שלום לכולם,יודעים משהו על אביבה?

שלום לכולם,יודעים משהו על אביבה?

מקווה שהכל בסדר איתה,היא לא בעוד פורום שאני מכיר,שהיא מנהלת.. חג שמח לכם,שנהיה בריאים כולנו.

Deerest

New member
מה? צריך להתחיל לדאוג?

חפש ב Google, "אביבה חיים טובים" תמצא מלאן קישורים, כולל הנייד שלה... ולך תדע איפה אתה מפריע לה. מצד שני...

Deerest

New member
לא מתלבט, פשוט לא יודע מה לעשות.

להתקשר או לא? מה עושים?

Deerest

New member
תראה, זה לא פשוט

אם אתקשר אולי היא תכעס, מה אני ילדה קטנה שאתה מחפש אותי. אבל אולי היא תקועה באיזה חור שם בצפון, חסרת אונים בין כל המטיילים ורק מחכה לצלצול הגואל.

Deerest

New member
אתה לא חושב שאתה מגזים?

קודם אשה, עכשיו אביבה, מה קורה כאן?

Deerest

New member
מה, לך זה לא קורה?

שאתה נעלם לך ליום יומיים? קצת פורום מהחופש הזה?

Deerest

New member
ושמישהו יעצור אותי

אחרת השרשור הזה הולך לשבור שיא. טוב, אני הולך.

Deerest

New member
אתה לא הולך לשום מקום

עד שאתה לא מוצא את אביבה.

עצור,בסדר,עצור..

רק עכשיו נכנסתי אחרי ארוחה בחוץ. הכל בסדר אתך דירסט? אני מבין שאתה יודע משהו על המנהלת,אולי,לא בטוח,ולגבי המספר,יש לי אותו הוצאתי אותו מגוגל,וברגע האחרון לא התקשרתי,חששתי שהיא תשאל את מה שאתה שאלת.. תשמע,אני מורגל למבנה מסוים של הגעות,תגובות,נוכחויות,ומכיר מעט את המשתתפים,במעט החושים שאני עוד יכול לנצל דרך האינטרנט... ולכן חשוב להיות עם אצבע על הדופק...אבל למה לעזאזל?... מה זה כבר ישנה?.... אתה יודע מה? אתה צודק,כמעט כמו תמיד,ואל תשאל איפה לא צדקת....
להשתמע.

במחשבה שלישית,אני יכול רק להפריע לה

אני,מבחינתי,מצאתי אותה,ולא אחפש אותה יותר בשום מקום. מצאתי את אביבה לתמיד.... אני חש הארה,ולא מסוגל לבטא אותה...משהו של הבנה...

Deerest

New member
אולי זה

"השומע אחראי להבנתו" פתאום זה בא... בכל מקרה, יפה כתבת.

הוכחה ניצחת שכדאי לי גם לחשוב..

כי אתה שולה את ההודעות שלי עם פינצטה פינצטה,ובורר אותן אחת אחת,וזו היתה די חכמה במיוחד.. לפעמים אני מגיע למסקנות במהירות,ולפעמים אני חייב לחשוב קצת. דירסט,למה זה ככה.

זה בגלל שאני מזוהה עם זאבים?

בוא נראה,אולי זה משהו יותר קשה. אבל דירסט,הצייד משחר לטרף,ואני אף פעם לא משחר לך. צייד צריך שיהיו לו מספר חושים מפותחים מאד,ואולי התכוונת לאמר שאני משתמש גם באינטואיציה וגם בתובנה... וואלה,יצאה לי המילה.....
איזה כיף...

למעלה