שלום לכולם ולכולן!! התגעגעתי...

שלום לכולם ולכולן!! התגעגעתי...

האמת שבימים האחרונים אני ניכנסת מידי פעם לפורום, וקוראת קצת, אבל לא מצאתי לי שום דבר מיוחד להגיב עליו...נראה כאילו אתן מסתדרות פה מצוין בלעדי... בכל אופן, מה שכן גיליתי הוא שפיספסתי את החתונות של סיגל (וראיתי תמונות של אתי, וגם קראתי את סיפור החתונה - את כזו חמודה, והשימלה נורא יפה ומיוחדת. אהבתי את הבורדו... וכמובן, הרבה הרבה מזל טוב..) ושל צ´וקה שהלכה לה להתחתן היום בלי שהספקתי לברך אותה, ועוד מישהי, שאני לא זוכרת.... בכל אופן, לכולן שיהיה המון מזל טוב, אושר ועושר, חתונה נפלאה,ילדים רבים והמון אהבה, חברות אמיתי ושיתוף עם הבעל. רציתי לספר גם שאין מזל בחזית העבודה. למרות מאמציהן של אלונהב, רחלי, מיה ועוד נשמות טהורות, לא ממש רוצים אותי בשוק העבודה של היום. כפי ששמתן לב, אני על גבול הדיכאון הקליני. מה שעוד מחזיק אותי במצב סביר (כמובן חוץ מצביקה) הוא הלימודים. למרות שלא קל לי עם כל החומר הריאלי (מתמטיקה, סטטיסטיקה, כלכלה וכו´) אני נהנית (או נהנית מהסבל...) צביקה מקסים ביותר, אבל לא נראה לי שהתרגלתי עדיין לחלוטין לזה שהוא בעלי. למשל, כשאני מספרת למישהו משהו (מישהו שלא מכיר אתנו) ואני אומרת בעלי, יש לי כל הזמן את ההרגשה ש"יתפסו אותי בשקר" ויגידו לי שאני סתם זבלנית ועוד אין לי בעל...מוזר, לא? די עם ההתבוססות ורחמים עצמיים ועכשיו לסיפור אמיתי: נודע לי מחברה מאד טובה, שבעלה של חברה הכי טובה שלי, בזמן החופה, אמר לאישתו ולחברה הזו שאין להן מה להתרגש כל כך בחופה זלי, כי יהיו עוד חופות...כלומר.. תהו הבנות, ואמר הבחור - יעל היא בחורה מאד קשה, והיא לא תחזיק מעמד איתו, ויהיו עוד חופות. כשמחו בתוקף שיחרר הגאון: על מה אתן רוצות להתערב?? בכל אופן, הפואנטה של הסיפור היתה, שברגע הקדושה שלנו, שכל הארובות אל השמיים נפתחו, ושידרו רק אהבה ואושר שלנו ושל יותר ממאתיים אורחינו, עמד שם הבחור ושלח השמימה רעל. הוא פשוט זיהם את הרגע... אם הוא חושב עכשיו שאני קשה, הוא עוד לא יודע מה מחכה לו. אם הוא לא היה בעלה של חברה הכי טוןבה שלי, שאני לא רוצה שהיא תסבול, כבר הייתם רואים זיקוקים...אבל אני עדיין מתכננת. יש למישהו רעיונות לנקמה, שתפגע רק במניאק הקטן? נשיקות לכולכן, וסליחה עם סטיתי מהנושא העיקרי... יעל

הנקמה הטובה ביותר היא ההתעלמות

תתעלמי ממנו לחלוטין. אל תתאמצי לענות כשאת רותחת. עם הזמן את תמצאי שעת כושר בה הינך רגועה לחלוטין ותכניסי לו כמו שצריך. החכמה היא להכניס לאנשים רעים בדיוק ברגע שהם לא מוכנים. אנשים רעים מסתובבים סביב הרוע רוב הזמן. הדרך הטובה ביותר היא כשאת רגועה מספיק כדי למצוא אצלו את הדברים המכאיבים באמת. חולירע. בינתיים אל תתני לו את התענוג לדעת שאפילו שמעת את דבריו...... וחוץ מזה? למעלה יש מישהו שעושה את העבודה יותר טוב מאיתנו. אני תמיד דואגת להגיד לו בקול רם תודה וכשאני נופלת ברשעות אמיתית אני מצהירה שזה למעלה ישלם והוא.. כמה הוא משלם.

אתי@

New member
היית חסרה כאן ../images/Emo70.gif

ולעניננו: כמו שלי זה נראה הדבר הכי טוב זה להיות מקסימה כלפיו (כלפי הבעל של החברה), תהיי נשמה טובה לידו. כשאתם ביחד (את וצביקה) לידו, תפגינו זוגיות מושלמת (אפילו בקיצוניות!) ותראו מושלמים
אל תתני לו את הנחת לראות אתכם ברגעי החולשה שלכם
והכי חשוב - אל תפגעי מאנשים רעים ואל תתני להם לקלקל לך... הבנת
קבלי
לעידוד... שלך אתי@ נ.ב. יש חדש עם הדירה

*שיר

New member
יעל, ברוכה הבאה למועדון "המקונאים"

אחחחח, מה שהייתי עושה לכל צרי העין והקנאים החולניים והרעים האלה!
וכן, גם לנו הסתבר אחרי החתונה, שהיו בסביבתנו כמה חורשי רעות
ואנשים ששמחתנו לא היתה בראש מעייניהם. מה לעשות, כנראה, שככה זה. חתונה מוציאה מאנשים הרבה הרבה אמוציות, ולאו דווקא חיוביות
אז אני חושבת שבאמת כמו שאמרו, הנקמה המתוקה ביותר היא להפגין את הזוגיות הכי מאושרת שלכם, להיות חמודים ומקסימים, ושיתפוצצו כל הקנאים!!!

הילית*

New member
וכמאמר הידוע "שימותו הקנאים"

מצטרפת לדעות של האחרות- אל תתנו לו את התענוג לראות אתכם ברגע של מצוקה, כעסים או אפילו מריבות קטנטנות. אני יודעת שזה קשה, במיוחד שאשתו היא חברה מאוד טובה שלך אבל זה יביא לך את התענוג האמיתי....

לירון תמיד אומר

"שיחיו הקנאים ויסבלו" , אז קודם כל טוב שחזרת אלנו יעל, ואל תתני לאף אחד לעצבן אותך, יש כאלה אנשים והברה מסבבנו , צריך לחיות איתם, ושיתפוצצו מקנאה...

dorlim

New member
שיחיו הקנאים ויסבלו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איזה משפט לעניין!

kisses

New member
../images/Emo24.gif Yaelosh Dont Worry

Everybody has his own enemies including me I had a friend that is not speaking to me now because I “stool” her best friend Alon by marring him stupid but as everybody said ignore the fools and enjoy your life with that hunk husband of yours

יעלי2

New member
ליעל של צביקה הכי רשמית ../images/Emo24.gif |פרח

1. אנשים אומרים דברים איומים בלי לחשוב פעמיים איך זה ישפיע. 2. הוא מקנא. 3. (וזה הכי חשוב יקירתי!) הרבה בעלים של חברות טובות אמרו את המשפט הזה מליון פעם בעבר, כמו שבעלים אחרים אמרו על זוגות שהם זוג משמיים ולעולם יהיה להם חוסן. שתינו יודעות שמהזוגות המושלמים יש הרבה פרידות, ודווקא על אלה שהיו סקפטים, מוכיחים לכולם למראה העיניים מטעה ואוהבים לנצח לעולמים. אני מבינה שאת בדאון או בקריזה מזה (במיוחד שיש לך זמן לחשוב על זה..) אבל אתם תמשיכו כמו שהייתם עד היום, את והוא, בגלל זה החלטתם להתחתן. ושהוא ילך לחפש. ניפגש פה עוד 30 שנה ונראה!

יעלי2

New member
לאתי@

מצטערת שרק עכשיו אני עונה. הייתי בטוחה שהתכוונת ליעל של צביקה משום מה. וממש רק בדקה זו נפל לי האסימון.המייל שלי [email protected]

אתי@

New member
../images/Emo9.gif דוקא כן התכוונתי ליעל של צבי ../images/Emo9.gif

אבל אם אנחנו כבר מדברות - מה קורה עם השמלה? סגרת בעמנואל את השמלה שראיתי שמדדת???

יעלי2

New member
כן. סגרתי בעימנואל על השימלה ההיא ../images/Emo9.gif

ואני מרוצה. אגב זה היה אחרי הרבה מדידות במקומות אחרים, ואצלה מדדתי רק אותה. וזה זה. תודה על החיזוק מאז.

hilalioz

New member
בחירה נכונה!!!

הי יעל מזל טוב שמי הילה ורק רציתי לומר שגם אני סגרתי בעמנואל יש לה שמלת מדהימות והיא בעצמה משהו!

אתי@

New member
איזו שמלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

כי גם השמלה שלי משם ואני סקרנית...

שמופית

New member
יעלי2, הייתי במדידה ראשונה אצל

מיכל מעמנואל וביקשתי ממנה לראות את הבד שלך. בהתחלה היא לא רצתה כל כך והשביעה אותי שהסכמת, ואחר כך היא אמרה שאין לה אותו בחנות והיא תביא לי לראות במדידה השניה. אני כבר מה זה סקרנית, שחבל לך על הזמן

יעלי2

New member
אני מקווה שהיא שמה בד בצד ושהוא ../images/Emo20.gif

במתפרה (אחרת למה לא היה לה בד להראות לך). חוץ מזה, הכי מצחיק זה שבסוף הוא בכלל לא יהיה לטעמך ואז תשמחי כל כך בבחירתך. אני רק אציין שראיתי (בסיבובים) בדי תחרה מהממים וסוגי בד אחרים מדהימים ובסוף בחרתי בזה כי הוא הכי מתאים לי ולאופי שלי. אבל הבחירה היתה לא קלה!

מסכימה עם כולן - הנקמה הטובה היא

להיות מאושרים... באמת, חארות (סליחה) יש בכל מקום ובכל זמן, זה פשוט פתח את הפה ברגע לא נכון... זה אמנם ישפיש, ללא ספק, על הקשר בינך ובינו, אבל את תתני לזה לפגוע בקשר עם החברה שלך - זה הרבה יותר יקר. בשורה התחתונה, אל תתני לרעל שלו להיכנס לך לתוך החיים, ותאמיני לי שכשהוא יראה אתכם מאושרים וביחד עוד הרבה זמן, הוא ישנה את דעתו. ובינתיים ? בינתיים את מאושרת עם צביקה, אז למי איכפת ????

*מור

New member
אוף אני שונאת אנשים כאלו ../images/Emo46.gif ../images/Emo57.gif

גם בחתונה של חברה שלי היתה איזו חכמה אחת שבאמצע החופה אמרה למשהי אחרת..."חכי תראי הוא עוד יצטער על היום הזה", לא משנה מה עניתי לה.... כמו שכולם אמרו כאן גם אני חושבת שהכי טוב כרגע זה להתעלם.

למעלה