שלום לכולם ושבת שלום!!

מותק, תנשמי...

חבל להתעצבן כל כך על שטויות כאלה. אני חושבת שהוא יבין את המסר מכל מה שכתבו לו כאן.

mitzipitzi1

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שהיית צריכה לרשום "נשמי"... שלא יסקלו גם אותך!!
אבל עדיין, זה ממש מעצבן ההתנשאות הזאת של אנשים...

אל תדאגי, אני כבר חסינה לדברים האלה

כ"כ הרבה אנשים כבר מצאו כ"כ הרבה "סיבות" שבגללן אני לא אמורה להתאים להיות רופאה שזה כבר ממש לא מזיז לי. ביניהם הייתה אפילו יו"ר ועדת הוראה של מדעי החיים, שמשום מה החליטה שבגלל שקיבלתי רק 88 בכימיה, אולי אי לא מתאימה להיות רופאה. בקיצור, עזבי אותך, חבל על האנרגיות.

mitzipitzi1

New member
זו אורנה, נכון?

שהיא רק תלך לראות איזה ציונים הרפואנים קיבלו בכימיה... היה מישהו שקיבל 4. רק שתדעי! ובכלל - איזה ציונים יש להם בביולוגיה של התא! ואושרית, לא נראה לי שאת זקוקה לחיזוקים אבל - 88 זה ציון מקסים ואת עוד תיהי רופאה!

תודה ../images/Emo13.gif

כן, זו הייתה אורנה. דווקא בביולוגיה של התא הם משקיעים די הרבה השנה. הם הוסיפו המון תרגול בסגנון של הבחינה במטרה להעלות את הממוצע של הקורס השנה. נראה, אולי זה יעבוד. אני באמת כבר לא מתרגשת מהדברים האלה, זה לא גורם לי לפקפק בעצמי אפילו לרגע. אני פשוט חושבת שהעובדה שמישהי במעמד שלה מדברת ככה זו תעודת עניות לפקולטה ולאוניברסיטה.

../images/Emo6.gif

בדיוק, אושרית, אני לא מבינה איך את מעזה לחשוב על רפואה עם 88 בכימיה. בושי והיכלמי. ובכלל די עם הגישה של "אם אתה X אז אתה לא ראוי להיות רופא". לא שמעתי שאומרים את זה על מהנדסים, מתמטיקאים וכו'

natalysh

New member
../images/Emo45.gif

אושרית, לפי התיאוריה של המרצה שלך, אני מזמן כבר הייתי אמורה לפתוח פיצוציה. 76 כימיה אורגנית כבוד!!!!!!

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

מה שאת יכולה לעשות בתקופת התיכון זה בעיקר לדאוג לממוצע בגרויות כמה שיותר גבוה, כדי שלא תצטרכי לשפר יותר מדי, אם בכלל, אחרי הצבא. זה אומר שכמעט כל הציונים שלך צריכים להיות מעל 90, כולל בגרויות החובה הקטנות. בנוסף לזה, את תמיד יכולה להתנדב במד"א או משהו כזה. לפי מה שאני יודעת, יש גם כל מיני פרויקטים של רפואה לתלמידי תיכון, אבל אני לא מתמצאת בזה יותר מדי. בצבא יש אפשרות לקבל תפקיד בתחום הרפואה. את יכולה להיות חובשת או פרמדיקית. אם לא מציעים לך את זה, את יכולה לפנות ללשכת הגיוס ולבקש זימון ליום מיונים לקורס חובשים או פרמדיקים. אושרית.

natalysh

New member
אנשים, משפטי שדה זה לא פה.

ובכלל, נמאס שפעם בכמה חודשים כשלמישהו מתפלקת איזו טעות לשונית, אם בכוונה או לא בכוונה, מתחיל שרשור על מהות "הרופא והשפה העברית - לאן?". מי שרוצה לתקן על טעויות לשוניות, מוזמן לעשות זאת בנימוס ובעדינות, אפילו טוב יותר במסרים המידיים. חזיון יכולתו של אדם להיות רופא על סמך טעות לשונית אחת בהודעה אחת בפורום אחד אינו מקובל, לא כאן.

אין ספק שאין קשר

בין יכולת איות, ופליטות קולמוס לבין יכולת רפואית. זה פשוט לא קשור, ולכשנקבל את המחקר עם הקשר הסיבתי - אז נתחיל להתווכח. לגבי ה"יוכל" - אני מבינה את הסיבה לכעס, זו טעות שעושים אותה המון, והיא "סמל העברית הקלוקלת" כמעט כמו "שירי שולתתתתתתתת!!!!!!!11". אני מעדיפה להאמין שההערה באה ממקום של "אנחנו לא רוצים להיות עוד פורום כזה". אגב, 88 זה ציון מצוין.

תראי, גם לי זה צורם, אבל עדיין

אם זה מפריע, יש דרך להעיר, שהיא בטח לא הדרך שבה בחר HarNevo. אם לא מסוגלים להעיר בעדינות, אז לא מגיבים בכלל. הפורום שאנחנו בטח לא רוצים להיות זה פורום שבו אנשים יפחדו לכתוב מפחד שיציקו להם על כל טעות קטנה שהם עושים. הרי הפורום הזה אמור להיות מן "קבוצת תמיכה" לכל מי שרוצה ללמוד, למד או לומד רפואה. איזו מן קבוצת תמיכה נהיה אם נעביר ביקורת כזאת אחד על השני כל הזמן

natalysh

New member
באמת השוות עכשיו בין "יוכל" לבין

"שירי שולתתתתתתתת!!!!!!!11"?

למעלה