שלום לכולם -אשמח לייעוץ!

אם כך התשובה כבר בידייך../images/Emo23.gif

אני מניחה שלא תרצי לצאת עם מי שבעינייך "חכמולוג", או אם מי שמנסה לשכנע אותך שדעותייך פרימיטיביות, וגם לא עם מי שגורם לך לתחושה שאת לא נורמאלית. עם כל אלו כנראה לא תרצי להיות, ולא משנה ממה התחיל העניין. אני מאמינה שתמצאי את הדרך איתה תוכלי להרגיש רגועה ושלמה יותר במקרים כאלו. תמשיכי להיות נאמנה לעצמך
, דבי.

נעמהdj21

New member
רוצה להודות לכם על העצות - יישמתי!

ולא רק בכל הנוגע לנושא הסקס... פגשתי מישהו לפני מספר ימים והעצות ממש עזרו לי... כנראה בסופו של דבר באמת נתקלתי בבחורים שלא היו מעוניינים בקשר רציני, האינסטינקטים שלי היו ממש טובים, כי גיליתי שחור על גבי לבן שהם לא מעוניינים איתי בקשר מהסוג אותו אני רוצה! ולגבי הבחור החדש, הוא ממש שונה וכל ההתנהגות שלו בכלל אחרת, לא לוחץ עליי ולא נעליים והוא לא מכוון פגישות באופן גס וברור לבית שלי/שלו... אלא רוצה שגם נעשה דברים יחד, מדבר איתי המון ומראה רצינות... תודה לכם!

ק ש ק ו ש י ם במיץ עגבניות !!!!

ממש לא נכון לומר את זה שכך גבר אומר. אגב לא היה לי כוח לקרוא את כל הסיפור שלך אבל כבר בהתחלה הבנתי שיש פה משהו ממש מסריח. בואי ואני יספר לך קצת עליי. לפני שאני הכרתי את גרושתי, ויותר מכך לפני שהתחתנתי איתה, רציתי מאוד לעשות איתה סקס או לפחות למזמז אותה והיא בגגדול לא נתנה לי. אני מאוד הייתי מבואס מזה . אבל במבט לאחור אני יכול להעיד שאם היא כן הייתה "נותנת" לי אז אני באופן כמעט אוטומטי לא הייתי רוצה להתחתן איתה כי זה אומר מבחינת הגבר שהיא "פרחה" ולא "מוצלחת במיוחד". אז נכון שאני התחתנתי איתה אחרי 3 חודשים אבל אני יכול להעיד על גרושתי שהיא באמת אשה מאוד טובה . את האמת? לא כדאי לך בכלל להכנס למיטה אם זה מה שהבחור רוצה . בצורה כזו לא מפתחים רגשות אלא יותר מכך , כך הורסים קשר אמיתי ויציב. מקווה שעזרתי יחזקאל

למעלה