שלום לכולם זקוקה נואשות לעזרה...

eyaala

New member
שלום לכולם זקוקה נואשות לעזרה...

בני בן החצי שנה עם קלאב פוט ברגל ימין אנחנו עדיין בשלב של נעליים 23 שעות ביממה. הוא סובל מאוד מהנעליים מאוד קשה לו להרדם ולישון איתם. בימים האחרונים חלה החמרה הוא צורח במשך שעןת עד שנרדם... נרדם למשך חצי שעה מקסימום ומתעורר . בלילה האחרון היה ער כל הלילה בכה וצרח ... הוא עייף מאוד מנסה להרדם לא נוח לו עם הנעליים לא מצליח למצוא תנוחה שנוחה לו, חסר שקט. ברגע שאני מורידה לו את הנעליים הוא נרגע ומיד נרדם ישן טוב מתעורר לעיתים פחות תכופות... אך מה הפיתרון? דרך אגב הוא ישן איתי במיטה מאוד זקוק לחום לחיבוק למגע... היום פשוט נשברתי ופרצתי בבכי ( זה קורה לפעמים... מאוד קשה להתמודד עם הסבל שלו) חשבתי אולי למישהו יש תובנות? עצות? באיזה תנוחה נוח לילדים אצלכם לישון? האם יש משהו שאתם עושים על מנת להקל ולו במעט? תודה רבה לכולם

11sarit

New member
אולי משהו לוחץ על הרגל שלו..

נתחיל עם זה שתבדקי אם הגרב או הנעל לוחצים על הרגל שלו שהגרביים נקיות והבד שלהם נעים על הרגל

הנעליים חדשות?

הוא עכשיו התחיל להשתמש בהם? אנחנו לא טופלנו בנעליים אבל אולי לנסות לראות האם הוא מתנהג אותו דבר גם בלי הנעליים, אולי יש סיבה אחרת לכאב, שיניים לדוגמא, שמעיר אותו תרגישו טוב ו... מותר גם לך לבכות לפעמים...

זהבה29

New member
איילה שלום.

גם למעיין קשה לישון עם הנעליים והיא זקוקה להמון מגע בלילה. אני זוכרת גם שכשהיא גדלה ,הבינה יותר והביעה דעה היא התנגדה יותר לנעליים. אני משתדלתלגרוב לה עם המכשיר גרביים נעימות ללא תפרים וגזורות למעלה ולמטה. חשוב לבדוק שהנעל לא לוחצת מדי ואפשר להתייעץ עם האורטופד שלכם אם אתם נועלים נכון (אני מאמינה שכן, אתם ותיקים) עם הזמן למדתי שהמכשיר גורם לכל הגוף להיות מונח כמו פלטה ולא ברכות לכן אני מעגלת למעיין את הגב עם שמיכה רכה או כרית. גם אמבטיה לפני נעילת הנעליים עוזרת להרגשה נעימה. אפשרי שמשהו נוסף התחיל להטריד אותו כמו בקיעת שיניים:אם בנוסף יש רוק במשך היום או שהוא נוגע בפה הרבה. בקיעת שיניים מונעת מכל נתינוקות שינה. לגבי זה שהורדת את המכשיר:אני מאמינה שככל שתורידי לו את המכשיר המחאות בלילה הבא יהיו קשות יותר כדי להשיג את אותה תוצאה.(הלב כואב לי כשאני כותבת את זה ,הרי אנחנו רוצות שיהיה להם הכי קל בעולם) אני בעד להקל עליו בכל דרך בלילה ולהשתדל לא להוריד את הנעליים. המון הצלחה אשמח אם תעדכני זהבה.

שלום קודם כל תהיו חזקים

הכול יכול להיות שיניים נעלים ועוד.... אני יודע שקשה שלא להוריד להם את הנעלים אבל תישדלו שלא זה מאבק שחייבים לנצח בו תבדקו את כל מה שהוזכר פו אולי גם את מידת האורך של המכשיר אולי זה קצר מידי אני זוכר שברגע שהמכשיר היה קצר מידי בר היתחיל להירדם פחות ורצה להוריד את הנעלים כל הזמן וברגע שסדרנו לא ישן יותר טוב הקטנים שלנו נאבקים במכשיר ומנסים אותנו אבל צריך לא להיכנע לזה פעם פעמים שתורידו לו את המכשיר יקלוט זאת וירצה כל הזמן. אנחנו עברנו תקופה קשה (יותר נכון אסתי ) כי בר לא רצה ביכלל עד היום שאני יחזיק אותו בלילה רק אימא. אסתי הייתה הולכת איתו כמעט כל הלילה בידיים ונרדמת אותו שהוא ישן לידיה שהמכשיר על גופה או שלחלופין היה ישן איתנו. לקראת שש בבוקר היינו מורדים לו את המכשיר שישן לפחות שעה נורמלי והיו פעמים שהיה ישן עד הבוקר. חשוב מאוד להקפיד עם המכשיר על מנת למנוע ניתוחים וצרות

והדבר הכי חשוב לדעתנו

קנינו מיטה וחצי כדי שיוכל להיתהפך כמה שירצה בלילה וזה גם עזר כך לא ניתקע כל פעם במיטה

eyaala

New member
כל הכבוד לכם

הי לכם אני זוכרת אתכם עוד מהתקופה שהיינו בהריון... כשקראתי את הודעתכם היתה לי צמרמורת והתרגשות כאחד. זוכרת אותך מדבר איתי בטלפון מנסה להסביר לי ולעודד אותי כשהייתי במצב נפשי לא טוב כאשר התבשרנו שהעובר שלנו עם קלאב פוט... זוכרת איך ניסית להרגיע ולעודד ובעיקר לאפשר לך להראות לנו את בנך על מנת שנבין במה מדובר... במצב שהייתי לא רציתי לראות כלום, שום דבר לא הצליח לעודד אותי כלום אני זוכרת איך הייתי צריכה זמן (שלא היה לנו בשל השבוע בהריון שבו הייתי)... רוצה היום לומר לכם תודה. תודה מקרב לב על הרצון שלכם לעזור לעודד להסביר שהשד לא כל כך נורא שלא שווה לעשות הפלה בגלל קלאב פוט. הדברים שלכם חילחלו ועשו את העבודה. היום אנחנו חובקים בן מהמם נסיך קטן מתוק ומוצלח חכם ומדהים.. תינוק שכל אמא ואבא היו שמחים שיוולד להם. מיותר לציין שויתרנו על ביצוע ההפלה..... אז תודה רבה לכם מקרב לב על מה שעשיתם בשבילנו לילד שלכם יש מזל שאתם ההורים שלו אתם אנשים מקסימים... גדלוהו בנחת דרך אגב אהבתי את הרעיון דשל המיטה וחצי על מנת לאפשר נוחות טובה יותר כל הכבוד ספרו לי עליו קצת בן כמה הוא היום? איך מסתדר עם הטיפולים? אם אני זוכרת נכון קוראים לו יחיאל? נשמח לשמוע מכם

פרלמנים

New member
הי eyaala

לבן של הסופרביטלים קוראים בר. יחיאל זה הבן של חיה פיש, שאם כבר מזכירים אותה, היא עשתה בשבילי את מה שאת מתארת בדיוק-הייתי לחוצה ומודאגת והיא הכירה לי את הפורום והרגיעה אותי. ליל מנוחה, נשיקות לנסיך, ג'סיקה

היי

זה גלבוע ואסתי ההורים של בר אם אני זוכר נכון ולא מתבלבל היינו צרכים להיפגש בשבת בנס ציונה ומאז נעלמתם לנו אנחנו שמחים שהכול היסתדר ונשמח גם להיפגש עימכם

eyaala

New member
גלבוע ואסתי ההודעה מיועדת לכם סליחה על הבלבול

הי לכם אני זוכרת אתכם עוד מהתקופה שהיינו בהריון... כשקראתי את הודעתכם היתה לי צמרמורת והתרגשות כאחד. זוכרת אותך מדבר איתי בטלפון מנסה להסביר לי ולעודד אותי כשהייתי במצב נפשי לא טוב כאשר התבשרנו שהעובר שלנו עם קלאב פוט... זוכרת איך ניסית להרגיע ולעודד ובעיקר לאפשר לך להראות לנו את בנך על מנת שנבין במה מדובר... במצב שהייתי לא רציתי לראות כלום, שום דבר לא הצליח לעודד אותי כלום אני זוכרת איך הייתי צריכה זמן (שלא היה לנו בשל השבוע בהריון שבו הייתי)... רוצה היום לומר לכם תודה. תודה מקרב לב על הרצון שלכם לעזור לעודד להסביר שהשד לא כל כך נורא שלא שווה לעשות הפלה בגלל קלאב פוט. הדברים שלכם חילחלו ועשו את העבודה. היום אנחנו חובקים בן מהמם נסיך קטן מתוק ומוצלח חכם ומדהים.. תינוק שכל אמא ואבא היו שמחים שיוולד להם. מיותר לציין שויתרנו על ביצוע ההפלה..... אז תודה רבה לכם מקרב לב על מה שעשיתם בשבילנו לילד שלכם יש מזל שאתם ההורים שלו אתם אנשים מקסימים... גדלוהו בנחת דרך אגב אהבתי את הרעיון דשל המיטה וחצי על מנת לאפשר נוחות טובה יותר כל הכבוד ספרו לי עליו קצת בן כמה הוא היום? איך מסתדר עם הטיפולים? אם אני זוכרת נכון קוראים לו יחיאל? נשמח לשמוע מכם אני זוכרת אותך בודאות גלבוע משוחח איתי בטלפון וכן רציתם להפגש איתנו...

היי

אנחנו מאוד נשמח להיפגש איתכם אנחנו נהייה באשדוד עוד שבועים ונשמח לקפוץ אלכם ממש דאגנו לכם פתאום נעלמתם בר היום כבר ללא המכשיר ילד מקסים וחמוד כמו כל הילדים אנחנו נמצאים המעקב כל חצי שנה ( פחות נסיעות לירושלים )

אנחנו מאוד שמחים שהשיחה שלנו

השפיעה אלכם וקיבלתם את ההחלטה הנכונה והחשובה זה מאוד מרגש אותנו לקורא את אשר כתבת פעם אחרי פעם.

eyaala

New member
הי זהבה

למה הכוונה מעגלת לה את הגב עם שמיכה? אשמח אם תסבירי... בת כמה מעיין? באיזה שלב אתם? ספרי קצת עליכם אני עושה אמבטיה לפני השינה כמובן אני גם מקפידה על עניין הגרביים .... מה שעוזר אצלינו זה שהוא ישן עלי אז נוח לו יותר מקבל חיבוק וליטוף וזה מקל עליו או שבזמן שהוא ישן איתי במיטה אני מחבקת אותו ומלטפת... בכל מקרה תודה

זהבה29

New member
איילה שלום.

מעיין בדרך כלל ישנה על הצד ואז אני תומכת בגב עם שמיכה וכך אני קצת מעגלת אותו כך יותר נח לה ולדעתי זה גם בריא יותר לגב. זהבה.

זהבה29

New member
איילה פרטים נוספים.

מעיין בת שנה וחודש. עברנו את הגבסים את הניתןח ואת הנעליים ביום ובלילה היום מעיין עם נעליים בלילה. למעיין שני אחים גדולים יותר בני עשר ושבע וחצי.אנחנו מטופלים ברוטשילד אצל דר אנגל וגרים ליד נהריה. איך עבר הלילה האחרון? זהבה.

פרלמנים

New member
הי, בוקר אור

בור טוב קראי כאן שרשור נוסף שהיה לנו בנושא שינה בלילה עם הדניס. שימי לב שבימים אלה אנחנו בדיוק דנות בהרגלי השינה של הקטנטנים פה. אחת התובנות שלי היא שלפעמים יש תקופות שקשה למתוקים לישון-מכל מני סיבות. סביר להניח שאחת הסיבות היא שהדניס באמת לא נוח...בנוסף יש כמה דברים שיכולים להפריע לפצפוני לישון:
נביטת שיניים
הנעליים קטנות/לוחצות
חם לו? אני התחלתי לנעול בלי גרביים בזמן האחרון וזה שיפר באופן משמעותי את איכות השינה של דניאל-הרבה פחות חם בלי גרביים. יש לי חברה שהרגישה שהתינוק שלהם ישן פחות טוב (אין לו קלאב פוט), אחרי לילות ארוכים וקשים והיא עשתה ניסוי ושמה אותו במיטה שלו, הוא ישן בלי בעיות והפרעות-פשוט נהיה לו צפוף במיטת הוריו... אולי שווה בדיקה? תהיי חזקה, יש תקופות כאלה...
תעדכני. ג'סיקה

למעלה