שלום לכולם,אני מרגיש שאני צריך

SHAHAF UZI

New member
שלום לכולם,אני מרגיש שאני צריך

קצת "דירבון"בכדי להתחיל לכתוב משהו.מצד אחד הנושא מאד מאד מרתק אותי.מן הצד האחר,לא התעסקתי הרבה "בענין"הזה.אני בטוח שבחיים התעסקתי בזה מזוויות אחרות,ועם שמות ומושגים שונים במקצת.לי העצמה אישית,מצלצל כמו "שידרוג אישי".מי מאיתנו לא חפץ להיות טוב יותר? בעבודה,בבית,עם החברים,עם מנהל הבנק,עם האשה(או הגבר),עם הילדים, ו ה כ י ח ש ו ב עם עצמנו.לי יש תחושה חברה,שהכי הכי אני מסוכסך עם עצמי לפעמים,באמת.הבעיות מתחילות אצלי,תמיד תמיד מבפנים.אני תמיד שואל איפה הייתי בסדר והיכן לא? איפה טעיתי? במה שגיתי? פגעתי במישהו? ואם כן אז מה לעשות בכדי לרצות אותו.גם אצלכם זה עובד ככה? האם כולנו מתנהלים אותו דבר? ורק התוצאות משתנות? האם אני עוף מוזר,או דומה לכולם ורק לא מודע לזה? ובכלל,האם חשוב לעצור לפעמים לשאול שאלות? או שחשוב יותר לעשות? ומה האיזון בין השניים? את האמת חברה? את האמת? אני מאד מאד מבולבל.............. עוזי שחף

ערב טוב

אני חושבת שכמעט כל אחד צריך דירבון כדי לדבר על זה.אכן נושא מרתק. דווקא הכיוון של "להיות טוב יותר..." לא מצלצל לי כשידרוג. ומה הפלא אם אתה מרגיש מסוכסך עם עצמך כשאתה כל הזמן חושב איך להיות טוב יותר? הדברים תמיד נמצאים בפנים...השאלה היא איפה "בפנים" ואיפה "בחוץ"...?

SHAHAF UZI

New member
השידרוג הוא שידרוג מאד סובייקטיבי

כל אדם שחושב להשתנות,או לשנות,חושב לעשות זאת טוב יותר,לפחות בעיניו.ולגבי המשפט המסיים שלך,לא הבנתי ממש....עוזי שחף,ערב טוב

מעולה!

לא מסכימה, לפעמים אני ממש משתנה לא בכיוון ה"טוב" וגם הטוב הןא לגמרי סובייקטיבי לא הכל צריך להבין... זה שידרוג אמיתי...

SHAHAF UZI

New member
תשובה כבדה-שמצריכה מחשבה

תודה לך אביבה ואני אגיב על כך כאשר אהיה מוכן יותר, ת ו ד ה

SHAHAF UZI

New member
זה מצריך ממני המון מחשבה

זה לא שיווק בשבילי,הפורום הזה הוא כנראה החוליה החלשה שלי,אני זקוק למחשבה ע`מ להגיב כמו שאני אוהב...

אווי, מתנצלת אם זה לא נעים

זו לא היתה הכוונה בכלל... אני חושבת שהעצמה ועוצמה נובטות רק איפה שנעים... אז...תגיב איך שאתה רוצה...

SHAHAF UZI

New member
בכדי להגיע לסוג מסויים של העצמה

לא צריך לעבוד קצת? כל סיפור החיים שלי הוא סיפור כזה......... בנושאים רגישים,אני נוטה לקחת לי מעט זמן בכדי לחשוב. אני אוהב שהדברים,זורמים בשטף מן הפנים אל החוץ,כמו בחדרים האחרים..... זה הכל................... חוץ מזה הכל סבבה אתי,ומה יותר כיפי מלדבר איתך בשעה כזאת ? ואולי להמשיך ולהתפתח? איזה תיאבון.....

SHAHAF UZI

New member
מה,לא הבנת אותי?חשבת שנפגעתי?

ממש לא,אני לא עשוי להפגע ממי שמנסה לייעץ על מנת לעזור בכיף.... ולא יכול להיפגע,מחבר טוב.... ואם לאמר את האמת,אני לא פגיע כלל,באמת,מת על ביקורת,ועדיף שתהיה ביקורת שלילית,כי אז היא יותר פרודוקטיבית בעיני..... מה לא?...

מוכן להסביר?

איך זה שאתה אומר שאתה לא פגיע? מה זה אומר שאתה אף פעם לא נעלב? לא מתעצבן? לא מרגיש ש"בעטו" בך? זה מוזר לי... מה כל כך טוב בביקורת שלילית חוץ מזה שהיא מעלה את האדרנלין והאגו כדי להחזיר מלחמה? אמרת שזה כבד, ושאתה צריך לחשוב... אז חשבתי שאולי זה פגע במשהו... הכל יתכן כשאין קשר עין ולכן כדאי להיות מאוד זהירים...

Deerest

New member
להפגע? מחבר?

קטע משיר ישן מאד: אם אתה רוצה להפגע, ומאד כל מה שאתה צריך זה לקחת חבר הוא יעשה זאת בשבילך. דקה למחשבה...

כן, עבודה רבה...בד"כ...

ולפעמים גם לא... יש גם דברים שקורים לגמרי במקרה כשלא שמנו לב לא התכוונו, גם לא התכוננו... מה זה נושא רגיש? אני שואל כדי להכיר טוב יותר את עולם המושגים שלך... אם אפשר כמובן, וזה לא פולשני מדי...

SHAHAF UZI

New member
קבלי תשובה אביבונת

לא הכרתי אדם ,נכון לרגע זה שהצליח "לפלוש" לתוכי,והסיבה פשוטה ,אני לא משאיר מקום למצבים כאלה. לא באופן מכוון חלילה,אלא בגלל אופיי המאד גלוי..... וזה לא אומר שאצלי אין נושאים רגישים.... מה,אם תצבטי אותי זה לא יכאב?........ ואם ירד גשם אני לא אתרטב? כולה בן אדם,סתם בן אדם,אחותי.

SHAHAF UZI

New member
אביבה,שאלה קטנה

איפה עובר אצלך הגבול,אם יש כזה,בין מופנם ,ל מ ו ק צ ן? אני חושב שאני נמצא כל חיי במרוץ מסויים אחרי משהו............ אל תבקשי ממני להגדיר.אני לא יכול.....כי גם אני לא יודע.... אני רק יודע שזה מתקשר איפשהוא לשאלה ששאלתי עכשיו. אני לא שואל סתם,יש חוקיות מסויימת בחיים,ולפעמים כאשר עשיתי על עצמי נסיונות,ו ע ש י ת י , מצאתי דברים הפוכים לגמרי ממה שחשבתי!!!

SHAHAF UZI

New member
ותשימי לב שכבר פ ע מ י י ם

בדיוק בשעה,על הדקה,שאני משחרר תגובה,את שואלת שאלה..... מה קורה כאן?

ווואאאללללההה!!!!

אני מקווה רק שלא אהיה עוד פעם "כבדה" אני יכולה לומר שמתוך המופנמות הגדולה שלי צמחה המוקצנות מתוך האי שקט, צמח השקט וכל דבר שהיה אצלי בעבר "ככה", הפך למשהו אחר, ההיפך ואח"כ שוב חזרה ושוב להיפך לכן גם לא תמיד ברור אם הפנים הוא ממש בפנים או כלפי חוץ... החשיבה שלי אינה או ש...או ש... אלא גם ו...גם... ויש חוקיות, אני מסכימה לחלוטין, החוקיות היא חוק השינוי, מדהים!

SHAHAF UZI

New member
א ב י ב ה !!! שיחקת אותה עכשיו!!!

זה היה בינגו,תוצאה של מאמץ ניכר ממך להעביר לי מסר חשוב. אביבה,זה חינם?....לא צריך לשלם?..... ומה אני אתן לך עכשיו?.......... לא אוהב להרגיש חייב........... הכי למדתי עד עכשיו,מהפורום הזה....מה לעשות אביבה?..... אני חושב שדי צדקתי!!! אנחנו מקבלים הכי הרבה איפה שיש לנו הכי הרבה לקחת,אביבה...... בחדר השני רק נתתי ונתתי......עם המון אהבה,וזה ימשיך כך,,,,,,,,,,, סופסוף אני מתחיל לקבל................

SHAHAF UZI

New member
מקווה לתת הרבה,וגם לקבל מהחברים

ב פ ו ר ו ם ש י ה י ה כאן סיעור מוחות אכזרי...........

למעלה