קרה קרה וקורה
רק מכות כאסחחחחחחחחח... יה סאדםם ילה לפי שבוע ירדתי לקנות סיגריות (אני מעשנת נורא מעט ממש ולא בקטע של הכחשה אז לא להתנפל..) נכנסתי לפיצוציה הקטנה שליד ביתי המוכר דיבר בסלולרי שלו. שיגרה נחמדה. לידו עמד גבר נוסף כנראה חבר שלו. המתנתי בשקט כראוי. פתאום נשמעה חריקת בלמים בכביש ליד, רעש מצמרר כזה שלא נעים לשמוע אותו. החבר של המוכר ואני קפצנו במקומנו והבטנו מיד לכיוון הרעש. שתי מכוניות נעצרו ממולנו, זו ליד זו, נשמעו צעקות, ואישה שמנה עם שקית ניילון נעצרה לידם, מתבוננת בסקרנות. אולי יקרה משהו ויהיה איזה ריגוש לספר לילדים. ואז המכוניות ניתרו בבת אחת ופנו במהירות לרחוב קטן סמוך - עדיין בשדה הראיה, בערך כמו מקום טוב באמצע התיאטרו. הם נסעו זו אחר זו במהירות של אולמפיאדה ממש ושוב נעצרו בחריקות בלמים ששרפו את הכביש. תוך שניה קפצו איזה שמונה בבונים משתי המכוניות. עמדו והביטו, בראש מורכן כמו שוורים כאלה שמכינים את עצמם לקרב באיזה איצטדיון במדריד או משהו, ואז ראש החבורה הימנית (הכוונה לחבורה שעמדה מצד ימין) שם ראסיה אדירה בראשו של היריב מצד שמאל. כזאת ראסיה, נשבעת לכם, בנאדם נורמלי הולך לו הראש מכזאת מכה. ואז כאילו מישהו נתן להם סימן שהוסכם עליו כמו באות, כל התנפלו כל הבחורים המצויינים האלה זה על זה בחמת זעם נוראה והיה ברור שהם מכים כדי להרוג. המוכר שלנו המשיך לדבר בנחת בסלולרישלו היו לו דברים חשובים לסגור. ושם לדי המכוניות נהייתה ממש ערימה של גברברים מתערבבים זה בזה. אני זוכרת שהסתכלתי עליהם מהופנטת וחשבתי לעצמי - בואנה הם שוחטים זה את זה ממש שוחטים. לפתע התעורר החבר של המוכר וזעק כאילו לחברו אבל בעצם לעצמו - מוטי! מהר מהר הולך להיוך פה רצח! מוטי תתקשר למשטרה! עלה בדעתי שהוא צודק. צריך להתקשר למשטרה. מוטי יצא מהפיצוציה, אוחז עדיין בכשירון סמוך לאוזנו הבוערת מדבר בקול רם: אל תמכור אותם אל תמכור אותם, הוא צעק למכשיר, חכה שאני אגיד לך בדיוק, הוא צעק ודידה לעבר שפת הכביש. חברו עמד נטוע במקומו ממש כמו מסומם. אני התחלתי להתרחק בצעדי רווס. לא בא לי לראות מישהו נרצח ופתאום קצת פחדתי. שתי נשים שמנות עם שקיות נעצרו ליד חבורת השוחטים, אלה את אלה, וצרחו. וזה היה ממש מוזר, כל המכות האלה נראו כמו ערמה של ידיים רגליים וראשים שמתנועעת בקצב מסחרר; עכשיו כשאני חושבת על זה ובגלל שאני נורא אוהבת את פרנסיס בייקון הם נראו כמו אחד מהציורים הפרועים יותר שלו. המוכר שלנו עדיין לא הבין במה מדובר והמשיך באירגון ענייני המניות שלו אבל החבר שלו צרח לעברו: מוטי תתקשר מהר למשטרה! מוטי הרים את מבטו, ראה את המכות ממול, וכאילו נפער לפניו חזון אחרית הימים. בבת אחת הוא שינה את טון דיבורו ושאג למכשיר: אני חייב לסגור יש פה מכות! ורץ מיד כמו טיל ישר לתוך החבורה המתפרעת, חוצה את הכביש בלי להביט לצדדים הוא יכול היה להדרס, ועזב את המקום. ואני שמעתי את עצמי קוראת לעברו בלחש כמו איזה חתולה נטושה: אבל אני צריכה סיגריות אני צריכה סיגריות... זהו סה סה מה שקורה... אוי מה שפכתי כאן