שלום לכולם. בבקשה היכנסו. זקוקה לעצה/דעה

girl49

New member
שלום לכולם. בבקשה היכנסו. זקוקה לעצה/דעה

בקצרה: זוגיות בת שנה. גרים יחד. בני 30.

עקב משבר קטן ביחסים עניין אותי ההיסטוריה שלנו ועל כן קראתי תכתובות כולל אצלו בנייד שלא הכי פעיל שהושאר לאחרונה בבית. אצלו בהודעות הופיעה תמונה של הארסית ולידה שורה אחרונה מההודעה שלהם עם תאריך שהינו לפני כחודש. הופתעתי וכמובן נכנסתי והתוכן בכללי שהוא אמור לאסוף אותה אך בעצם כדאי שייפגשו בחנות בתוך הקניון כדי לחסוך זמן. משהו כזה.

העליתי את הנושא בפניו 3 פעמים והוא מודע לכך שקראתי את ההודעה ובטוח שהוא מודע לכך שגם את השאר ובשתי הפעמים התחמק כזה ובשלישית טען שלא נפגש עמה (האם רק אז?) אלא שהיא ביקשה טרמפ לקניון הנ״ל שכן כבר שנים שהיא נוסעת לשם לצורך טיפול מסוים.

מכיוון שלא היה ברור בינינו שאני מודעת לתוכן ההודעה ובקיצור הנחתי לנושא.

העניין הוא האם כדאי להעלות בפניו שוב את הנושא שעלול ליצור בעיות?

יש לי אמון מלא בו ומרבית זמנו הוא איתי עם זאת ברור שהוא שיקר בנוגע להסבר וכמו כן הוא לפחות צריך היה ליידע אותי על הקשר עם האקסית או בכנות הוא לא אמור להיות איתה בכלל בקשר.

כמובן שנכנסתי גם לוואטסב וגם שם תכתובות עדכניות וכולל תמונת קובץ שקשורה לאיזשהי בדיקה גנטית ובה רשום שבן זוגה הוא בן זוגי.

לא הודיתי שקראתי גם שם כי בת׳כלס לא יפה כלל לחטט בנייד ואחת הסיבות שעד עכשיו שני הניידים היו ללא קוד היא כי הוא יודע שאני לא אדם חטטן.

בבקשה מה לעשות?

כמה אפשרויות

א) הוא בוגד בך.
ב) יש להם ילד משותף שאת לא יודעת עליו ולשם כך הבדיקות הגנטיות.
ג) הוא מסייע לה בתום לב כי היא זקוקה לעזרה עם איזה עניין רפואי וסומכת עליו ועל הדיסקרטיות שלו.

מה עושים?
שוכרים חוקר פרטי.

אה כן, ולא יפה שחיטטת לו בנייד ובווטסאפ. נו נו נו. פויה פויה.

oneofus

New member
את נורמלית?

סליחה - אבל לא נראה כך.

1) אם בגד בך - זה יצוץ לבד
2) אם יגול להתפתח משהו בינו לאקסית למה לשחק לידים שלה
3) אם את מכירה את הסחורה - מוטב שתתני לו ספיס לפתור לבד את בעיותיו
4) אני נשוי 30 שנה, ואשתי לא יודעת הכל, כמו שאני לא יודע הכל.

שבי בשקט - הוא יבוא אלייך אם יהיה צריך.

girl49

New member
בנוגע למס. 2, האם הכוונה לא לאפשר לה ״לגנוב״

אותו ממני אלא להלחם?
כמו כן מסכימה שלא צריך ורצוי לחשוף הכל. לכולנו יש מטען שהבאנו לקשר והגיוני שלא ירצה לגלות לי על קשר עמה אבל
עדין, יש פה הפרת אמון סוג של בגידה

גם שאלתי אותו בעבר אם היה מגלה לי על קשר בינהם ואמר שלא ואם אני רוצה לדעת אז עלי לשאול. כמו כן ששאלתי על מפגש חברי עם אקס,איך יגיב אמר בפרידה

oneofus

New member
לא , לא לזה הכוונה

הכוונה שלי היא לא לעשות הצגות
קל להכנס ל"ברוגז", יש כאלו שעושות פרצוף "עצוב" ועלולים להכנס למצב דווקא.

אני מציע - עסקים כרגיל, כל דבר אחר ידחוק אותו ולא ישיג לך דבר

girl49

New member
ברור. בגלל זה מתלבטת אם להעלות את הנושא

העניין הוא שעד לא מזמן בטחתי בו לגמרי והכל. שהוא טוב לב וישר הגון אמין ואז ( אחרי שבטעות -באמת!- נתקלתי בפורנו פרטי כזה, גם וידיאו ותמונות ואודה שגיליתי גם שיש לו סרטים כחולים ממש הופתעתי. בכל אופן גם זה וגם האקסית וגם השקרים שלו שהיא היתה מתקשרת אליו ולא היה עונה ולשאלתי למה לא , רק זרק שזה אדם מעצבן

הנק׳ היא שיש לי עכשיו ספקות לגביו מבין?
האמון ואיתו כבוד הערצה הערכה וגם אהבה נפגעים
מהעניין.

בקיצור, האם הוא פועל בטוב או לא
דעתך על להישאר בקשר עם האקסית האחרונה וכן האם עלי לדעת ?

הרבה הא?! :))

oneofus

New member
בתור מישהו שנשוי כבר שנה שנתיים

אני יכול להגיד לך שממשחקי אגו לא יוצא טוב. אם טוב לך - תשארי איתו ו ת ת ע ל מ י ! כמו שלכל בחורה יש איזה מישהו בעבר הרחוק , גם לגברים יש אקסיות.
אשתי דיברה מעט מאוד על האקסים שלה, ואני כנ"ל .
אם הוא איתך ולא איתה תסתפקי בזה!
איך אמרה אדית פיאף .... אתה ראשון כי את אלה לפניך שכחתי (זה בצרפתית אז סליחה אם התרגום לא זכור לי טוב כל כך

girl49

New member
אין פה עניין של אגו אלא של אמון ובגידה באמון

ובי. וצודק לחלוטין! מצד אחד יש את הספק ההוא/ השקר וכו אבל מצד שני וברוך השם, טוב לנו מאז ולכן החלטתי לשתף בפורום כדי לקבל דעות עצות וכו

oneofus

New member
אציג לך מצב קיצון כדי שיהיה לך קל יתר

את נשואה בגיל 34 , יש לך ילדה בת שנה
חזרת לעבודה ואת מנהלת לדעתך חיים די נורמלים.
בעלך מנהל רומן עם מישהי
מה את עושה ?

לפניךך כמובן 3 האופציות הקלאסיות

FIGHT עושה לו בלאגן
FREIGHT לא עןשה כלום
FLIGHT מתגרשת
----------------------------
מכאן ההחלטה תהיה קלה יותר

girl49

New member
אוקיי ולדעתך בין אם זה קשר מתמשך/קבוע או חד

פעמי לעזרה נניח , האם עליו לשתף את בת זוגתו /אותי?

בריט86

New member
אז היא צריכה להתעמת איתו

פעם אחת ולתמיד על ההעניין הזה או חוקר פרטי ? :)

בריט86

New member
אז היא צריכה להתעמת איתו

פעם אחת ולתמיד על ההעניין הזה או חוקר פרטי ? :)

שלום

אם הם רק ידידים ואין לו כוונה ליצור אתה קרבה זוגית, זה בסדר. אני לא מבין למה כל פעם צריך להגיד לכן את זה: לא יפה לחטט לחבר בפלאפון, זה אישי.

girl49

New member
מסכימה עם איסור חיטוט בנייד אבל האם עליו

לספר לי ומה זה ״רק ידידים ״? קשר טלפוני חפגשים נוסטלגיה? אדגיש שהוא הודה שהיא מעוניינת לחזור אליו ולכן לא ייתכן קשר בינהם אפלטוני

תשובה

אם היא רוצה להיות חברתו אבל הוא רוצה להיות רק ידיד שלה, זה בסדר. אם אמר לך שהוא רוצה להיות חבר שלה, כדאי לבדוק אתו את העניין. אם הם רק ידידים, הוא לא חייב לספר לך אבל אסור לו לשקר לך. אם מתפתח ביניהם משהו זוגי, הוא חייב לספר לך.

girl49

New member
וואו! בילבלת אותי! אנא הסבר כוונתך בקשר/משהו

זוגי כי לא ברור. כמו כן למה התכוונת בשהוא לא חייב לספר לי אבל אסור לשקר?

ואם במידה הוא יאמר לי שהוא רוצה להיות חבר שלך אז אין מה לדבר איתו. פשוט נפרדים.

ולעניין האם זה
מקובל נניח שגבר יהיה בקשר עם האקסית האחרונה שלו? אם כן זה שוב מקובל לא לספר לחברה ואיזה ידידים הם יהיו?

אנסה להסביר

בעיקרון, קשר זוגי כשהוא מכיל מעשים אינטימיים או הימצאות מכוונת במצבים אינטימיים ביחד. אם יש לו רגש רומנטי אליה, זה אומר שהוא רוצה אתה קשר רומנטי ואז יש סיבה לבדוק מחדש את הקשר ביניכם. הוא אמר שלא יהיה ביניהם קשר אפלטוני, אני מבין מזה שהוא אמר שהוא רוצה להיות חבר שלה. שקר והסתרת אמת אינם אותו דבר. שקר מטעה ויוצר אי הבנות וחוסר אמון. אנשים לא תמיד מוכרחים לשתף בכל דבר. אם הוא אוהב או מחבב את האקסית שלו בתור אדם, חשוב שיהיה אתה בקשר רגשי כמו ידידות. אם לא, הוא יהיה עצוב. הוא לא מוכרח לספר לך על כל קשריו כי אולי לא יחשוב שזה לעניין וחשוב לקשר ביניכם, אבל לדעתי יכול לתרום לחברות שתשתפו זה את זה בקשרים שלכם ובכלל בחיים שלכם.

ושוב, לדעתי:

אם היא מצדה רוצה אתו קשר רומנטי, והוא מצדו רוצה אתה רק ידידות, זאת לא בגידה בך וזה בסדר.

בהחלט ייתכן קשר אפלטוני

אם אוהבים את האופי, אפשר ליהנות מקשר רגשי גם מסוג אחר. אנשים רוצים להיות עם אדם נחמד, לדבר אתו ולעשות אתו דברים מעניינים. התאהבות רגש נלווה ופשוט שקל להתגבר עליו.

girl49

New member
נדמה לי שהבנת לא נכון.

עד כמה שזכור לי הוא לא בקשר
איתה מאז שנפרדו ואם פתאום הוא היה מקבל ממנה הודעה או צלצול הוא לא היה משתף.
כמו כן היא (!) רוצה אותו ולא להפך.

הבעיה שלי היא שרק אחרי שנה גיליתי שהם עדיין בקשר ובעיקר שם מתראים כנראה.
תוסיף לזה את השקרים שלו.

תקרא שנית את ההודעה המקורית וההבהרה

למעלה