...שלום לכולם... ! השאלה המתבקשת

מוותק

New member
...שלום לכולם... ! השאלה המתבקשת

שלי, בתור מי שרק נכנסה לפה היא מה באמת גברים רוצים... ? ויסלחו לי כל הגברים, שאגב, אני מאוד אוהבת בד"כ, אבל תענו בבקשה את התשובות הכי אמיתיות ואינדיבידואליות... אתם לא יודעים כמה אני באמת רוצה לדעת את זה.. אולי אם אני אדע זה יעזור קצת
תודה
אני

מוותק

New member
מה השאלה.. ? ... אתה באמת שואל ?

או שאת/ה רומז שהתשובה ידועה לכולם ?

leper

New member
את יודע... זה די משעשע...

כי הרי זה ברור מה גברים רוצים וברור מה נשים רוצות. ולמרות כל זאת ככול שמביטים על התמונה יותר מקרוב, היא נעשת מטושטשת יותר ויותר ויותר...

מוותק

New member
ברור ברור אבל תסתכל למעלה

... הרי אם הכל היה כזה ברור לא היינו פה עכשיו, לא ?... אז אני רוצה לדעת יותר... אולי אני פשוט רוצה לדעת שזה באמת מה שכל הגברים מחפשים ?... או אולי אני רוצה מישהו שיגיד דברים ואני אוכל להגיד לו שהנה... הוא מצא ? והאמת היא שבאמת יש משהו בדברך ואני כנראה אגיב על זה בקצת יותר שפיות אחרי שאני אקום ולא עכשיו... כי כרגע אני לא ממש סגורה על עצמי...
... יום טוב בינתיים

היי חברות/חברים

ממש פורום אחלה, למזלי גיליתי אותו היום. אז בקשר לשאלה מה גברים רוצים? שאלה קשה יותר, מה גברים ממש רוצים וצריכים? לדעתי זה רק כסף. מי שחושב אחרת או סתם בא לה/לו להכיר חבר חדש אז אני במסנג'ר של יאהו עם השם: gentlegiant1950 שילחו לי הודעות באנגלית בבקשה.

Vdrums

New member
רנדי, דבר בשם עצמך ואל תכליל.

וברוך הבא לפורום

leper

New member
במקרה של כניסה לפרטים...

זה ממש בעיתי... זה כל כך תלוי בכןל אחד ואחד בצורה אינדוידואלית שזה לא יאומן... אם תמיד האמנתי שהחברים הקרובים שלי הם חולי מין, הופתעתי לגלות שאני טעיתי מעט... בחגיגות השנה נדלקה משהי על חבר שלי הוא קלט את העיניין והחליט שהו רוצה ללכת מהמקום, רגע לפני שהוא יצא מהדלת היא אמרה לו שהיא רוצה להתנשק איתו, הוא עשה את זה והלך.... נסינו לפצח את מה שהלך שם והבחור אמר שהיא פשוט לא לטעמו. אני תופס מהבחורה. אז אני כבר לא כל כך יודע אם זה ברור שאנחנו פועלים על בסיס יצר אחד...

Vdrums

New member
כנות,

שתהיה עצמה, אמיתית, חמודה, מתוקה ורומנטית. שלא תשחק משחקים, שתדע להקשיב גם לדברים הכי עמוקים וגם לדברים הכי שטותיים. ושתהיה תקשורת טובה כי אחרת הכח נופל.

מוותק

New member
לגבי כסף

לא לזה התכוונתי, לא נראה לי שרצית להגיד שגברים מחפשים נשים עם כסף... וחוץ מזה שחלקכם רמזתם שבאופן מפתיע גיליתם שזה לא תמיד רק סקס, אני באמת עדיין רוצה בסה"כ לדעת... מי היא אותה בחורה? במי הייתם מתאהבים .?...

מוותק

New member
תגובה ל zapww

אתה אמרת,למשל שאתה לא אוהב מחשופים וכו' אז מה הלוק שאתה למשל מחפש ? (אשמח לקבל תשובות מכוווולם... ) זה פשוט משהו כמו דוגמנית או כמעט דוגמנית ? או אולי משהו אחר ? או שבכלל אין הגדרה וכל אחד מכם רואה את זה אחרת לגמרי ? (יש לי דעה בנושא, אבל אני מאוד רוצה לשמוע את הדעות שלכם, הגברים)
אני

Vdrums

New member
מה זה הלוק שאתה מחפש?

מה אנחנו קונים בובה בחנות? כמו דוגמנית? כמעט דוגמנית? קודם תחליפי את עולם המושגים שלך ואח"כ תבואי לשאול שאלות. יופי בעיני המתבונן ובחורה אחת תיראה דוגמנית לאחד וכונפת סלעים לאחר.

מוותק

New member
עד כמה שידוע לי

את המושג לוק לא אני המצאתי... ואני חושבת שהבנת למה אני מתכוונת.. ואם אין לך מושג כזה או שהשאלה שלי פשוט לא מוצאת חן בעיניך אז סבבה זו זכותך ; לי מותר לשאול שאלות,אתה לא חייב לאהוב אותן. מה שבטוח זה שלהיות נחמד זה הכי חשוב ואת זה אין לך...

Vdrums

New member
לא דיברתי על המילה "לוק"

ספציפית. דיברתי על המושגים הנלוזים שלך. כמעט דוגמנית, כמו דוגמנית. זה עולם מושגים של ילדה בת 13. מותר לך לשאול מותר לי להגיב. נחמד או לא, את לא מכירה אותי, תחשבי מה שבא לך. אין לי את זה, וואו ממש ביעסת לי ת'תחת... איך נפלתי...

מוותק

New member
אתה יודע משהו....

? כנראה שאין לך משהו יותר חשוב לעשות, כי אם הייתה דרך אחרת לשאול את השאלה הייתי שואלת. אבל יש אנשים שבמקום לענות על השאלה יחפשו קודם כל מה לא בסדר, ואם ככה בא לך להעביר את הזמן אז תהנה...

zapww

New member
לא ממש לא ,דוגמניות אנורקסיות יותר

מידי שבירות וחלשות לטעמי אני ספציפי אוהב אותן בכושר טוב ,ספורטיביות אבל לא יותר מידי,שלא יראו כמו הבחורות באולימפיאדה שניראות כאילו לקחו כדורים עם הורמונים גבריים או משהו כזה...וגם לא נמוכות מידי אני לא אוהב נמוכות. עם גיזרה יפה וסימטרי גוף כמו פסל אומנות. הפנים גם סימטריים אל תחשבי שאני איזה דוגמן ,גדלתי בברזיל ,שמה זאות ליגה אחרת :)

אז בקיצור במילים אחרות אתה כן

מעוניין בסופו של דבר בדוגמנית. גיזרה יפה , סימטריה בגוף , פנים סימטריים בקיצור כמו פסל אומנות. נשמע לי די פורפורציות של דוגמניות ( ולא ממש לא כולן אנורקסיות).

לא יכולה לענות בשם כולן אבל אני

לפחות ל-א! לפי דעתי הדברים הכי מושכים ומיוחדים בבן אדם זה הפגמים הקטנים שיש לרובנו. לא מחפשת גבר עם פורפורציות כמו אל יווני.

למעלה