שלום לכולם, יש לי אנטרנט כבר יותר

siv30

New member
היתי משנה

את הפתיח - סדנת העצמה אישית יחידנית, ולא התעצמות, אנשים לא מבינים מה זה התעצמות והאמת שגםא ני לא מבינה את הכוונה. גוף ההודעה- הסדנה תשתמש בטכניקות אנרגטיות שונות המקלות על מציאת שורש הבעיה אצל המשתתף. שימוש כזה מביא לפתרון מהיר של בעיות נפוצות כמו ....הסדנה תארך 10 מפגשים בני שעה (חצי שעה, 45 דק') כל אחד. הסדנה דורשת פגישת איבחון והכרה, בחינם (מוטי נתן למטה גם ניסוח מצויין). סיום- לתיאום פגישת היכרות ולפרטים נוספים...

יונית א

New member
מה חושבת הלקוחה מקופת חולים בתור?

נניח שעמדתי בתור בקופת חולים, ילד א' מושך לי ביד, ילד ב' רוצה כבר הבייתה, אני עם כאב ראש נוראי ומחכה לרוקחת שתתפנה למכור לי את סירופ השיעול לילד. התור ארוך ואני עייפה. ואז.. אני רואה פלייר תלוי על הלוח. קראתי שלשה משפטים ראשונים - לא הבנתי כלום מה את "נותנת". היות והסבלנות של בני אדם קצרה למדי, הרי הכותרת ומשפטים ראשונים רצוי שיהיו כאלו שמושכים את העין של קהל היעד שלך (יתר הקהל לא מעניין אותך). בימינו- כדאי להתייחס לקהל חסר הסבלנות. אנסה להסביר את גישתי. את מתחילה עם מידע כללי, ויורדת אח"כ לפרטים למי הסדנה יכולה להתאים. אני הייתי הולכת הפוך על הפוך- קודם מידע למי את יכולה להתאים- " סדנה למי שסובל מבעיות פיזיות ומנטליות , כמו מיגרנות, כאבי גב,מחלות גם כרוניות,קשיים במיצוי עצמי ,חרדה,מתח ועוד " ואז לעבור לשיטה-"טכניקות אנרגטיות... וכו'" בסוף הפרטים כמובן. אם יש לי מיגרנה - אני כבר אקרא את הפלייר, גם אם אין לי מושג ירוק מה זה "סדנת התעצמות אישית" ו"שיטות טיפול אנרגטיות". בכלל הייתי נשמרת מהכללות ומילים "גבוהות" ואם יש לך אפשרות לשים עוד כמה תופעות, מחלות או בעיות הניתנות לטיפול הייתי מתמקדת בצרכים של הלקוח הפוטנציאלי. ואח"כ במה שאת יכולה להציע לו. זו דעתי. הלקוחה הסתמית מהלוח ליד קופת חולים שנתקלת במודעה במקרה בתור לבית מרקחת.

נויהאחת

New member
אהבתי מאוד את העצות שקיבלתי.

ברור שהקדשתם לעניין מחשבה רבה, אז קודם כל באמת תודה מקרב לב. להלן הנוסח המתוקן. סדנת העצמה אישית יחידנית ריפוי מהיר ואפקטיבי של מגוון חוליי הגוף והנפש. התמחות בכאבים ראומטיים וכאבי גב. מצוין לבעיות של לחץ, מתח וחרדה, כטיפול תומך במחלות כרוניות, ולקשיים במיצוי והגשמה עצמית. בסדנא ישולבו מספר שיטות טיפול אנרגטיות כגון רייקי, הילינג ואי.אם.אף, אשר מקלות על מציאת שורש הבעיה ומביאות בשל כך לריפוי מהיר יותר. הסדנא כוללת 10 מפגשים בני שעה כל אחד. והיא מותאמת במיוחד עבור כל משתתף ומטרותיו. מפגש הייעוץ הינו ללא תשלום לפרטים נא לפנות לטלפון: 493216-057

motyka

New member
להוסיף היכן בארץ

מאחר ואי אפשר לזהות היכן הסדנא על פי מס' הטלפון, כדאי לציין היכן היא (ולא רק "בגוש דן" אלא מיקום מדוייק). אנשים נוטים להתפתות יותר להגיע למקומות קרובים, ולא יטרחו להתקשר לשאול היכן הסדנא מתקיימת. וצריך להוסיף גם שם (לפחות שם פרטי) ליד הטלפון

נויהאחת שבת שלום

אני מציעה לחשוב עוד...לכתוב עוד...לכתוב הרבה... ולא למהר להוציא את זה... טכסט, הוא שיקוף של החשיבה שלנו...ואם הוא לא ברור לסביבה הוא לא עובד. כתבי עוד ועוד טכסטים לעצמך, תהיי איתם קצת... העצות וההמלצות שקיבלת מעולות, רק ש... אין הבדל גדול בין מה שכתבת בהתחלה לבין עכשיו... מה שכתבת מדבר אל אנשים שמבינים מה זו "העצמה"... בד"כ אלה אינם אנשים שסובלים מהבעיות שציינת. אני גם תוהה האם את יכולה להבטיח"ריפוי מהיר ואפקטיבי", סדנת העצמה "אישית יחידנית", אינה סדנה ביחד עם אנשים נוספים. כשאני כותבת אישי, זה אישי ולא ביחד... יש גם דואליות בטכסט, מצד אחד מפורסמת סדנה בהתחלה ומצד שני את מדבר על ריפוי החוליים. של מי ההתמחות בכאבים ראומטיים, שלך או ההתמחות תהיה בסדנה? יש עוד דברים שאינם ברורים, אבל לא אוסיף כרגע. טכסט מדויק הוא ההבדל בין מודעה מוצלחת ללא... עשי את זה לאט לאט ובאופן מעמיק... מקווה שתרמתי במשהו... יום נעים

נויהאחת

New member
שלום לך אביב,תודה על התייחסותך

ובתשובה שלאלותייך: 1. אכן הסדנא היא יחידנית, זאת אומרת מתבצעת בפועל לכל משתתף בנפרד. 2. בניתי אותה כסדנא ולא כטיפול,כדי שמטופלים "ייאלצו" לסיים טיפול עד הסוף, ולא להיעלם ברגע שהמיחושים הפיזים נעלמים. 3. ולגבי תהייתך, יש לי מעל 300 מטופלים שיכולים להעיד, שגם בעיות שנגררו במשך שנים רבות נפתרות במהירות יחסית. (תוך גג 10 טיפולים), אני פשוט לא מקבלת מטופלים שאני לא יכולה לעזור להם. 4. למרות שהטכסט שהיה כתוב קודם, הוא אותו טכסט שכתוב עכשיו, העיצות שקיבלתי כאן, הפכו את הפלאייר להרבה יותר ידידותי וברור. (לדוגמא, קודם אני מציינת למה זה טוב, ותופסת את העין של אנשים שזקוקים לריפוי, ורק אז אני מסבירה איך זה מתבצע. כמובן שלא הכל פתוח, קודם כל כי המקום בפלאייר מוגבל ושנית כי אחרת לא תהיה להם סיבה להתקשר ולבקש עוד פרטים. 5. מוטי לגבי ההערה שלך, הפלאיירים מחולקים רק בפתח תקווה, העיר שבה אני גרה ומטפלת, ולא כתבתי שם, כדי שזה יהיה לא ברור אם אני זכר או נקבה, דבר שמנפנף את מחפשי השחרורים למינהם. בכל מקרה קיבלתי פה עיצות מצוינות שברור שהשקיעו בהן מחשבה, ועל כך אני מאוד מודה לכולכם. תודה שוב ורד

י יעל י

New member
רוצה להציע לך משהו

היי ורד, רק עכשיו ראיתי את השרשור שלך ורציתי להציע לך משהו. אני מתכננת בקרוב להפעיל עסק משלי שבו אתן שרותים שיש לי בהם ידע ונסיון. בין היתר גם שרות שקשור בשיווק ויחסי ציבור, ניסוח דף מידע, פנייה לקהלי יעד ועוד. אני רוצה להציע לך את עזרתי בנושא ניסוח המודעה ומציאת דרכי שיווק נוספים לעסק שלך, אבל בלי תשלום אלא כדי לחוש את היכולת שלי לתת מענה לצרכים בשטח שבעלי עסקים קטנים נתקלים בהם. כלומר, מאחר שעדיין לא התחלתי לתת את השרות אלא אני רק בשלב ההקמה של העסק שלי, לא יהיה כאן תשלום בכסף אלא רק במידע, עד כמה השירות שאני נותנת מתאים לך וכו'. אני נמצאת בכפר-סבא ככה שאנחנו לא כל-כך רחוקות להיפגש. אם את מעוניינת, אנא צרי עמי קשר במסר פרטי או בדואר אלקטרוני - [email protected] יעל

אשאיג

New member
את יכולה גם לעשות "מבצע"

כמו שעם ישראל אוהב כמו - על כל עשרה טיפולים אחד חינם, או טיפול חינם למי שמפנה מישהו חדש (חבר מביא חבר) וכו'. להגביל את זה בזמן כדי שלא יראה "זול מידי".

למעלה