שלום לכולם בוקר אור.

שני 4004

New member
טוב אז בקצרה.....בגדתי בו

בגדתי בו, אם החבר הנוכחי, כעת האקס. והוא לווה ממני סכום של כסף, ולא רוצה להשיב לי אותו חזרה. תבעתי אותו בבית משפט, שאמור להתקיים בעוד שלושה חודשים. אבל אני לא בוגדנית זה היה בקלות דעת. גם הוא לא טלית שכולה תכלת.

are you for real ????

זה נשמע כמו פרק 5263 של טלנובלה... אני כבר במתח. אני הלכתי להכין פופקורן.... שמישהו יקליט לי בנתיים.....

שני אני אחזיק לך../images/Emo45.gif בתקווה שעד

שתפגשו תעשי לעצמך קצת סדר בבלגן ואולי תוכלו באמת להתחיל מההתחלה. למחוק את הכעסים. ותעשי טובה אל תדברי על האקס שלך בפניו. גברים לא אוהבים את זה, זה מרגיז אותם. בכלל אנשים לא אוהבים לשמוע על האקסים זה לא הכי נעים באוזן:) תעשי הכל לאט לאט בלי לחץ בכדי שבאמת יצליח לך. בהצלחה

לא אגיד שכן ולא אגיד שלא כי...

להבין מח של גבר זה מאוד מורכב כמו שהם קשה להם להבין אותנו. אבל יודעת מה אל תחשבי על זה יותר מידיי פשוט את רוצה להיפגש איתו תחשבי על זה שתיפגשו ותדברו. אל תנסי לפרש את זה לכאן או לכאן זה מסובך. אם יפגש איתך אז הוא מעוניין אם לא יפגש איתך אז לא מעוניין רק לפי זה תדעי. יכול להיות שזה סתם עיצבן אותו לשמוע על האקס בלי שום משמעות. תשימי את עצמך במקומו ותנסי לחשוב איך היית מרגישה שמישהו מתקשר אלייך אחרי שנתיים ועוד מספר שרק נפרד מהאקס ופתאום יוצר קשר. תגידי לא היית מתעצבנת?

שני 4004

New member
כן הייתי מאוד מתעצבנת...וואייי

הייתי אומרת לו מה נראה לך אני הכותל, לך תבכה שם..... אני לא הכתובת. אשוב לעדכן אתכם....אני מודה לך אם הוא יסכים אהיה מאושרת בנשים..........

תגידי את רצינית?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את הולכת איתו לבית משפט ועוד את רוצה לחזור אליו? בגדת בו עם החבר שלו? לדעתי דרלינג תמשיכי הלאה יש עוד מיליון דגים בים. מאותה סיבה שזה לא הצליח אז אין סיבה שזה יצליח היום. תעשי עם עצמך חשבון ותחשבי לבד. למה היום זה כן יעבוד ואז זה לא עבד? מה השתנה? שנפרדת מהחבר שלו זה מה שהשתנה? לדעתי את צריכה להניח לו במיוחד לאור כל הבלגן שיש בינכם והתביעה בבית משפט או שתוותרי עליה או שתוותרי עליו. דרלינג זה לא עובד ביחד. קחי טיפ: כדי לדעת מה מרגיש האדם מולך תמיד תנסי לשים את עצמך בצד השני ולחשוב איך היית מרגישה אילו את היית הוא. זה יקל עלייך בחיים - פשוט לשים את עצמך בצד השני ולתאר מה מרגישים.

שני 4004

New member
את כספי הוא צריך להחזיר

אם באמת יש לו רגשות אליי הוא ישיב לי הסכום שהוא לווה בשקר ממני. המון המון המון כסף. אין קשר לבגידה, נראה מה יהיה הלאה, נרגעו הרוחות כבר עברו שלוש שנים, מאז הבגידה בם, . אני אראה שאפגש איתו מה לעשות אם הרגשות, ואם הכסף. וזה אבסורד אני מסכימה איתך, אבל לקחת תחזיר את כספי. חבל שלא עשיתי את ההפרדה בין אהבה לכסף אז....

נימשון

New member
פווו לקח לי זמן לקרא הכל

קראתי פעם אחת ולא ממש הבנתי אז בפעם השניה הכנתי תרשים זרימה שאפילו בטלנובלות הטובות ביותר לא היו חושבים עליו. יקירתי, ביום בו תתעוררי, תסתכלי במראה ותדעי מה את רוצה מעצמך יהיו לך חיים קלים הרבה יותר. בנתיים וסליחה על הבוטות את פשוט מדברת כמו ילדה קטה עם מחשבות שלא עושות לך יותר מידי כבוד. צאי מהסרט שאת חיה בו

shaniza

New member
אני לא מבינה אותך

נשמע כאילו את מחפשת כל הזמן סיבות להציק לו נתחיל עם זה שבגדת בו נמשיך עם תביעה בגין לקיחת כסף במרמה התקשרת אליו לבכות לו אחרי ריב קשה עם החבר האחרון ועכשיו את רוצה להיפגש איתו ו...לראות מה יקרה? אף אחד מהדברים האלה לא מראה שאת אוהבת אותו, אלא בדיוק להיפך. תניחי לו לנפשו ותתבגרי!

שני 4004

New member
יש לי סוג של רגש אליו.

אני צריכה לראות אותו כדי להחליט.אם יש או אין חלפו שנתיים. חיי הם לצערי טלנובלה בע"מ לקח את כספי קודם שיחזיר, שיהיה בן אדם...

magenta73

New member
שתהיה בריאה, באמת.

את בגדת בו. את לוקחת אותו למשפט. ואז את רוצה לבדוק כל פיפס בהתנהגות שלו לגבי מה זה אומר עליך? מה את חושבת שזה אומר עליך? לדעתי האישית, את לא רואה אותו ממטר.

למעלה