שלום לכולם, יש לי שאלה

שלום לכולם, יש לי שאלה

לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל שווה לנסות. אני מחפשת תוכנות לעריכה ביתית של סרטי וידאו ביתיים. רצוי שיהיה פשוט להפעלה. מישהו יכול לכוון אותי? שמות, מחירים, מקומות להשיג? אודה לכל תשובה.

bobby6killer

New member
כן המובי מייקר

אם בא לך נוחות,חוסר מקצועיות,אפשרויות דלות וביצועים נמוכים אז המובי מייקר הוא המתאים. אם לא יש הרבה,הרוב הולכים על האדובי פרמייר,אבל היא לא כלכך פשוטה... קישור פרמייר ותאמת המחיר מוגזם... למרות שלא חוקי,אני הייתי פורץ אותה...

shellydeez

New member
למרות שהפרמייר קשה

וגם מעט יקרה אני עדיין ממליצה עליה. היא מצוינת ונותנת אחלה תוצאות

lollapalooza

New member
קשה../images/Emo35.gif

זו תוכנה מאוד פשוטה, במיוחד אם עורכים סרט פשוט ולא מלא אפקטים...

shellydeez

New member
הממ זה קשה למי שלא מבין בה../images/Emo13.gif

אני כבר עם הרבה הרבה שעות עליה אז לי היא לא קשה....

ganooov

New member
כל תוכנה כזאת קשה למי

שלא לומד אותה
. אמא שלי עדיין מסתבכת עם Word
.

resputin

New member
תראה,

פרימייר היא עדיין תוכנה יחסית מסובכת, אם אתה רוצה תוצאות טובות. שימוש פשוט בה אכן לא קשה למדי, אבל הפוטנציאל שלה יכול להגיע למאוד גבוה מבחינת אפקטים\יכולות ועזרה בתיקון דברים שהם לא מאה אחוז, כל אלו דברים שלומדים. :)

ganooov

New member
זה יהיה בסדר לומר שהפרמייר

היא תוכנה כמעט-מקצועית ולא הרבה הרבה מעבר?
(למיטב ידיעצי, כמו בהרבה דברים האחרים, האולפנים הגדולים לא משתמשים בתוכנות מסחריות כמו פרמייר, אלא בתוכנות שנכתבו במיוחד בשבילם [ע"ע תוכנות ה-3D, לדוגמה..]) אני מאוד אוהב כלים חזקים שאפשר לעשות בהם גם דברים פשוטים
. (הממ.. פוטושופ. המממ... בנות. המממ... מצלמות יקרות בטירוף
)

0mroosh

New member
היא אמרה שהיא צריכה את זה ל

עריכת סרטים ביתיים, אז התוכנת עריכה של xp תתאים אני חושב. זה לא שהיא צריכה כל מיני אפקטים מורכבים ופונקציות כאלה ואחרות.

ronit141

New member
מישהו יכול להסביר לי איך מעלים לכאן

את התסריט שכתוב בוורד? וכן יש לי אקס פי

ganooov

New member
../images/Emo26.gif

בתחתית עמוד הוספת הודעה/תגובה יש מקום להוספת קובץ ששוקל עד 250KB (מסוגים שונים, לא כולם. קובץ של Word יעלה). לוחצים על לחצן Browse, מוסיפים את הקובץ, ולוחצים על שלח/י לשליחת ההודעה לפורום
.

ברונדבי

New member
adobe premire

הממ, עם ספר מתאים אפשר ללמוד בקלות, זאת אחלה תוכנה. אפשר "לקנות" אותה דרך אתר "מכירות" EMULE, הממ, וזה רק אם זה ל"גיבוי" האא.. כן. בהצלחה.(מקורי עולה המון כסף).

ganooov

New member
../images/Emo31.gif אסור להמליץ בפורום

על עשיית דברים לא חוקיים.

ברונדבי

New member
אתה הבנת דברים לא חוקיים

אני הבנתי המון מרכעות ("-") שברחו לי בטעות מהמקלדת. ואם כבר שאלת, דעתי? לבנאדם רגיל, לתצורת ביתית ולא לרווח, אין טעם שיקנה ב6900 שקל תוכנת עריכה. טימטום וחוסר כסף.

ganooov

New member
אם כבר,

טמטום זה לחשוב שהכנסה למרכאות ואמירה סיבובית שממליצה בכל פה לעבור על החוק זאת לא עבירה על החוק.

ganooov

New member
"לא תגנוב" כתוב לא רק בתנ"ך,

אלא גם בחוקי מדינת ישראל, שתקנון הפורומים של תפוז מחייב לשמור. בקיצר, אל תהיה ליצן. אתה לא מהיום בתפוז, נכון? ניסית שלא להמליץ ישירות, אז עשית את זה בעקיפין, תוך מודעות לכך שהנושא לא חוקי ונוגד את התקנון (עקב היותו לא חוקי). וחוצמזה, למיטב זכרוני, המובי מייקר של מייקרוסופט (בגרסה מוחלשת) קיים בכל גרסת חלונות מגרסת ME ומעלה. תערוך בו, ואל תעודד גניבה בפורום.

למעלה