שלום לכולם חשוב !!!

TAINTED SAINT

New member
לצערי........./images/Emo7.gif

אם התייחסתה לתוכנית "םפדי",אז החדשות שלי אינן משמחות במיוחד.... התוכנית לא בוטלה...היא "הוקפאה",וכולנו יודעים מה פירוש המילה..."יפשירו" אותה לאחר ועיניין הציבור והמתנגדים יוסט למאבק אחר,ואז יום אחד "פתאום" יראו בחדשות שהבולדוזרים מיישרים את הקרקע כבר שבוע שלם... אינני יודע מה החוק אומר על "הפשרת תוכניות בנייה",ואם חייבים בכלל להודיע על כך לציבור הרחב...מי שעוסקים בתחומים הללו מכירים את החוקים פי אלף יותר טוב מכולנו יחדיו,ולנו לא נותר אלא לעמוד ב
ולחזות בתוצאות לאחר מעשה....

tesnake

New member
כן,כן התכוונתי לפרוייקט ספדי.

נקווה רק שחובבי הטבע באזור יהיו עם האצבע על הדופק...

TAINTED SAINT

New member
הכל תלוי בתזמון של היזמים...

הם לא יפשירו את התוכנית כשכל עם ישראל מטייל בשטח ונהנה ממה שיש לאזור להציע... תוכנית "ספדי" תגרום לנזק נוראי למעט שנשאר מהטבע כאן,אך עם הקשר ההדוק בין "הון ושלטון",אין ספק שבשלב מסויים יעמידו אותנו מול עובדות,ההימור שלי הוא שיפשירו אותה בתקופה בה אין הרבה מטיילים בשטח...בשיא החורף,וכשהמטיילים יקלטו את שקרה שם נעמוד מול עובדות....או ברגע שתהיה החרפה במצב הביטחוני... הם יודעים שאין לנו לובי מספיק רציני,ונהנים מכך שאין לנו בארץ ארגונים שיודעים איך לטפל בתוכניות שכאלו בדרכים הנכונות.... [כנס פעם לאתר של EARTH FIRST ותבין למה אני מתכוון...לא מאתיים מפגינים שיפגינו שעתיים בשבת בבוקר ואז ילכו לחותנת לאכול שניצלים וצ'יפס,כמו שנהוג אצלנו.....]

nivinivini

New member
תגיד, פרוייקט ספדי זה מה שאמור ליהיות בליפתא?

ואם לא, אתה יודע מה עם ליפתא?

TAINTED SAINT

New member
בקשר לתוכנית ספדי

http://www.kkl.org.il/kkl/hebrew/nosim%20_meuzavim/sfadi_pl/sfadipro.x אני מנסה להוסיף לכאן קישור לאתר של הקקל בקשר לתוכנית,אני לא יודע לחבר קישורים,סלח לי אם זה לא יצליח. יש המון מידע על התוכנית בגוגל,תכניס לחיפוש -תוכנית ספדי-ותקבל יותר מידע ממה שתהיה לך סבלנות לקרא. אותי התוכנית מעניינת משום שנוף ילדותי הוא האזור של נחל רפאים שהתוכנית תהרוס
! ! ! את בעלי החיים הראשונים שלי בתור ילד אספתי שם -ובלי הטפות מוסר בבקשה,הדבר היה לפני כשלושים וחמש שנה
. אינני יודע בקשר למה שמתוכנן בליפתא,אך כרישי נדל"ן מתכננים על כל חלקה בעיר ללא שום מצפון...

למעלה