...שלום לכולם... ! השאלה המתבקשת

נוקס

New member
אתן אומרות שכל הזמן הזה

ישבו להם בנים פחדנים שהיה להם סיכוי סביר, ופיספסו הזדמניות??? ואתן עשיתן משהו בנידון?

מוותק

New member
אין ספק שזה מה שקרה...

אולי עדיין קורה..... לפעמים עשיתי ולפעמים לא היה אומץ...

נוקס

New member
וממה התבעסת יותר?

מכך ש- (חס וחלילה) סירבו לך או מכך שהוא יצא מבלי להכיר אותך?

מוותק

New member
אני חושבת שהתשובה ברורה

ברור שכשלא ניסיתי זה הרבה הרבה הרבה יותר מבעס...
אבל לצערי לא תמיד יש את הכוח הנפשי לשמוע לא, ואז לא מנסים
... חוצמזה, יש משפט שאומר שכל "לא" מקרב אותך ל"כן" - אז בכל מקרה הרווחתי

נוקס

New member
אז מדוע אתן עצורות כל כך?

האם את באמת מצפה ממני (כזכר) להבין אתן משדרת לי מסרים תת עורים על ידי מבט? לבסוף יוצא שאני יוצא מהבאר וידידה שלי אומרת לי, אתה זוכר את החמודה שישבה שלושה שולחנות מקדימה? "כן" אז הייתה יכול להתחיל איתה, היא הסתכלה עליך כל הערב...

מוותק

New member
זה לא תמיד ככה... אבל בעיקרון כן

אבל שוב, כמו שאמרתי אני יזמתי כמה פעמים... יש גם כאלה...

zapww

New member
אוי באמת על מי את עובדת בעיניים,>>

אתם יודעים מה ,אני כבר לא יודע כלום , זה ברור שאתן גם רוצות חתיכים שריריים ואתלטיים ,אין הרבה הבדל פה , רק מה, הבנתי שאישה שמה יותר דגש על האישיות של הבן אדם מאשר גברים בבחירת בן זוג,אם זה לסטוץ או משהו יותר. אולי זה מיפני שלנשים אין ביצים וזיין שתמיד מוכן לטעינה ודריכה בכל רגע 24 שעות ביממה ,אז לא קיים המתח הזה החשק לצוד ליכבוש לינעול לידרוך ולירות (נישמע דוחה הא?) בכל הזדמנות אפשרית. אם ככה,מכיוון שנשים חושבות במחזורים לא קבועים של חשק מיני(אני משאר ) ולא כל הזמן כמו הגברים. אזי מכך נובע שלכל אחד עם האישיות המתאימה יש לו סיכוי ליכבוש לעצמו איזה כוסית בלונדינית עם עיניים כחולות וגוף מעוצב כמו פסל. רק ההבדל הוא שהעיניין הראשוני יבוא מהצד של הגבר בניגוד לחתיכים שאז כבר יש עיניין מהצד הנשי ו מה שנישאר זה באמת רק להציג אישיות מעניינת ולא לאכזב.

למעלה