שלום לכולם :) חוויות מהביקור ב - Deva:

cubano1

New member
נראה לי שמוקדם לקבוע שהן חדרו לתודעה

אני לא בקיא כמוך במצב השופטים והעסקנים המצרים ב FIG
אבל אני מכיר את ההתעמלות - אף אחת מהן לא העפילה בזכות
אף אחת מהן לא הוזמנה בכלל להשתתף בתחרות המבחן בלונדון בינואר
אחת קיבלה הזמנה כנציגה של יבשת אפריקה.
והשניה - שרין אל זייני - מתעמלת בכלל בהולנד וקיבלה הזמנה ברגע האחרון מחבר המנהלים כ wild card

אבצע

New member
השאלה מה זה חדרו לתודעה

במקומות מסוימים, עצם ההופעה באולימפיאדה ברמה סבירה לפחות היא הישג.

אני יודעת

חדרו לתודעה, התכוונתי לכך שכמו שאני יודעת קצת מה קורה בהתעמלות במצרים, גם הרבה יודעים. זאת הכוונה.
וזה בניגוד לשנים קודמות שלהרבה אנשים לא היה מושג מה קורה בהתעמלות במצרים. כמו שלא ידוע לנו מה קורה במדינות אחרות, וזה לא אומר שאין שם התעמלות בכלל. פשוט לא יודעים.
אגב מעניין אותי מה קורה בהתעמלות בדובאיי. שמעתי שגם שם ניסו תהליך דומה למה שעשו במצריים.

אמא לה3

New member
אתה כותב פשוט...

יפה. נהנתי ושמחתי לקרוא על החוויה הזאת..עושה חשק לטוס לשם גם..אולי זה יקרה יום אחד. זכית.

Mrpops

New member
תודה רבה!

אכן הייתה חויה מדהימה...אני מאחל לך בהצלחה בשיווק ובהכנות לעונה החדשה וכשתתפני אשמח לדבר איתך על הרעיונות שדיברנו עליהם לפני שנסעתי.

Mrpops

New member
תמונות מהסיור במועדון ההתעמלות ב - Deva:

אז כפי שהבטחתי - כמה תמונות מהסיור שלי במועדון ההתעמלות ב- Deva.
בתמונות ניתן לראות את: ארון הגביעים, תמונות ייצוגיות של מתעמלות עבר מרומניה באולם התצוגה, חצר הפנימיה, אולם ההתעמלות וכן את המראה החיצוני של אולם ההתעמלות האולימפי במקום.

צפייה מהנה :)

באמת לא השתנה הרבה מאז הסרט...

למעשה אין כאן יופי מיוחד. אבל יש נשמה עם עוצמות.

עזבו רגע איך מגיעים לרמה שלהם. איך גורמים למקום אפור כמו מרכז האימונים בדבה להיות מקום חלומי?
אני צופה בתמונות האלו ומתרגשת. אנשים כמו מר פופס נוסעים 12 שעות ברכבת כדי לסייר במקום. אני בטוחה שכל מתעמלת הייתה רוצה להגיע לשם, אם זה בתור מתעמלת, או אפילו לביקור. אני בטוחה שהמתעמלות שנמצאות שם מתלהבות מהמקום.
איפה מי שיודע שיווק? - איך הם עושים את זה?
למה להתעמל באולם שבו אלכס שטילוב מתאמן זה לא מרגש באותה מידה?

Mrpops

New member
אני מסכים עם כל מילה שלך!

הפכו את המקום לסוג של "מקדש"...זה כבר לא משנה איך המקום נראה...למקום עצמו יש כבוד גדול בזכות המתעמלות שיצאו משם וכל מתעמלת שמגיעה לשם יודעת ומרגישה שהיא נמצאת במקום שבו התאמנו המתעמלות הטובות ביותר ברומניה. אני לא חושב שצריך אפילו לשווק את המקום...כל מי שעוסקת בהתעמלות ברומניה מכירה אותו והסינון שעושים שם עדיין מוקפד מאוד.
יש מושג בצבא שנקרא: "גאוות יחידה". זה מה שמחדירים שם למתעמלות. שהן צריכות להיות הטובות ביותר בעולם! הכל מתחיל בראש...בתור מ"כ טירונים לשעבר, הייתי מנסה להחדיר את זה לחיילים שלי, שהכל מתחיל ונגמר בראש! ברור שיש את האלמנט הפיסי...אבל מחקרים רבים הוכיחו שכוח מנטלי חזק הרבה יותר מכוח פיסי. ניתן לתת פוש רציני ביותר ליכולת הפיסית אם יודעים איך לתעל את הכוח המנטלי בכיוון הנכון. בואו נתחיל מזה שניצור אצל המתעמלות שלנו כאן גאוות יחידה. כן, גם אם הן לא בטופ העולמי- חייבים לגבש אותן ולהעלות להן את הכבוד העצמי ואת המוטיבציה להשתפר ולהתייעל. הלוואי שמקום כזה כמו ב Deva היה קיים אצלנו...יצא לי להרהר בכך כשהייתי שם. למה אצלנו אין מקום כזה? מקום שאליו מתעמלות ישאפו להגיע או לפחות לבקר...

אני שואל את עצמי מתי אנשים מחו"ל יבואו לישראל לבקר במועדוני ההתעמלות שלנו ויתרגשו כפי שאני התרגשתי שם...בואו נתחיל מזה שניפגש ונחשוב איך עושים את זה.

אמא לה3

New member
יש מקום כזה..

בעבר בארץ..כשמיחאי אימן היתה בוינגייט את הפנימייה שם תאמנו הבנות הנבחרות. שם התעמלו רק אלה המיוחדות. היום כל קבוצה יכולה להזמין את אולם "ברלין" לאימון (עד כמה שהוא נחות, לא מושקע ולא מטופח) עדיין הרבה אנשים זוכרים את ימי התהילה והרבה ילדות נפעמות כשהן יודעות על אימון שמתקיים שם.
לדעתי השלב הראשון והכי חשוב בשינוי צריך לבוא משני תחומים:
הראשון, שיווק נכון של הענף. כל פירסום ארצי על כל תחרות יכול לעזור ולקדם את המודעות
דבר שני, האם אנחנו מכירים את המתעמלות שלנו? מה אנחנו יודעים על הבנות של דרגה סניור/ג'וניור? שמות שלהן, ההתקדמות והשאיפות,המכשירים החזקים, האג'נדה של המאמנים ברמה הזאת ויש עוד המון דברים מהסוג הזה. אני די בטוחה שעל הבנות של נבחרת ארה"ב אנחנו יודעים הרבה הרבה יותר מכיוון שיש כל הזמן פירסום עליהן, סירטונים וראיונות..למה שלא יהיה דבר כזה גם כאן..
נועה בעבר ניסתה לעשות את זה כאן בפורום תחת הכותרת "כוכב השבוע" אבל היו מי שטירפדו את העניין ולא איפשרו למתעמלות להתראיין..חבל.

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע מעניין! אני לא מכירה (את הסרט או המקום)

אז בזכות הכתיבה שלך יש לי עוד חור בהשכלה לסתום...

Mrpops

New member
קישור לסרט: The secret of Deva

הוא מחולק לחלקים...ממליץ לך בחום לראות אותו ברצף חלק אחרי חלק. הוא מרתק!
ואז תוכלי גם לקשר את הסרט והתוכן שלו לתמונות שלי :)

למעלה