שלום לכולם, יש לי אנטרנט כבר יותר

נויהאחת

New member
שלום לכולם, יש לי אנטרנט כבר יותר

מחצי שנה ורק עכשיו הגעתי לכאן - בושה וכלימה. אז ככה, יש לי קליניקה חביבה לרפואה הוליסטית, עד עכשיו שיווקתי את עצמי דרך פליירים. אני רוצה להתפתח ולהתרחב ולגדול. יש למישהו רעיונות לשווק שלא עולים הרבה כסף?

ברוכה הבאה נויהאחת../images/Emo39.gif

לא נורא, הנה הגעת. אז קודם כל אשאל אותך, איך ההתנסות שלך עם הפלאיירים? האם הם "עבדו" בשבילך? לאיזה קהל את מכוונת? ילדים? מבוגרים? בני נוער? נשים בהריון? לכל קהל כדאי לכוון אחרת בשל הצרכים השונים שלו האם התנסית באנשים ששיווקו אותך? האם יש משהו מיוחד שהוא יחודי רק לך שיהיה קל יותר למשוך אליך אנשים בגללו? מה מצב השוק בסביבת מגוריך? יש דרישה? דרישה מועטה? יש לך מתחרים באזור? מה מידת הקירבה שלהם אליך? אלה שאלות שכדאי שתחשבי עליהן כדי למקד את ההתרחבות שלך. זה יחסוך מאמץ ללא תוצאות. ערב נעים

אמירי007

New member
מה זה כבר משנה למי אני פונה

אם אני שמה כל חודש 10000 פליירים בכל האזור המקיף אותי?אני פונה לאנשים מגיל 35 פלוס,ויש לי הרבה חבר מביא חבר.האלטרנטיבה היחידה שנשארה היא שתשאלי אותי כיצד אני מנסחת את הפלאייר צדקתי?ר

נויהאחת

New member
זה לא מדוייק, כי הפליירים האלה

עולים המון כסף, ולוקח המון זמן גם לחלק אותם (כן אני עושה את זה בעצמי ביחד עם בעלי כי אני לא סומכת על אף חברה שתעשה את זה טוב כמוני. ושתיים, הרבה פעמים מהפלייארים האלה מגיעים כל מיני סוטים שמתנשפים לי באוזן ושואלים האם זה כולל שחרור.

נויהאחת

New member
וואו, איזה שאלות רציניות, אז ככה...

בהתחלה פיזרתי פלאיירים לכל עבר, על לוחות מודעות בכל העיר, וכך הגיעו המטופלים הראשונים שלי. אז החלטתץי לשכלל ושמתי מודעות על מכוניות ליד בתי חולים, קופות חולים ובכלל במקומות שיש בהם אנשים שאינם חשים בטוב, וזה נתן לי באמת את הגרעין הראשון של מטופלים רצינים שגם המשיכו בטיפול. רציתי לבנות איזה שהיא יציבות, אז בניתי סדנא שהיא בעצם 10 טיפולים עוקבים במחיר מאוד אטרקטיבי, ואותה פרסמתי בעיתונות בכל מיני לוחות של מציאונים שעולים גרושים והגיעון באמת הרבה פניות. הטיפול שאני מציעה באמת מתאים לכולם, לאנשים חולים ובריאים כאחד, הבעייה היא שאנשים מאוד חשדנים, והטיפול שלי אינו מובנה כמו בשיטות אלטרנטיביות אחרות אלא פועל המון על תקשור ועל אינטואיציה, ואת הרעיון הזה קשה למכור. לא הפעלתי ממש משווקים, אבל הצעתי בעדינות למטופלי היקרים להפנות אלי אנשים, בינתיים הגיעו אלי כך מספר אנשים, אבל לא מספיק. אני באמת רוצה לפרוץ בגדול וחשבתי על שיתופי פעולה עם מטפלים בתחומים שונים, על מנת לעבוד בגדול. וואו, דיברתי הרבה, אבל רציתי לענות על השאלות שלך ברצינות.

motyka

New member
בניית אתר באינטרנט

פתרון שיכול להיות לגמרי חינם. או לעלות סכום לא משמעותי. ואז כאשר מחפשים מילות מפתח יגיעו גם אליך (ובנוסף זה עושה רושם בכרטיס הביקור).

motyka

New member
בהחלט

בניית אתר מורכבת מ: חשיבה על התוכן כתיבתו מציאת שרת העלאה לשרת שרת יכול להיות חינם (רשימה כאן) אפשר לכתוב בword ולהמיר ואחר כך תמיד אפשר לשפר 0 עד בלי די. דף תדמית ממש אלמנטרי עולה בסביבות 1000 שקל, וכולל את כל האמור, ונראה לי שכרגע זו הוצאה כבדה מדי עבורכם. אז תמצאו ילד שיעשה הכל בשביל הכף, או מישהו שזקוק לטיפול - ויעשה זאת עבור טיפול.

motyka

New member
אני לא,אבל יש בפורום עוד בוני אתרים

חלק תוכלי לראות בלוחות. ותוכלי לפתוח הודעה חדשה (שרשור חדש) עם הצעה כזו.

siv30

New member
היי נויה

קראתי את השירשור ונראה לי שהציעו לך הצעות נהדרות. הבעיה באמת להגיע לקהל יעד רחב והתחרות. נראה לי (ממה שכתבת על מתנשפים) שהפלאייר שלך לא ממוקד בשירותים שאת מציעה או שהוא לא ברור מספיק. לדוגמא אני לא הבנתי לחלוטין מה את עושה שם? מה זה מבוסס על אינטואיציה? אנשים אוהבים לדעת לפני שהם מרימים את הכפפה לכן חשוב שתבהירי את מהות הטיפול ויתרונותיו. אני באמת חושבת שלבנות סדנא של 10 טיפולים זה חכם, אבל אנשים צריכים לצאת עם משהו ביד שימשוך אותם לסדנאת המשך. פרסום באינטרנט (כמו שמוטי כתב לך הקמת אתר) ופרסום בלוחות מודעות או באתרים שזה תחום עיסוקם. בהצלחה.

נויהאחת

New member
סיון, תודה על הרעיון שלך לסדנאות

המשך, הוא נפלא ובהחלט נתת לי חומר למחשבה. לגבי הניסוח של המודעה, עברתי עליו שוב ואני אנסה להפוך אותו לברור יותר. לגבי השאלה השלישית. אני מטפלת הוליסטית שמתמחה בתחום הארנגטי. זאת אומרת הזרמה של אנרגיה מרפאת בגוף החולה. אם יש לך רעיונות בונים לעניין הניסוח אני אשמח לשמוע.

siv30

New member
את יכולה להעלות דגם של הפלייאר שלך

לפורום שכולנו נתרשם? אולי זה יעזור?

נויהאחת

New member
אין לי סורק, אבל אני יכולה להדפיס א

את התוכן, זה מותר על פי חוקי הפורום?

נויהאחת

New member
מצורף בזאת הנוסח של הפלייר שלי

זהו רק הטקסט, ללא העיצוב, כדי שתוכלו לעזור לי לבדוק, מה לא עובד בו. סדנת התעצמות אישית יחידנית בסדנא ישולבו מספר שיטות טיפול אנרגטיות והיא מותאמת במיוחד עבור כל משתתף וצרכיו. השימוש בטכניקות אנרגטיות, מקל על מציאת שורש הבעיה של המשתתף, ולכן נפתרת הבעיה בצורה מהירה יותר. הסדנא מסייעת לטפל במגוון גדול של בעיות פיזיות ומנטליות, החל ממיחושים פיזיים חוזרים ונשנים (כמו מגרנות וכאבי גב), מחלות (גם כרוניות), וכלה בקשיים במיצוי והגשמה עצמית, ובבעיות של לחץ, מתח וחרדה. הסדנא כוללת 10 מפגשים בני שעה כל אחד. מפגש הייעוץ הינו ללא תשלום. · לפרטים נא לפנות לטלפון: 493216-057

motyka

New member
הארות

אני אישית, וזה מחייב רק אותי, לא הייתי מתפתה מעפיפית כזו. הייתי מתחיל עם קטע של: אנו עוזרים (או פותרים) למגוון גדול של בעיות פיזיות ומנטליות, מיחושים פיזיים חוזרים ונשנים (כמו מגרנות וכאבי גב), מחלות (גם כרוניות), קשיים במיצוי והגשמה עצמית, ובבעיות של לחץ, מתח וחרדה. הפתרון מתבצע באמצעות סדנת התעצמות אישית יחידנית בסדנא (וכאן צריך לתת קצת יותר הסבר על מה הכוונה בשיטת טיפול אנרגטית) ישולבו מספר שיטות טיפול אנרגטיות והיא מותאמת במיוחד עבור כל משתתף וצרכיו. השימוש בטכניקות אנרגטיות, מקל על מציאת שורש הבעיה של המשתתף, ולכן נפתרת הבעיה בצורה מהירה יותר. הסדנא אורכת (או נמשכת) 10 מפגשים בני שעה כל אחד.(היכן???) מפגש הייעוץ הינו ללא תשלום. · לפרטים נא לפנות לטלפון: 493216-057

למעלה