הרעיונות שלך טובים ויפים
חבל רק שבחרת לעטוף אותם בכזאת אריזה מכוערת. מטרתה של המפה הזו היא לעזור לאנשים למצוא את הסינגלים הרבים ביער בן-שמן. מכיוון שלא ניסית אתה לא יודע אם זה עוזר או לא. לגבי מפת הבסיס: כל קשר בין מפת סימון השבילים ביער בן שמן לבין השטח מקרי בהחלט, חוץ מקווי הגובה, כנראה, אבל אותם קשה להוציא מהמפה הזו. למיטב ידיעתי קיימות מפות קדסטריות של כל הארץ בקנ"מ 1:25000. הבעיה היא שזה עולה כ 180 ש"ח, אותם אני לא מוכן להשקיע בעניין (בעיקר לאור זה שאני לא מרוויח כלום מהמפה הזו). קיימת מפת ניווט ספורטיבי של היער, אבל לדעתי יש בה עודף של פרטים לרוכב האופניים המצוי (ויש גם בעיה של זכויות יוצרים). לגבי נ.צ.: אין לי GPS, והוצאת נ.צ. ממפת ה 1:50000 תהיה מאוד לא מדוייקת. אם בעל GPS מעוניין להקליט את הנ.צ-ים האלה לטובת בעלי ה GPSים אשמח לצאת איתו לשטח. מספור לצירים: רעיון טוב. איישם אותו. נקודת ציון פיזית בולטת: די קשה לעשות את זה. אפשר אולי לצלם את הכניסות לסינגלים, אבל אני לא מאמין שמישהו יצא לשטח עם 20 הדפסות של תמונות של כניסות לסינגלים. אני חושב שהמפה מביא אותך מספיק קרוב לכניסה לסינגל כדי למצוא אותו. אשמח לביקורות/רעיונות נוספים ממי שהתנסה עם המפה.