שלום לכולם, חדשה כאן עם שאלת טמפרור

שלום לכולם, חדשה כאן עם שאלת טמפרור

אני מנסה ללמוד קצת על הכנת פרלינים, אשמח לעזרתכם בהבנת התהליך:
קראתי שצריך לחמם את השוקולד לטמפ' של 45-50 - הבנתי
קראתי שצריך לקרר לטמפ של 28-29 - הבנתי
קראתי שצריך לחמם שוב לטמפ של 31-32 - לא הבנתי, איך טכנית מחממים שוב את השוקולד, הרי אם אכניס אותו שוב למקרוגל הוא יתחמם יותר מידי..

תודה למסייעים
 

y o y o i t

New member
מכניסים ממש למעט זמן. כמה שניות. מוציאים,

מערבבים ובודקים את הטמפ'.
דרך נוספת- להשתמש במייבש שיער. רק לחמם מעט את פני השטח ולערבב...זה בד"כ מספיק.
 

HEYלו

New member
שאלה באותו נושא...

איך דואגים לא לעבור את הטמפ' הרצויה? בעבר הייתי מגיעה עם השוקולד לטמפ' הרצויה אבל היא הייתה ממשיכה לעלות גם אחרי שהורדתי אותו מהאש.
האם אני צריכה לחמם על אש נמוכה מאוד ולהוריד את השוקולד כמה מעלות לפני?
 
למעלה