שלום לכולם בוקר אור.

שני 4004

New member
שלום לכולם בוקר אור.

הצעתי לאקס שלי (שיש לי עדיין רגשות חבוים) לגביו להיפגש אחרי שעברנו המון ביחד.אז הוא היה בשוק, והוא אמר שהוא מאוד מופתע,, אז עניתי לו בחיוב תחשוב אשאל בפעם אחרת, תתכונן , כך עניתי לו. אז אם הוא הופתע ולא ענה ישירות מה זה אומר? לי ממש יש תוכנית לגביו.... מה לעשות........... מה הוא צריך לחשוב? שלחתי לו הודעה כתובה "מאמי אני לא טורפת".חחחחחחחחח מה עושים???

נימשון

New member
מה את רוצה ממנו?

אולי אם תבהירי לו מה עומד מאחורי הרצון הזה להפגש הוא יוכל לקבל החלטה ברורה יותר.

שני 4004

New member
לא רוצה להיות גלויה יותר מדי.

למה שאני אזום , מספיק אני יוזמת פגישה. הוא היה ממש מופתע מהצעה שלי. מה נראה לך? אמרתי לו שאני רוצה שנהיה ידידים הכי טובים לאור מה שעברנו.. מה לעשות? כעת...

שני 4004

New member
את האמת אני רוצה שנהיה חברים אבל

אני מתחילה בקטן ואחכ שניפגש לאחר כמה פגישות תוחלט החלטה.. אבל קודם אני מחכה לתשובה שלו על הפגישה הראשונה.

נימשון

New member
נראה לי שאת לגמרי מבולבלת

בשביל מה כל המשחקים האלה
הרי אם ירצה בך הוא ירצה בך גם בלי המשחקים האלה ובכלל לא משנה מי יוזם ומי אומר ראשון ואם זה בכלל מהווה שיקול עבורו אז כנראה מדובר בטיפוס ממש ילדותי. אם את רוצה לחזור להיות חברה שלו ואחרי כן לראות אם יש התקדמות במישור הרומנטי אז עשי זאת, לא צריך שיחה כדי לחזור להיות חברים, פשוט צריך לבלות ביחד כמו שחברים עושים. אם הוא לא ירצה הוא לא יענה להזמנות שלך להפגש ואם ירצה יזום עוד גם בעצמו.

magenta73

New member
לא מבינה

מה את רוצה ממנו. את מבינה מה את רוצה ממנו? או שאת עושה את זה רק בגלל שמשעמם לך?

שני 4004

New member
אני רוצה להיות חברה שלו .

זה מה שאני רוצה להיות איתו.... הוא יודע שאין לו כונות להתחתן . בכלל אף פעם.

magenta73

New member
אז את רוצה לדבר איתו

ולבדוק אם יש אפשרות שתחזרו בעצם? זה מה שאת רוצה? אפשר לשאול למה?

שני 4004

New member
כי אני אוהבת אותו מאוד.

אבל יש בי כעס אדיר, כלפיו. השאלה אם הוא הופתע האם זה לחיוב או שהוא מתלבט...?

magenta73

New member
אין לי מושג

אני לא מכירה אותו... :) אתם כנראה צריכים לשבת ולדבר. באמת. שיהיה בהצלחה!

קראתי את כל מה שרשמת

ויש לי שאלה אחת : תגידי - את ילדה קטנה ???? לא, ברצינות.... אני ואני ואני ואני.... למה את משחקת משחקי ילדים וטף ? אני רוצה אותו... אמרתי לו שאני רוצה להיות ידידה טובה... אני רוצה להיות בת זוג... אני לא רוצה להתחתן אף פעם.... אני כועסת.... שאני אזום ? ... חשבת לרגע מה קורה איתו ? אם את רוצה לחזור להיות חברה / בת זוג - הדבר הכי פשוט זה להרים טלפון - להגיד : "תשמע, אני מבחינתי יש עדיין רצון להיות ביחד כבני זוג, ואני חושבת שמה שהיה לנו היה טוב וחבל לוותר עליו. אם ההרגשה הזאת הדדית גם במחינתך - אני חושבת שיש בסיס טוב לעבוד עליו. אל תמהר לענות - ואני אקבל כל תשובה שתיתן." וזהו. בלי משחקים, בלי תופסת, בלי סימני שאלה.... אני לא יודע אפילו מי יזם את הפרידה שלכם - אבל אני יודע שמשחקים מהסוג הזה לא תורמים הרבה ובסופו של דבר רק גורמים יותר נזק.

שני 4004

New member
אני רוצה להגיד זאת פנים מול פנים

לאחר כמה פגישות, אחכ אראה. אני ממש מתרגשת לראות אותו ולשמוע אותו. נראה מה יהיה.

מותק - אין לי מה להגיד לך....

נראה לי שאת מפתחת יותר מדיי ציפיות ובדרך הלא נכונה.... אני מקווה בשבילך שגם הוא מעוניין לחזור לקשר.. כי אחרת - את תתרסקי - וחזק. אני עדיין לא מבין את כל טכניקת המשחקים הזאת....

שני 4004

New member
מקסימום יגיד שלא מה לעשות.

לכן קודם שנתראה , נצא נשלים פערי שיחה של שנתיים שהוא היה באילת, ואז נראה. אני כרגע נפרדתי מהחבר שהיה אז סיפרתי לו אז הוא אמר לא רוצה לשמוע על החבר שלך לשעבר ולא רוצה לשמוע עליו בכלל, בכעס. אני לא " החברה הטובה שלך" אני אמתין לכמה פגישות , מה שנותר לי לעשות.

תגידי את משועממת או באמת רוצה

אותו? לדעתי את מבולבלת. את כותבת מצד אחד שאת רוצה אותו מצד שני יש לך המון כעסים כלפיו מצד שלישי שנתיים לא הייתם בקשר ודבר נוסף רק נפרדת מחבר שלך עכשיו. לדעתי תשאלי את עצמך אם את רוצה לחזור אליו כי את לבד עכשיו והוא הברירת מחדל שלך. או שאת באמת מוכנה להתגבר על הכל ולפתוח דף חדש. אולי תשאלי את עצמך למה את כועסת עליו לפני שתפגשי איתו. את לא חושבת שאת משחקת לאנשים ברגשות? שנתיים לא הייתם בקשר פתאום את מופיעה משום מקום רוצה להיפגש איתו נו באמת ברור שהוא נלחץ. ותעשי טובה לעצמך שלא תעיזי להגיד לו שאת רוצה להיות חברה שלו לדעתי יש מצב שזה ילחיץ אותו. תני לו כמה ימים לחזור אלייך בתשובה במידה ולא יחזור תני לו צילצול תגידי חשבתי להזמין אותך לקפה סתם לשבת לדבר. איך אפשר לדרוש קשר רציני אחרי ששנתיים אתם לא ביחד ויש לך מיליון כעסים? ניראה לי שקודם תנעלי על עצמך מה את רוצה ואם בכלל ואז תצפי מממנו למשהו.

שני 4004

New member
אוי אם אכתוב מה עברנו זה נורא ארוך

כן אני מאוד מבולבלת, ומתרגשת לפגוש אותו. במידה והוא יסכים. שנינו צריכים להתנצל על מה שעשינו אחד לשני. אני אצלצל בעוד שבועיים אתן לו לעכל את הפגישה אמרתי לו אל תלחץ אני לא טורפת. רמזתי לו שנפרדתי מהחבר שלי, הוא יצא מדעתו שדיברתי עליו כמעט הרג אותי בטלפון. זה סימן שיש לו משהו? אני מחכה בקוצר רוח להיפגש איתו כבר... אתם לא יודעים כמה אני רוצה חיבוק להסתכל לו בעיניים ולהגיד מה נשמע גוק'ר מה איתך? סליחה על הכל..... בקלות.

למעלה