קרן הזאת.. זאת היא עם הקוקו שנראה כאילו חירבנו לה על הראש?
S s k w i k y New member 30/11/03 #58 חירבון או לא חירבון זה פאכס. קלואי כפרות , אכן זאת זאת שירתה בציפור משרק ושמה את הקן שלה על הראש.
J jaws15 New member 30/11/03 #59 איזה שטיות את לא קרן דרחני!!!~ איזה מפגרים כולם!! זה לא קרן דרחני ולא ליאור!!! מה הבעיה גם אני יכולה לרשום Ytvkeren ולהגיד זאת אני קרן!! סתם ילדה בת 12 שאין לה חיים רשמה את זה !! אז לכול אלה שחושבים אחרת לכו תפליצו במים רותחים ותהנו!
איזה שטיות את לא קרן דרחני!!!~ איזה מפגרים כולם!! זה לא קרן דרחני ולא ליאור!!! מה הבעיה גם אני יכולה לרשום Ytvkeren ולהגיד זאת אני קרן!! סתם ילדה בת 12 שאין לה חיים רשמה את זה !! אז לכול אלה שחושבים אחרת לכו תפליצו במים רותחים ותהנו!
ש שם המשתמש תפוס כרגע New member 30/11/03 #60 חחח זה לא קרן... זה עידו!!!! ענק!!!בנאדם....אבל תארתי לעצמי...תראה בהודעה שכתבתי אצל אניטה
ע עידו כהן הזה New member 30/11/03 #61 לא לא, אני רק הייתי ליאור אין לי מושג מי זאת דרחני, אבל מי שהיא לא תהיה היא אתמול הכניסה אותי למצב "כפית" ואני חייב לה תודה על זה.
לא לא, אני רק הייתי ליאור אין לי מושג מי זאת דרחני, אבל מי שהיא לא תהיה היא אתמול הכניסה אותי למצב "כפית" ואני חייב לה תודה על זה.
F Fozzie New member 30/11/03 #62 ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ה היידי היידי היידי New member 30/11/03 #67 חח זה כל כך שקוףף שזאת לא קרן.... יאללה יא פוסטמים מה אתם מאמינים לכל דבר?!?!?!?
L LIRAN S New member 30/11/03 #68 וידוי על קרןן זה אני ק...... למה ניראה לכם מי רוצה ביכלל להיות קרן חחחחחחחחחחחחחחח אלק "קרן" זה איזה ילדה בת 15 שאין לה מה לעשות מה אתם ביכלל מיתיחסים
וידוי על קרןן זה אני ק...... למה ניראה לכם מי רוצה ביכלל להיות קרן חחחחחחחחחחחחחחח אלק "קרן" זה איזה ילדה בת 15 שאין לה מה לעשות מה אתם ביכלל מיתיחסים