שלום לכולם,יודעים משהו על אביבה?

Deerest

New member
נדמה לי שהבנת הפוך

אני הוא הצייד זה שמחכה לתגובות שלך בסבלנות עד שמגיעה אחת מתאימה ואז משחיל לך כדי להעצים אותך באופן אישי.

ילדים ../images/Emo95.gif

רוצים שאני אתקשר לאמא

אתה לא הולך לשום מקום

עד שאתה לא כותב תשובה
לא להגיב להודעה זו כדי לא לקלקל את היצירה חחחחחחח

אישה אורחת,מה שלומך?

לזכותי יאמר,שאף פעם לא ציפיתי לתשובה מאף אחד,אולי כי כתבתי גם לי ולא רק... אני למדתי את ה"פטנט" לקבל תגובה,ואני מפעיל אותו רק לעיתים רחוקות... מה את עושה עכשיו,מבשלת,מכבסת,תולה,או צולה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

תצחק ...תצחק

צחוק זה בריא לפי הצחוק שלך אפשר להבין א- דיסו אוהב לבשל,לכבס,לתולות,או לצלות ב- דיסו לא אוהב לבשל,לכבס,לתולות,או לצלות
סמן
ליד התשובה הנכונה יש קצת כלים בכיור...אתה מתנדב?

הקוגניטיבי הוא יצור אובססיבי

והוא נעלם לכמה ימים,בלי לדווח,ואם לשפוט לפי התנהגותו,אתה צודק.. אמרתי לך שאין עליך,כי מה שאני עושה לאחרים,גם להם מותר.

Deerest

New member
צטער, אשה

דיסו, אשה התכוונה שהצורה היפה הזו | | | | | | | | | | | | של השרשור תשמר אבל זו הייתה ציפיה מוגזמת.

זה מה שקורה שאמא לא בבית

מה! לא שמת לב! אתה והוא ציירתם ציור על גבי הדף...סמטריה בתגובות אבל עכשיו הכל התחרבש

Deerest

New member
רק תדע לך

שעכשיו, עם הצורה שזה קיבל יש רק שלושה שיודעים אשה, אתה ואני. חתיכת סוד יש לנו כאן.

למעלה