שלום לכולם -אשמח לייעוץ!../images/Emo9.gif
אני בת 26, לצערי לא הייתי עדיין במה שאני מגדירה מערכת יחסים רצינית ויציבה. בשנה האחרונה אני חוויתי שתי מערכות לא בריאות שהתבססו על סקס ( התחילו בכוונה של מערכת יחסים היה בסיס טוב ותפס כיוון אחר...) שלא מרצוני, מאחר שבשתיהן ראיתי בסיס למערכת זוגית ופיתחתי רגשות כלפי הצד השני. מאז אני יוצאת לדייטים ולצערי הרב בחורים שרוצים אותי בד"כ אני לא בעניין (כשאני מרגישה שממש רוצים להכיר אותי וכו', מתקשרים...מציעים בילויים יחד), ובחורים שאני ממש נמשכת אליהם ויש בסיס לקשר, מתעורר בי החשד שהם רוצים רק סקס (כוויות מהעבר?). אני מנסה להסביר את עצמי והם דיי סובלניים אבל גם אומרים כי יהיה קשה לחכות ואנחנו כבר בגיל כזה שזה חסר טעם... ולמה לא בעצם? אז הלופ הוא כזה שאני מוצאת את עצמי מנסה להסביר למה כדאי לחכות והם חושבים שאני שמרנית או נרתעים חושבים שאני פרימיטיבית
... הבחור הנוכחי שאני בקשר איתו ממש נחמד התפתח לנו משהו ואני בסרט שהוא רוצה רק סקס, הוא טוען מצידו שאין מה לעשות ורק אחרי סקס מפתחים רגשות אמיתיים או מבינים אם רוצים להיות יחד... מה אני אעשה? איך להשתחרר מהבעיה הזאת? ואני חייבת לציין שהחששות שלי נובעים מזה שהבחורים מהר מאוד מנסים לכוון אותי אליהם הביתה (מעלים את הרעיון כבר בפגישה ראשונה!) למרות שחלקם מוכיחים עניין, מתקשרים מתעניניים ועושים כל מיני פעולות קטנות שגורמות לי לחשוב שאיכפת להם... אני מניחה שאם נפשט את החשש שלי הוא כזה: מפחדת להיכנס מהר מידי למיטה - מה הוא יחשוב עליי? בטח הוא לא יהיה רציני איתי יחשוב שאני "נותנת"... חוששת להיפגע - אני אחרי כמה פגיעות רציפות ואני רוצה סוג של ביטחון שאני נותנת את הדבר הכי יקר לי כדי להיכנס לקשר חם ואוהב ולא כזה שייגמר בהיעלמות או ניפנוף.... מחכה לתשובות וייעוץ 
אני בת 26, לצערי לא הייתי עדיין במה שאני מגדירה מערכת יחסים רצינית ויציבה. בשנה האחרונה אני חוויתי שתי מערכות לא בריאות שהתבססו על סקס ( התחילו בכוונה של מערכת יחסים היה בסיס טוב ותפס כיוון אחר...) שלא מרצוני, מאחר שבשתיהן ראיתי בסיס למערכת זוגית ופיתחתי רגשות כלפי הצד השני. מאז אני יוצאת לדייטים ולצערי הרב בחורים שרוצים אותי בד"כ אני לא בעניין (כשאני מרגישה שממש רוצים להכיר אותי וכו', מתקשרים...מציעים בילויים יחד), ובחורים שאני ממש נמשכת אליהם ויש בסיס לקשר, מתעורר בי החשד שהם רוצים רק סקס (כוויות מהעבר?). אני מנסה להסביר את עצמי והם דיי סובלניים אבל גם אומרים כי יהיה קשה לחכות ואנחנו כבר בגיל כזה שזה חסר טעם... ולמה לא בעצם? אז הלופ הוא כזה שאני מוצאת את עצמי מנסה להסביר למה כדאי לחכות והם חושבים שאני שמרנית או נרתעים חושבים שאני פרימיטיבית