שלום לכולם,אני מרגיש שאני צריך

SHAHAF UZI

New member
אני בהחלט סבור אביבה

שה"גם וגם" הזה שלך,עושה אותך ליותר טובה ופונקציונלית,לפחות בתפקיד שלך כמנהלת פורומים,שם זה בא לידי ביטוי בגמישות יעילה,שמקרינה לסביבה.ואם ,הבנתי נכון,אז יש גם את הצד השני.לא יודע איך זה אצלך,ולא אפלוש לפרטיותך,אך אצל מישהו אחר,זה יהווה,או עשוי להווה בעיה.

SHAHAF UZI

New member
בוקר טוב ,לאביבה,ולכולם.תשובות !!

לגבי האו ש.....או ש.... לעומת הגם וגם......במצבים מסוימים אנו חייבים,לבחור דרך אחת בלבד,שהי הכי פונקציונלית עבורינו.הדרך האחת הזו,היא הדרך שנבחרה כקו מנחה,לצורת החשיבה ולהתנהגות,או ההתיחסות שלנו. אין לטעמי הרבה גם וגם,כאשר מדובר בחוויות של להבין את הסביבה שלנו,או לחלופין,התפיסה הרווחת שלנו באשר לעצמנו.התחומים האלה חייבים להיות מגובשים דיים. וכמה מילים על מה שאמרת לגבי העצמה אישית.אמרת אמש שהעצמה נובעת איפה שנעים. אז אביבה,איך את מסבירה שאני מכיר המון אנשים,כולל אותי,שהעוצמה וההעצמה,נבעה אצלם ממקומות לא נעימים? יום נעים לך אביבונת

SHAHAF UZI

New member
אביבל`ה אהלן

תשובתך היתה קצרה,ומה זה מ ע צ ב נ ת .....................אולי תסבירי לי בהזדמנות,שרק אני אשמע.קבלי שלומות,את מאד חסרה כשאת לא כאן.אגב,אני לא מול המקלדת

sidi

New member
שרשור מעניין מאוד

תודה על הלימוד. אביבה, מברוק על הפורום

sidi

New member
אהלן

מה שאתה כותב נשמע לי מאוד מוכר. אני לא יודע אם מה שאני הולך לכתוב מתקשר דווקא לשרשור הזה או שהייתי צריך לפתוח שרשור חדש. בכל אופן, לי ברור שאני צריך פחות לחשוב על התוצאות ופחות לשאול שאלות ולדפוק פחות חשבון לאחרים או אפילו לא לדפוק חשבון בכלל. השאלה איך עושים את הסוויץ' הזה. כי ברור שזה המון פעמים מונע מאיתנו (ממני) להגיע למימוש. ברור לי שזה גם מתקשר איכשהו לביטחון עצמי.

SHAHAF UZI

New member
אהלן סידי,מה שלומך?

אני עושה ת מ י ד מה שבא לי לעשות,השאלה איך זה יוצא. בקלות? עם יסורי מצפון? ולמה זה בכלל יצא לי? אגב,לפעמים זה מתקשר לבטחון העצמי,אתה צודק. אני סבור שאני יכול לפתוח סניף למתן בטחון עצמי,באשראי. את הבטחון שאתה מדבר עליו יש לי כנראה. הענינים מסתבכים,כי בטחון עצמי הוא כמו אינטליגנציה אנושית. הרי גילו לפני די הרבה זמן,שיש לא רק אינטליגנציה אחת. ו כ מ ה שזה נכון!!! קוראים לזה EQ ,וגם בנוגע לבטחון העצמי זה היינו הך.אתה בטוח שאתה מעוניין להרחיב בנושא הזה? כבד קצת לא?.....

sidi

New member
היי

אצלי הכל בסדר תודה. לא אני לא מעוניין להרחיב זה באמת קצת כבד.
פשוט רשמתי את הצד שלי וברור שהוא לא נכון לכולם ואולי לאף אחד.
שיהיה ערב טוב לכולם.

SHAHAF UZI

New member
אני אוהב את הכבד

עם בצל מטוגן,ברוטב עגבניות אמיתיות,מתובלן חזק,עם מלח והרבה פלפל שחור על מצע של אורז. אצלי המטבח משמש גם הוא מנוף להעצמה אישית,רק שאצלי,לא רק אני אוכל מהכבד

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ומי אוכל את הכבד? עם כאלה תאורים לא תהיינה הרבה ברירות... אלא להזמין אותנו כדי שבאמת ניווכח... מה יש אצלך בתפריט בשביל צמחונים? במקום כבד, יש משהו קל?

SHAHAF UZI

New member
יש לי תמיד ממרח צמחוני

שאני מחזיק אצלי לזמנים קשים,זה בקופסת שימורים,אבל טעים ויש לביבת תפוחי אדמה מתובלת קל ויש חביתת ירק,על דגש הרבה גזר ויש משהו טעים,יאממיי , לקינוח וכל מי שמכיר אותי טוב טוב טוב טוב ......... יודע,שכשאני מזמין מישהו אפילו לכוס קפה,זה עם המון המון אהבה.... למי שרוצה,שירים את היד

SHAHAF UZI

New member
נו ,..די אביבה...באמת....

חאלס....די כבר.......את בכלל לא נמצאת בסביבה

זמנים קשים...קופסת שימורים...

זה מה שצימחונות עושה לך? שמע, קראתי בכרטיס שלך שאופנוע הוא פן נוסף של דברים שאתה אוהב. בעברי הלא רחוק בכלל, יש אופנוע כבד מאוד ובעבר הרחוק רחוק הייתי איזה שלוש שנים עם חבר ואופנוע גם כבד... למרות ה"שיקשוקים" שרק לפעמים התגברתי עליהם בנסיעות... אני מוכרחה להודות ולא בפה מלא, אלא רק חצי, כי אני לא מוכנה להכנע! שזו חוויה שיש בה עוצמה גדולה! עדיין לא ניתחתי את הדבר עם עצמי, די שמחתי שנפתרנו מהאופנוע בלי פגע, וכבר כמעט שנה שהוא לא איתנו, ואני לא מתגעגעת... את התחושה הזאת אי אפשר לשחזר בשום צורה אחרת... סתם שיתוף, ככה בא לי

SHAHAF UZI

New member
"משהו אחר" קורה לך היום

ואני לא התרשמתי שיש לך נטיה לטיפה המרה, ובכן מה קרה כבר? נסגרה עיסקה? יום הולדת? למי? ספרי לי את תמיד קפיצית,אבל היום זה קורן החוצה אני חי את הנסיעה על שני גלגלים 22 שנים יום יום........לפחות 30 ק'מ.......חורף......קיץ.... אנשים קפיציים וחסרי סבלנות,שלא אוהבים לקחת מספר ברמזור,בוחרים באופנוע זה לא מומלץ לכל אחד אופנוען חייב להיות מהיר מחשבה,ובעל תגובה מהירה מאד. לי למשל יש זמן תגובה של 0.25 שניות. מ ד ו ד . אופנוען טוב חייב שתהיה לו מודעות לרמת הנסיעה שלו,לדעת מה מותר ,וכמה מותר,ומתי מותר אופנוען טוב חייב להישמר כל הזמן,שלא יפגעו בו מהצדדים נסעתי נסיעות מבחן רבות,ושיווקתי אופנועים.............. מה לא מכרתי בחיים שלי?...........

שני בולים פגיעה אחת ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

שמתי לב... אתה מצחיק. הזכרת לי את הפחד מהמכוניות בצדדים, וגם את אלה מאחור... מה אתה אומר, בלי הרבה הסברים... מתרחבים או מתפזרים?

למעלה