש ../images/Emo46.gif

שאלתי שאלה רצינית ועניינית וזאת התגובה אוקי, חבל בכלל ששאלתי אותכם. אגב אני כבר יודע מי ומה עשה לי את אותה נקודה, וגם למה. ואותו מישהו שלח לי את התשובה בפרטי, והוא בנאדם רציני, ולא חובבני כמותכם, ילאה חפשו מישהו אחר לרדת עליו.

goldsoft

New member
וואלה צודק !!!

באמת הייתי לפני 8 שנים אצל לקוח חייזר וחיברתי אותו לאינטרנט

למעלה