שלום לכולם אנשים .......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
שלום לכולם אנשים .......

לאחר יובל שנים שלא העזתי לבזבז זמן יקר עבור גלישה רציתי לשתף את כולם בשאלה ......שלפי דעתי כולם היתקלו בה במוקדם או מאוחר........ בזמן שהייתי עם אמא של ילדי הביאולוגים הדברים היו מאוד ברורים לגבי...... הילדים היו ישנים בלילה במיטה שלהם ןבבוקר אפשר היה להגיע למיטה שלנו(ההורים)וכמובן בשבת מותר גם להיתפנק במיטה של אבא ואמא חוץ מאשר במיקרים שילד לא מרגיש טוב או קצת רוצה להיתפנק לפעמים היינו מיתגמשים (יש יוצא מהכלל) בתקופה הראשונה שהכרתי את בת זוגתי הילדים שלה היו מגיעים כל לילה בשעה 01.30 בלי לפספס
למיטה שלנו(ילדים דיקנים) לאט לאט הטיולים בלילה לכיוון החדר שלנו היתמעטו.... בת זוגתי אומרת לי שהיא מאוד אוהבת לישון אם הילדים יחד ואני רוצה לכבד את דעתה בנושא ...... אבל מצד שני זה דבר שאני חושב שהוא טעות נכון שאנחנו אוהבים את הילדים ורוצים לפעמים להרגיש אותם קרובים אלינו אבל מצד שני הילדים מאבדים את התחושה שגם להורים מגיע פרטיות !! אני אוהב את הילדים של בת זוגתי ומיתנהג באותה צורה שהיתיחסתי לילדים שלי...... אולי אני רואה את הדברים בצורה קצת קשוחה??? מעוף

sugar7

New member
קשה לי לענות לך

כי כשאני עברתי לגור עם אישי, הילדים היו כבר יותר גדולים והם לא באו למיטתו אף פעם. באופן כללי לאישי יש שינה קלה, כך שקשה לו בכלל עם שינה עם הילדים וכשאלילה מתעוררת בלילה, אני מצטרפת אליה בחדר שלה. מהבטן אני יכולה לומר שאני לא חושבת שהייתי מרגישה בנוח עם שינה עם ילדים לא שלי, אבל אולי? לטובת היחסים? לא יודעת לענות! בכל מקרה, אני מבינה את תחושותיך ומזדהה.

מעוף ברוך שובך לקן

לא תאמין רק אתמול נזכרתי איך הבן של בעלי כשהיה קטן היה זוחל בבוקר למיטה שלנו,ולי אישית היה קשה מאד עם ההרגשה,מה שהייתי עושה זה פשוט לאט לאט ובזחילה הייתי יוצאת מהמיטה,בתוך תוכי הצטבר כעס. אם הזמן בעלי הבין זאת ושידר לבנו שעד שאנחנו לא יוצאים מהמיטה אנחנו בעצם ישנים. קראתי פעם באיזה ספר על אישה שבחרה שבנה הקטן ישן איתה בלילה מפני שדאגה לבריאותו.הפסיכולוג שניתח את המקרה הסביר זאת כאילו והאישה מחפשת מרחק מבעלה ע"י תירוץ אימהי. המיטה היא טרטוריה של ההורים והפינוק יכול להעשות במהלך כל היום בעיקר כשלאחד זה מפריע..... לשאלתך המקורית,האם אתה קשוח מידי? אם אתה שואל סימן שאתה מוכן לקבל את שתי הפשרויות וזאת לכשעצמה לא קשיחות,,אם היית קשוח לא הייתה מתיעץ,פשוט הייתה קובע שהם מחוץ למיטה.

maof

New member
שלום גם לך יונה צחורה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

oehhe

New member
לא ממש דומה, אך די קרוב לנושא

כאמור, אני מתגורר בביתה של רולן עם בנותיה 16 + 18 ממש לא הגיל שזוחלים בלילה אל מיטתה של אמא (בעיקר אם מונח שם גבר זר) יום אחד, כשהסלון היה תפוס (לא זכור לי למה) הלכתי לחדר השינה שלנו ושם על המיטה שכבה הסייחה(16)וצפתה בטלוויזיה, בדיוק בתכנית שאני רציתי לראות. באופן טבעי נשכבתי לידה וביחד חזינו בתכנית, היא בתוך השמיכה שלנו ואני מעל השמיכה (בצד כמובן, סוטים שכמותכם
) שכבנו לנו וצפינו ונהנינו מהתכנית, ממש לא חשבנו שאנחנו עושים משהו שכדאי לכתוב לפורום (תרגעו, הילדה לא יודעת על הפורום) בגללו. לפתע, נכנסה רולן, נדמה לי, אני לא ממש בטוח, אבל אולי, ראיתי על פניה שביב של רסיס של קצה של תדהמה. אם אכן נדהמה רולן, היא היטיבה להסתיר זאת, ובצדק. ואני, אני הייתי גאה מאוד על גודל המעמד, זה היה עוד נדבך בבסיס הנורמליזציה. oehhe

blonda3

New member
חחח אוהי../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ובהקשר הזה... יש לי דווקא סיפור מהצד השני אבל ממש ממש לא מצחיק. אולי-בהזדמנות....

ח ד

New member
שום קשוחה ושום נעליים

אני רואה את הדברים בצורה מאוד חדה וברורה, לי לפחות: המקום של ילדים זה במיטה שלהם, והמקום של הזוג המבוגר זה במיטה שלו. ככה הרגלתי את הבן הגדול שלי במשך כל השנים בהם חיינו יחד אני הוא ואמו, ככה רגילים הילדים של עין, ועם ציפורה הקטנה אין אפילו שאלה איפה היא ישנה. ברור שאצלה במיטה, למעט קומץ שבתות בבוקר. ממש קומץ. עכשיו, ממש בימים הראשונים של המלחמה, עין הציעה בחדר השינה שלנו מקומות שינה לחד קרן (13.5) ופרד (12), אבל אחרי שעבר המתח הראשוני, הם חזרו לחדרים שלהם. אני חושב שהפרטיות שלנו, ושל כל זוג מבוגר, זה קודש קודשים! אסור בשום אופן לוותר עליה, ואי-וויתור זו לא קשיחות יתר, אלא פשוט הורות טובה זוגיות בריאה.

עלמה2

New member
חד, אתה צודק , חוק שמירת הפרטיות

לכל אחד מבני הבית לנו כמבוגרים ולהם כילדים = מערכות יחסים תקינה וזוגיות טובה. אבל אנחנו כזוג יחד עם הילדים אוהבים מאד מאד את שבת בבוקר. (רק בשבת) הבת הקטנה שלי קוראת לזה ככה - "קפיץ קפוץ על אבא ואמא" ובעבר הרחוק כשהילדים שלו היו באים (ועוד לא נולדו לי ילדים), אז היו מריבות מתישות "למה היא ישנה איתך ואנחנו לאאאאאאאאאאאא" ואם היו באים באמצע הלילה, אז בשקט בשקט הזדחלתי לי למיטה אחרת. והם היו קמים עם חיוך " הנצחון". עלמה.

ארלה4

New member
על ילדי וחששות

כשגרתי יחד עם ילדי והיו קטנים פשוט דאגתי שיהיו איתי במיטה וגם גרושתי איתנו, (אוהי, כשרציתי משהו אחר דאגתי שלא יהיו, למחוק חיוך) מאוד השתדלתי שיחבקו אותי ואני אותםכל הזמן, אני זוכר שחברים אמרו שלא בסדר לא יהיו עצמאיים, המציאות הוכיחה שאני צדקתי. כך שלגבי הילדים שלי, פשוט "התמזמזנו" ללא הפסק, כל הזמן חבוקים. כשיצאתי עם מישהי שהיו לה ילדים, אז די חששתי מכניסתם למיטתינו, פשוט?, לא. אבל מה לעשות לא ילדי, ואין את אותה תחושה, למרות שהם מקסימים(טוב הבת גדולה יותר, ולא הייתה מגיעה והבן השני התחבק בסחבקיאיות, )אבל הקטן אהב להתרפק, וכן היה לי נעים, אבל מה לעשות, אולי עכשיו בתחושה של עבר זמן ויכול לנתח נכון, האי נוחות נבעה (לפות כך אני חושב) מזה שהם לא ילדי

ביננו יש הסכמה ........

כי למיטה שלנו לא ניכנסים לא מנסה להרגיש כאילו הם ילדי מרגיש אותם כילדיה אני חושש שאי נוחות באשר לילדים שלה מלמדת שאין מספיק נכונות אמיתית להשקיע בזוגיות ?! כי על אי נוחות אפשר להתגבר ולמצא יחד עם בת הזוג את דרך המלך להרגיש בנוח ביחד ,ועם .?! לומד כל יום משהו חדש ושבת נעימה לכולם!

*יערית

New member
הורות בריאה?

לא יודעת אני קראתי כ"כ הרבה מאמרים על כך ששינה משותפת עם הילדים היא טובה,בריאה, נוטעת ביטחון רב בילדים,הילדים ישנים רגועים ושלווים ללא סיוטים והתעוררויות........ אבל זה לא אומר שאני מסכימה איתם
אני פשוט הולכת לישון כ"כ מאוחר,ואחרי שעה הילדה או הילד מתחיליםעם הסהרוריות שלהם לכיוונינו..והרבה פעמים אני לא מרגישה בזה..הם נוטים לישון לצידי ולא ביננו.. ואם שניהם באים אז יש פשרה הבוגר נכנס ביננו, אני יודעת שזה מציק לנסיך האושר שלי והוא עושה כמיטב יכולתו להעביר אותם בלילה..אז כך אני מציעה במידה והם עוברים ,צריך להעביר אותם חזרה.. אבל לי ממש קשה לקום מהמיטה ולעשות זאת....אני נהנת מזה ובטח ובטח זה לא מפריעה לנו לאינטימיות שלנו ..רק שכאן צריכים לבוא השמת הגבולות ואת כל התורה שבע"פ ולא בע"פ אני מכירה, ועד שגמלתי את הבוגר מזה הקטנה התחילה ועכשיו שניהם עושים תחרות לילית מי מגיע ראשון אלינו.... אנחנו מדברים על כך עם הילדים לפני השינה אבל זה לא עוזר.. לסגור את הדלת עם מפתח יגרום לילדים לבכות ולבכות עד אשר נקום אליהם, להחזיר אותם כל הלילה הלוך ושוב יגמור לנו את השינה... אז.....? למי יש פתרונות ? ולך נסיך האושר שלי....
אתה יודע שזה לא מה שישבור אותנו, ומגיע לך עוד אחת
על הפתיחות..ואת השאר...תקבל..... ב-

blonda3

New member
הלילה....

הבת שלי הזדחלה למיטתי.... ישנה איתי עד הבוקר ובבוקר קמה, והלכה לחדר שלה לצפות בטלויזיה ואני? בכלל לא ידעתי שהיא ישנה לידי... רק כשביקשה את המוצץ שלה וגיליתי שהוא במיטה שלי הבנתי.

maof

New member
בלונדה ../images/Emo12.gif

ככה אפשר להיכנס למיטה שלך בלי שתרגישי??? וואלה שלא יעלה לאנשים כל מיני רעיונות
ושלא יתפתו לנסות את המזל
מעוף

blonda3

New member
חחח../images/Emo6.gif

שששששששששש
אל תתן לאנשים רעיונות.....

עלמה 3

New member
ששששששש שקט, שקט, הס

את מעירה את האנשים, שששששששששש שקט.....חרררררררררר שששששששש חרשששששששש , תראי איך זה נוחר
ועם עניים פקוחות. ליל מנוחה, עלמה

המלאך הגואל שוב נקרא לדגל.

למדתי מקרן האור שלי פטנט שדי עובד. מדברים עם הילדים קצת על הנושא לפני שמתחילים תכלס. מכינים אותם לזה שעכשיו שהם כבר גודלים אז מתחילים לישון כל אחד במיטה שלו. וכל הבלה בלה הזה. ובשיא הטבעיות מגלים להם שיש מלאך מיוחד שהתפקיד שלו זה לעזור לילדים החדשים שרק עכשיו מתחילים להיות גדולים ולישון במיטות שלהם. הוא בא כמה פעמים בכל לילה ושומר ומרגיע ומכסה ואלוהים יודע מה עוד צריך במקרה הפרטי שלכם - ובין היתר גם מוודא שכל ילד במיטה שלו. בבוקר המלאך הזה משאיר מתנה קטנה מתחת לכרית של ילד שיששן כל הלילה במיטה שלו. מדובר על מתנות ממש קטנטנות. גולה, מדבקה, פנקסון, כדור גומי, וכדומה. בעיקרון הפתעות של יומולדת. מדובר בהשקעה קטנה במשך כמה שבועות עד שהמלאך מודיע חגיגית שהילד כבר ממש גדול ומסוגל לישון בלי שום בעיה לילה שלם במיטה שלו ועכשיו המלאך צריך ללכת לעזור לילדים אחרים. בהתחלה צרם לי הרעיון של מתנות ושל שיחוד הילדים ושל הרעיון שלא עושים כלום עם אין פרס עבורו. אבל כל הנבואות השחורות שלי התבדו. מה שטוב במלאך הזה הוא שהוא בכלל לא קשור להורים. הוא יודע בדיוק מה היה והוא משאיר את המתנות שלו והולך. אין עם מי להתווכך ולמי להתחנן ואת מי לסחוט ולעשות מניפולציות. כל מה שנאר להורים לעשות זה לשמוח בשמחת הילד בימים המוצלחים ולתמוך ולהשתתף בצער בימים האחרים, ולאחל בהצלחה למחרת. ולהביע ביטחון ביכולת של הילד להצליח. לנו היה מלאך דומה שעזר לדובוני שלנו להגמל מהחיתול. בבקרים יבשים היתה הפתעה מהמלאך. בבקרים האחרים - לא נורא, מחר בטח תצליח שוב לקום יבש כמו אתמול.

ח ד

New member
פשוט מתוק!!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

איזה יופי של סיפור! אני אוהב כאלה דברים וגם אוסף אותם. עם ילדים קטנים זאת השיטה מספר אחת להשיג תוצאות. רק מה, ברגעים כאלה חבל לי שציפורה לא ישנה אצלנו כל ערב. היא בת ארבע ועדיין לפעמים בלילה בורח לה.

מובן שבמקום מלאך אפשר פיה טובה או..

כל דבר אחר שמתאים לכם. גמד, שדון חמודון, ישות קוסמית מעולם אחר, גילגול קודם של סבא, אליהו הנביא, אחיין של סנטה-קלאוס, וכו וכו וכו. העיקר שהקטנים יהיו משוכנעים.

תחושת בטן

לפי ת ניתן להבין שמעבר לכל גישה פסיכולוגית - מה שקובע זו תחושת הבטן. הילדים האישיים שלי תמיד הגיעו למיטה הזוגית -וזה עבר להם בגיל מסוים. לדעתי אם זה לא נוח - אז לא נוח.

maof

New member
סביב השעון

כל אחד והרצונות שלו ...... כל אחד ונקודת ההיסתכלות שלו כלפי החיים...... אני לא חושב שאני צריך להיות משועבד לילדים אני לא חושב שאני צריך לוותר על הכל עבור הילדים אני חושב שיש לי זכות ..ויש לי חיים משלי אני אוהב את הילדים ויעשה הכל עבור הרווחה שלהם יעשה הכל בכדי לישמור שלא יעונה להם רע יתחשב בכל הצרכים שלהם...וישתדל שלא יחסר להם כלום אבל לפי דעתי את מפספסת דבר אחד........ אני מכבד את הילדים ולא יפגע בהם (בצורה מילולית) אם הוא מבקש ללכת לחבר אני מישתדל לקחת אותו אם הוא מבקש בקשה מסוימת אני מישתדל לעזור אז למה שהילד לא יכבד את הבקשה של ההורים לפרטיות??? למה שילד לא יבין את ההורים??? האם את חושבת שילדים לא מבינים??? הם רק חושבים לפעמים שמגיע להם הכל..... ראית אולי ילד שתלכי איתו לטייל ולא יבקש דבר מסוים?? מעוף

למעלה