שלום לכולם, חזרתי מהודו

TCHM

New member
תודה מאיר, זה בדיוק מה שאני עושה


אמרתי שיש לי בעיה עם תבלינים מסוימים, מה שעשיתי הוא לטעום
קודם את המקורי אצל קוליגה שהוא בעל מסעדה הודית שכנה,
טעמתי, הבנתי מה הטעמים והמרקמים ושיניתי רק תבלינים מסוימים,
יצא מצוין.
בחור? אני כבר מזמןןןן לא

תודה.
 
סיפור חביב

שלום
אחד הצעירים מעס באוכל ההודי וחיפש משהו ישראלי ומוכר.
אחרי שהזמין פיש & ציפס, ביקש את אותו הדבר, רק במקום דג עם עוף ללא עצמות.
וזה מה שקיבל.
הטבח ההודי לא ידע אפילו שהוא הגיש שניצל ישראלי וציפס.
 
חתיפים הודיים תוצרת "בית"

שלום
פקורה
בונדה
הבונדה מבוסס על תפ"א ושניהם מטוגנים עם בלילה בשמן עמוק.
כמובן שיש בהם תיבול חריף והם הוגשו בהפסקת 10:00.
נחמד מאוד.
 
למעלה