שלום לכולם.יש לי שאלה מכיוון קצת

b e ll

New member
מוטי, תודה רבה.

לא הייתי כאן כמה ימים, ערכנו לבני הגדול יום הולדת לכיתה אתמול. הנושא היה פיראטים ושודדי ים - הרבה מאוד עבודת הכנה אבל היה שווה. הילדים נהנו, למדו קצת על שודדי ושודדות הים המפורסמים אבל בעיקר בני היה מרוצה עד הגג (וזה מה שחשוב, לא?). ושוב לעינייננו, תודה שהבהרת.

motyka

New member
זה הכי חשוב

בסיכומו של דבר מטרת העבודה היא לאפשר חיים ולא חיים על מנת לעבוד. ואת השנים עם הילדים צריך לנצל כל עוד הם מוכנים (ואז בגיל ההתבגרות הם פתאום נעלמים, חוץ מאשר - "אבא, אני לוקח את האוטו", "אימא- תגהצי לי את החולצה" ו "אני צריך כסף") שלא לדבר על התהיות מה הבת בגיל ההתבגרות עושה בחדרה עם החבר מאחרי דלת סגורה. (אין תהיות, אבל זה משונה).

motyka

New member
הסבר לגבי מכפיל וההבדל מ MLM

מכפיל מדבר על רווח עתידי. תוך כמה זמן אתה מחזיר את ההשקעה מהרווחים, ונשאר עם המניה - להמשך רווחים או מכירתה לאדם אחר. וכמובן שבמניות תמיד יש סיכוי להרוויח מעליית שערים. ובמניות אתה לא נדרש להשקיע כל חודש מחדש על מנת להשאר בעל מניה. בהרבלייף, אין שוק למכירת ה"מניה", כלומר דמי ההצטרפות ששילמת כשהצטרפת. ואתה נדרש להמשיך ולהשקיע כל הזמן. וזו הסיבה שכמעט אין סיכוי להחזיר את ההשקעה, וכמובן שכמעט אין סיכוי להרוויח.

motyka

New member
5 אחוז כן מצליחים

ואת זה אני כותב לא פעם ראשונה. הבעיה היא של הרוב - המפסיד את כספו (שנשאב לטובת אותם 5 אחוז) וגם בקרב הרוב יש כאלו שמפסידים הכל ויש כאלו שמפסידים רק חלק.

5 אחוז אינה בעיה

5 אחוז הם מצב נתון. מי שרוצה לנסות ולהיות ב-5 האחוזים האלה שינסה. כך בנוי העסק הזה, זה המצב בעסק הזה, ומי שרוצה לנסות שיבוסם לו. יש עדיין סיכוי להצליח וכל פעם שמישהו רוצה לעשות עם עצמו משהו יש סיכוי שיצליח ויש סיכוי שלא. התתממות וצדקנות לא עוזרות. כל אדם בתחילת דרכו יודע פחות ממה שהוא יודע אח"כ.

motyka

New member
מסכים לחלוטין

הנתון הזה צריך להיות ידוע לכל פתי המתפתה להתצטרף לאחת התוכניות. כי בפיתוי לא מציינים זאת.

טרייטל

New member
להצליח?

כדי להצליח בהרבלייף , צריך להיות בעל לשון חלקה , הופעה ייצוגית וכושר שכנוע . אבל לא ברור לי - למה לא צריך יידע בסיסי בנושא : תזונה ותוספי תזונה , ומעט לדעת כיצד עובדת כל המערכת המורכבת בגופינו . אני נתקלתי בסוכנים של הרבלייף, שמחלקים הבטחות ללא קבלות - רק בתמורה למכירת הערכה . בכנסים של הרבלייף מוכרים הרבה חלמות , ומעט מאד יידע . יחד עם זאת היו כתבות , שלא החמיאו ביותר לחברה . ברמה העקרונית לי אישית לפרק זמן קצר הערכה של הרבלייף עזרה ,אבל יחד עם זאת לא הייתי משוכנעת שאני ממסוגלת לשווק לאנשים , מאחר ולא בדיוק הבנתי מה מרכיב את החומרים שאני מכניסה לגופי , ואינני יודעת אם לא נגרם לי נזק מזה . וכלן הפסקתי ליטול האבקות והכדורים . היום יותר מכל אני משוכנעת כי תזונה נכונה ופעילות גופנית , וירידה מבוקרת במשקל הם הפתרון לאורח חיים בריא ורזה . המאפשר לשמור על התוצאות של ההרזייה לאורך זמן , בלי כל תרופות הפלא למיניהן , הנותנות מענה זמני , ואחר כך העליה במשקל כפולה .

rtamir2002

New member
תשובה

שוב אתה מוכיח כמה אתה ... אני מכיר אישית את הרבלייף 1- אפשר לקנות מה שרוצים ולא חייבים ערכה סגורה מסויימת 2-אין לאף מפיץ רשות וזכות למכור ללקוח של מישהו אחר ואין לאף אחד זכות להציע מחירים זולים יותר מהשני על צנת "לגנוב" לקוח-מפיץ כזה תוך 24 שעות לא קיים בחברה 3-גם אחרי חודש שימוש אם יש אי שביעות רצון מהמוצרים-הכסף מוחזר מידית ללקוח 4-יש לך אפשרות לקנות מכונית כזזו או אחרת במחירים שונים-מה הסיבה שתבחר איזושהי מהם דווקא? אולי יש כאן גם ענין של איכות ? ראובן

טרייטל

New member
הרבלייף

החברה קיימת הרבה שנים . אני אישית הפכתי למפיצה , לפני כ- 8 שנים בעקבות ירידה במשקל שניכרה עלי , ואנשים שראו אותי בקשו שאספק להם ערכות . ואכן מחזור ראשון של ערכות מכרתי , אבל עם המחזור השני נתקעתי , ואיך שבעלי אמר -" אם לא מוכרים - אוכלים " ,אז לא אכלנו אלא מסרנו חינם ( בגלל תאריך פג תוקף ) ואף זרקנו חלק מהמוצרים . משום שברגע שקנית ערכה אין אפשרות להחזיר . לאחר שהפסקתי ליטול את כל מערך הכדורים והאבקות - עליתי במשקל והרבה . הרבלייף ידועים בכנסים שלהם - ובהן הרבה מוסיקה ושטיפות מוח , היום הם מוכרים תוכנית של שלושה חודשים , הכוללת כביכול גם תוכנית שמירה על המשקל . בכל מקום שהם מפרסמים באינטרט על עבודה - הם לא חושפים את הזהות האמיתית שלהם , וגם שאתה מתקשר ומזמינים אותך לפגישה או כנס אין חשיפה של שם החברה ( השאלה ממה הם מסתתרים ) . הלאה - לשיקול דעתך . האם אתה מוכן לשמש כמחסן של החברה , משום שעל מנת לזכות בהנחת מפיץ אתה צריך לקנום כמות ( כך בזמנו ) של 10 ערכות , אין אפשרות לקבל הנחה על פחות מזה , ועכשיו תתחיל לרוץ ולמכור . אז - בהצלחה לך - וההחלטה בידיך .

zion0

New member
כדי שMLM יצליח צריך מוצרים

שהאנשים ממילא צורכים אותם,כל חודש ובפריסה ארצית החברות שיצטרפו, אלו חברות שיש להן תחרות קשה ומוצר שהוא סביר ואז בא כאן כח הקנייה של חבר מביא חבר

owolf10

New member
הרבלייף

כדי להיות מפיץ של הרבלייף אין צורך לקנות ערכות אלא ערכת מפיץ אחת והיא מקנה לך אחוז מסויים של הנחה על כל מוצר שתקנה מכאן ולהבא. אתה יכול לקנות מוצר בחודש או 20 מוצרים בחודש, אין התחייבות לכמות. מה שהיה נכון לפני 10, 8 ואפילו 3 שנים לגבי טיב המוצרים ושיטות השיווק אינו בהכרח נכון להיום. החברה דינמית ומתפתחת וכאן טמון סוד הצלחתה ופריחתה בשנים האחרונות, כן, גם בישראל!

אייל81

New member
קודם כל תודה לכולם על התשובות....

מגישוש בפורומים נוספים כאן ומאתרים באינטרנט,הגעתי למסקנה שיש פה קומבינה מסויימת וזה ממש לא בשבילי. למען הדיון,ובעיקר כדי שאחרים לא ייפלו בפח הזה,צירפתי שלושה אתרים(מתוך לא מעט שקראתי) שכדאי לכם לבדוק. ד"א,אנשים מהפורום הזה ניסו להציע לי חברות אחרות שאינני מכיר,אך יש לי הרגשה חזקה שזאת אותה קומבינה,מעיין גירסת פירמידה. חבל שבתקופה כזאת של מיתון,יש אנשים שמנצלים את הנואשות של המובטלים כדי להפיל אותם בפח.

אייל81

New member
קצת התבלבלתי,הקישור השני הוא שמומלץ

לקרוא. בתכתובת-http://www.ripoffreport.com/reports/ripoff20602.htm

owolf10

New member
הקישור השני

אם קראת לעומק את הדברים, הכותב היה ב"עסק" שלושה חודשים. נראה לך רציני לצפות להצלחה אחרי שלושה חודשים? אם היית פותח בית קפה, מפעל לייצור לא יודעת מה, או חנות בגדים ואחרי שלושה חודשים לא הצלחת אפילו להוציא משכורת מן העסק, היית סוגר אותו? זה רציני? הרבלייף זה לא יער עם עצים של כסף. הרבלייף זו עבודה!!! תעבוד קשה, תרוויח יותר, תעבוד "בכאילו" תרוויח בהתאם. היתרון העיקרי - אתה תקבע את עתידך. בטוח שזה לא מתאים לכל אחד. מי אמר שכל אחד צריך להיות מפיץ של הרבלייף??? זה מתאים למי שרוצה לקחת את עתידו בידיו, והוא אחראי מספיק ומתמיד מספיק וחרוץ מספיק לפתוח עסק לעצמו. יתרון נוסף - החונכים - שיעזרו לך וישתפו אותך בניסיון שלהם. וחבר'ה - די רווינו כבר, לדעתי, מהויכוח על נושא השיווק הרב-שכבתי!!! לא רוצים - אל תיכנסו! רוצים - בכבוד... ובהצלחה. שבוע טוב!!!!

amosref

New member
יפה שאתה מנסה להזהיר אנשים. אבל-

כאדם שנמצא בהרבלייף כבר תקופה ארוכה יחסית ומרוויח מצויין (תודה רבה) אני יכול להגיד בוודאות- לא פירמידה ולא בטיח. פירמידה זהו סוג של משחק שאם מכניסים אנשים מרוויחים ואם לא, מפסידים. בMLM מדובר בכך שעובדים יחד עם האנשים שמכניסים אותך לעסק וכולם מרוויחים. איך אני יכול להגיד דבר כזה? פשוט! אני פוגש כל שבוע את כל הארגון בו אני נמצא ומקבל פידבק על מצב הרווחים. נכון, מי שקונה את המוצרים ולא עושה שום דבר, לא ירוויח. זה עסק! המוצרים לא ימכרו את עצמם. ולא לא דרושה לשון חלקה. כל מפיץ שניסה את מוצרי הרבלייף מתלהב מהתוצאות שקיבל. ומההתלהבות הכנה הזאת מגיעים למכירות. אני מעולם לא עסקתי במכירות ואני לא יודע איך מדברים עם אנשים כדי שייקנו. אני פשוט מספר להם מה אני עברתי! כל מי שהכהס לעסק הזה ועובד ברצינות, מחזיר מהר מאוד את ההשקעה הראשונית וגם כל השקעה נוספת, ומתחיל להרוויח יפה. אבל צריך לעבוד ולהתמיד. זה המפתח. ועם כל הכבוד ל- 5 אחוזים שאנשים זורקים כאן, אני יכול להגיד שרוב האנשים שפגשתי בעסק מאז שהצטרפתי, לא רק שלא עזבו את העסק, אלא התפתחו ומרוויחים סכומים יפים מאוד. החברה השתנתה מאוד בשלוש שנים האחרונות, ייעידו בעיקר האנשים שעוד נמצאים איתנו מאז. והנתון שהכי יישקף את ההצלחה של הרבלייף הוא שבתוך שנה ושבעה חודשים (מינואר 2002 עד אוגוסט 2003) עלו מכירות הרבלייף בארץ ביותר מ- 400% מ- $400,000 בחודש ל- $2,100,000! ועוד בשוק של מיתון חריף.

למעלה