תתחדשי הולם אותך ואת ה-
R RenanaD New member 3/9/06 #35 ../images/Emo6.gif תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo131.gif אבל אל תתרגל יותר מדי...
ג גלעד2211 New member 2/9/06 #14 ברוכה הבאה הכלל היחידי כאן זה לא להתייחס לשוקי הנחש שמחליט לאנשים עם מי ידברו ועם מי לא. חוץ מזה מה שלומך?
ברוכה הבאה הכלל היחידי כאן זה לא להתייחס לשוקי הנחש שמחליט לאנשים עם מי ידברו ועם מי לא. חוץ מזה מה שלומך?
M MGreenFairy New member 2/9/06 #18 אהלןן אני מיכל.. אני גם חדשה.. וגלעד ושוקי, חח כל פעם תפחידו ככה חדשים?
ג גלעד2211 New member 2/9/06 #20 לא לא מפחידים דברי איתו הוא כל פעם רושם לאנשים לא לדבר איתי אז גם אני מזהיר אותם מפניו
C chen010189 New member 2/9/06 #25 אני לא כתבתי את זה עלייך... כתבתי את זה עליו כי הוא אמר שבגלל שאתה אומר לאנשים לא לדבר עליו אז הוא מחזיר, אז התכוונתי שזה מטומטם כי הוא נשמע כמו ילד בגן. "הוא עושה ככה אז אני מחזיר לו". זה לא היה עלייך...
אני לא כתבתי את זה עלייך... כתבתי את זה עליו כי הוא אמר שבגלל שאתה אומר לאנשים לא לדבר עליו אז הוא מחזיר, אז התכוונתי שזה מטומטם כי הוא נשמע כמו ילד בגן. "הוא עושה ככה אז אני מחזיר לו". זה לא היה עלייך...
S ShukyD New member 2/9/06 #27 לא הבנת אותי התכוונתי שגם הקטעים שעשיתי לך לא הכי בוגרים אבל בסופו של דבר הכל נעשה בצחוק ואנשים חייבים להפסיק לקחת את זה כל כך קשה
לא הבנת אותי התכוונתי שגם הקטעים שעשיתי לך לא הכי בוגרים אבל בסופו של דבר הכל נעשה בצחוק ואנשים חייבים להפסיק לקחת את זה כל כך קשה
C chen010189 New member 2/9/06 #28 סבבה אמ אני לא הייתי הולכת וקוראת לבן אדם מכוער ואומרת שזה בצחוק אבל בסדר, הבנתי את ההומור שלך, נראה לי......
סבבה אמ אני לא הייתי הולכת וקוראת לבן אדם מכוער ואומרת שזה בצחוק אבל בסדר, הבנתי את ההומור שלך, נראה לי......
S ShukyD New member 3/9/06 #30 הממ לא אמרתי "שמעי את מכוערת" אמרתי שעידו צודק אבל בסיידר מצטער יאללה מצעד!
ג גלעד2211 New member 3/9/06 #32 חוץ שאת אמרת בעקיפין הוא מטומטם כי אני מחזיר לו על דבר מטומטם שהוא עשה אז גם אני מטומטם אבל גם הוא לא?
חוץ שאת אמרת בעקיפין הוא מטומטם כי אני מחזיר לו על דבר מטומטם שהוא עשה אז גם אני מטומטם אבל גם הוא לא?
ג גלעד2211 New member 3/9/06 #34 אני נח אני נח ומה איתך? אני קורא בקפה שלי שאני לא שותה כי אני לא אוהב קפה שאת היית בים היום נכון או לא? סתם ניחוש פרוע זה מה שבנות אוהבות לעשות בשבת בד"כ.
אני נח אני נח ומה איתך? אני קורא בקפה שלי שאני לא שותה כי אני לא אוהב קפה שאת היית בים היום נכון או לא? סתם ניחוש פרוע זה מה שבנות אוהבות לעשות בשבת בד"כ.
C chen010189 New member 3/9/06 #36 לאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif במקום זה ישבתי והכנתי תיק להיום (י"ב ) עפתי לבית ספר ביי
ג גלעד2211 New member 3/9/06 #37 טוב גם זה משהו ../images/Emo13.gif לפחות לא נישרפת בים תחשבי על זה בפאן החיובי
C chen010189 New member 3/9/06 #38 נשרפתי כבר בחופש ונשארו עליי פסי השתזפות מוזרים. כולי לבנה וליד הכתפיים יש לי 2 פסים רחבים כאלה, חומים. איכס
נשרפתי כבר בחופש ונשארו עליי פסי השתזפות מוזרים. כולי לבנה וליד הכתפיים יש לי 2 פסים רחבים כאלה, חומים. איכס