ח ל י ל י ת
New member
שלום לכולם, חדשה כאן עם שאלת טמפרור
אני מנסה ללמוד קצת על הכנת פרלינים, אשמח לעזרתכם בהבנת התהליך:
קראתי שצריך לחמם את השוקולד לטמפ' של 45-50 - הבנתי
קראתי שצריך לקרר לטמפ של 28-29 - הבנתי
קראתי שצריך לחמם שוב לטמפ של 31-32 - לא הבנתי, איך טכנית מחממים שוב את השוקולד, הרי אם אכניס אותו שוב למקרוגל הוא יתחמם יותר מידי..
תודה למסייעים
אני מנסה ללמוד קצת על הכנת פרלינים, אשמח לעזרתכם בהבנת התהליך:
קראתי שצריך לחמם את השוקולד לטמפ' של 45-50 - הבנתי
קראתי שצריך לקרר לטמפ של 28-29 - הבנתי
קראתי שצריך לחמם שוב לטמפ של 31-32 - לא הבנתי, איך טכנית מחממים שוב את השוקולד, הרי אם אכניס אותו שוב למקרוגל הוא יתחמם יותר מידי..
תודה למסייעים