שלום לכולם. בבקשה היכנסו. זקוקה לעצה/דעה

WTF???

עם כל כמה שאני לא קנאית ולא חטטנית בחיים לא הייתי שותקת על כזה דבר!!

אם הוא היה רואה תכתובת מקבילה עם האקס שלך- גם הוא היה מגיב כמוך??
את האמת ומהר!!!!!!

girl49

New member
אז למה להסתיר? אם הם באמת ובתמים חברים טובים

ואנא ממך הגדר ״קשרי ידידות ״ במה זה מתבטא וכן ״קרבה זוגית״

תשובה

קשר זוגי מכיל מעשים גופניים אינטימיים או הימצאות ביחד במצבים אינטימיים כמו מאוחר בלילה. אם יש לו רגשות רומנטיים אליה בזמן שהוא חבר שלך, הוא צריך להחליט או למצוא דרך להתגבר עליהם ולבטל אותם או לעזוב אותך כחברה ולעבור אליה.

girl49

New member
למה שלא ירצה לדבר? על מה? על הקשר

עם האקסית או כמו מה למשל?

אם לא מתחשק לו לדבר על זה

הוא לא מוצא עניין לשתף אותך בזה, לא רלוונטי לשיחה, זה בסדר כל זמן שהוא לא מסתיר ממך דבר שעלול להזיק לקשר שלכם.

girl49

New member
ואם היית בנעלי ? כמו כן אם זו אקסית מהעבר הרח

הרחוק מקובל עלי אבל בשום אופן לא האחרונה וגם האם לדבר איתו על זה?

ואגב מה אם אני הייתי בקשר עם האקס האחרון ?

תשובה

אם הם רק ידידים, אקבל את זה בשמחה. אם אחשוד שמתווצר ביניהם משהו רומנטי, אבדוק את העניין. זה שהיא אקסית לא אומר שהיא סוג אחר של בן-אדם, כולנו בני-אדם עם אישיות ולכן את כולנו יכולים לאהוב.

את יכולה לדבר אתו על זה

במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא רוצה אותו. אם יבטיח לך שלא ינסה לקרב אתה את הקשר מעבר לאפלטוני, תצטרכי לסמוך עליו עד שיהיו לך הוכחות חדשות.

girl49

New member
היא לא קשורה לעניין בכלל ולאקסים תמיד ישאר המ

המתח המיני.

שאלתי היא האם לעמת אותו אחת ולתמיד על ההודעה ההיא ועל ה
השקר?

תשובה

אהבה חשובה ממין. אם את חושבת שהשקר או ההסתרה הזיקו ליחסיכם בכך שרמזו על בגידה, כדאי שתדברי אתו על זה. אם זה היה ממש שקר ולא רק הסתרה, את עוד יותר צריכה לדבר אתו על זה.

girl49

New member
:)) תודה על הפירגון!!! את כמובן צודקת אלא

שהוא היה טוען שזה לא יקרה כי לא יחטט לי בנייד.
אגב הוא יודע עד כמה אני לא טיפוס עזה חטטן וקנאי ולכן מההתחלה נתן לי גישה חופשית.

ותראי תודה על האמון אבל אם אין מה להסתיר אז למה שיהיה נגיש מבינה ת׳כוונה?

אספר שיצא לי פעם להתקל בתמונות אינטימיות. הוא האשים אותי שנתקלתי בהן אבל מבחינתי זה כמו שאצלו בבית הקודם תהיה תמונה רומנטית / אירוטית אפילו על הקיר.

דברים שלי מהארס לא נעים שיראה תמונה רומנטית או שירי אהבה ולכן למען הכבוד ולא לפגוע ולעשות רע, דואגת להחביא!

sweetjane1982

New member
במקרה הטוב הוא סתם רוצה לזיין אותה, במקרה הרע

הוא עדיין מאוהב בה והיא בהיריון ממנו.
מה שבטוח זה שהוא שקרן

invisible girl1

New member
מקווה שעזרתי

קודם כל אם היית נותנת בו אמון מלא לא היית מחטטת לו בפלאפון, כנראה שהיה משהו שערער אותך בו והיית חייבת להבין מה זה, אם משהו מציק לך כדאי לך להעלות זאת בפניו, אם הוא אוהב אותך הוא יבין את חששותייך וידבר איתך על זה וינסה להבין אותך ולבוא לקראתך פה, רק אל תרחיקי לכת פה, דברי איתו בכנות ובטוב..

girl49

New member
שלום לכולכם ותודה שנכנסתם. ראשית

אתנצל שרק כעת עונה. הנייד היה שבות.

שנית, אבהיר את הדילמה הזו:

אני הכי לא אדם חטטן. הפרטיות מאוד חשובה לי ולכן אני תמיד מכבדת את הזולת.
אף פעם לא הסתכלתי בדברים האישיים שלו ולכן הוא הרגיש בנוח להשאיר הכל פתוח ללא קודים/סיסמאות גם בניידים וגם בלפטופ.

אודה שאצלי לעומת זאת. הכל נעול כי יש דברים אישיים שלא קשורים בהכרח לאקסים וכו.

רובכם התמקדתם במעשה הכביכול חיטוט בנייד שלו ואשמח לדון בנושא בהמשך אך כרגע בבקשה: האם כדאי להעלות את הנושא שברור שיש בו חתול מסריח/ בשק עכשיו שרגוע וטוב ?

ואגב גיליתי ( בתום לב מבטיחה) שלפני זמן מה הוא שלח לה מייל עם תמונות שהעדפתי לא לראות.

כמו כן, (אעלה בפורום ) אבל אשמח לשמוע דעתכם בנוגע לכל קשר עם האקסית ומה מידת הגילוי הנאות?

בבקשה תייעצו! תודה!!

אענה לך

לפי השקפתי על יחסי אנוש, אנשים שאוהבים בגלל התאמה באופי צריכים להיות בקשר רגשי. ידידות וחברות הם קשרים רגשיים, ולכן אם אוהבים חשוב שיהיו ידידים או חברים. אם תאסרי על החבר שלך להיות ידיד של אקסית שהוא אוהב או מחבב, הוא יהיה עצוב. כמו שכתבתי לך, אסור להסתיר מידע חשוב, מותר להסתיר מידע לא חשוב ואסור לשקר.

למעלה