שלום לכולם הייתי מעוניין לשמוע דעות

מה עושים אם חתולים עצלנים

החתול שלי ג´וןג´ון כל היום ישן. אז מידי פעם אני מעירה אותו ומפריעה לו. וכשהוא נותן לי מבט כזה של "אוף נודניקית הערת אותי מהשינה! מה את רוצה עכשיו?" אז אני אומרת לו "אפשר לחשוב שעבדת היום כל כך קשה שאתה חייב לנוח!" על זה אף פעם אין לו תשובה.

גם אצלי זה ככה.

סיכמנו שסאם החתול מסדר את הכביסה (יש מייבש) ופרנסיס החתולה מורידה את הזבל. בפועל סאם כל היום מסתתר מתחת לכביסה ויושן ופרנסיס אוכלת את הזבל אם נותנים לה (וכמובן שאני לא מסכים לזה). אז בכל יום בבוקר הם מבטיחים לי מחדש שהיום הם יסדרו, יושבים בשקט על השולחן ומסתכלים עלי בעיניים של "נו, לך כבר, איזה מפריע אתה". יום אחד אני אחזור הביתה ואגלה שהם החליפו מנעול...

שלומיקו

New member
חתולים

א-אני לא מבלבל בין אינסטינקטים לעבודה . ב-סוסים אין רק באמריקה אלא גם בארצות אחרות . ג-לגבי החתולים אז מספר חתולי הרחוב הוא תוצאה ישירה לגידול חתולים כחיות מחמד בעיר . (מעניין שרוב התגובות הן שיטחיות ונוטות לגלוש לחויות אישיות ובלי שום דוגמאות ממשיות , אני לא מבין בחתולים אבל אשמח ללמוד על מוצא החתול הסיאמי או האנגורה או חתול הרחוב הארופאי)

חגינול

New member
שתחליט לא לבקר את רמת הכיתוב.....

אשמח להמשיך להגיב אבל לאור זה שקיבלתי יחד עם שאר עוני התשובות תואר שטחיים אוותר על התענוג.

שלומיקו

New member
מעניין מאוד איך מצאת את מקומך מאחר

ולא הכללתי את כל התשובות . כנראה שאת מיסוג האנשים שאוהבים להרגיש שייש מאחורהם תמיכה מוחלטת מישום שאני לא מבין מדוע היית צריכה לרשום-- "לאור זה שקיבלתי יחד עם שאר עוני התשובות תואר שטחיים ". אל תעשי בשמי הכללות שאני לא עשיתי . ומדוע את חושבת שאת אמורה תמיד להגיב אם לא היית רוצה להגיב פשוט היית צריכה לא להגיב אלא שאת העדפת להגיב תוך כדי יצירת פרובוקציה מה שמזכיר תשובת ילדים מסוג -- אני יודע אבל אני לא יגיד לך . שיהיה לך יום נעים ואין צורך שתגיבי אני כבר יכול לתאר לבד את התגובה. (אלא כמובן אם את רוצה שאחרים יבחינו כמה את שנונה )

חגינול

New member
אענה לך בכל אופן, תרצה תקרא לא לא

כי זה חוסר נימוס משווע לשאול אנשים שאלות ועוד לבקר את התשובות. לא מוצא חן בעינך פנה לפורום אחר, שאל שאלה יותר ממוקדת. שאלתך עוררה צחוק חלקי בקרב עוני התשובה אם לא הצלחת להבחין בזה. חלק מהאנשים ענו ברצינות וחלק ענו בצחוק. פרובוקציה חביבי לא מעניינת אותי בתחום זה. היא מאוד מעניינת אותי בתחומים אחרים אבל לא בעניין של שאלה סתמית. התשובתך היא מתנשאת ולא מתאמינה לפורום אני מאמינה שאם היא הייתה נשאלת בע"פ ובמהלך הדיון הייתה מוציא משפט כזה אנשים היו מסובבים לך את הגב והולכים. לחנך אותך לנימוס לא מתכוונת אני. אבל כדאי שתחשוב קצת על נימוס במתן תשובות והתיחסויות שיהיה לך יום נימוסי ונחמד,גם מול המחשב - לא פחות.

AKAKAK

New member
זה הכח טוב לגדל אותם כמו בני בית

לי יש כלבת זאב רואה גרמני גזעי,היא גדלה פה ועדיין כמו בת משפחה.

l i t a l y

New member
כלבים עובדים

שלום שלומיקו שאלה נחמדה אז ככה יש כלבים שיש להם תפקידים מסוימיים כמו איסוף צאן כלבי משטרה וכ"ו אבל אילו כלבים אשר עברו אימון מותאם בשביל זה או שהם נועדו לזה יש כלבים שיש להם הרבה תפקידים בעולם כולו הכלב האידאלי שלנו יש בבית הוא חיית מחמד אלה אם כן אתה מאלף אותו לתפקיד מסויים כמו שמירה , אבל בסופו של דבר כלב וחתול אלו חיות מחמד כדי לעשות לנו טוב ולהם. אז כן לחיות מחמד יכול גם להיות תפקידים מסויימים שאתה מחליט ומה שמתאים לסוג החיה עצמה .

l i t a l y

New member
תשובה לשלומיקו כלבים עובדים

שלומיקו

New member
לליטל

השאלה העיקרית היא אם באמת אנו עושים להם טוב. האם למשל חתולים שמשמשים חיות מחמד יוכלו להסתדר אם יום אחד נעזוב אותם ? האם חתול למשל שמשמש כשומר מפני מזיקים בהרבה בתים אשר נמצאים מחוץ לעיר (בעיקר באירופה) סובל ?

l i t a l y

New member
לשלומיקו

תראה כל עוד אנחנו מגדלים אותם ונותנים להם בית חם אני בטוחה שכבר אנחנו עושים להם טוב . כן כי החתול הוא חייה והוא נועד לחיות בטבע אז תאמין לי שלחתול לא יקרה כלום .

למעלה