שלום לכולם, יש לי שאלה

ברונדבי

New member
שומר לעצמי.

גם כתוב לשמור שבת בתנך, והפורום פעיל, אז..אל תתן לי חוקי צבא או חוקי מדינה, כי זה הדבר האחרון שאכפת לי. מצטער שדירדרתי את הפורום לפשע.

ganooov

New member
לכן אמרתי שהחוק של המדינה אוסר ../images/Emo13.gif

לא ממש מזיז לי ממה אכפת לך או לא. אבל בדיוק כמו שאני לא אמריד או אסית או אמליץ לאנשים אחרים לעבור על החוק, כך גם אתה צריך לשמור על זה, לפחות במקום שזה תנאי הפעולה שלו.

ganooov

New member
נו קשר לתמימות.

אז מה, זה שאנשים לא יסיתו לסרבנות פקודה (למיטב זכרוני, גם הסתה כזאת היא עבירה על החוק) לא אומר שחיילים לא יסרבו? ואם חיילים יסרבו בכל מקרה, אז אולי כדאי לשקול לעודד סירוב פקודה בראש חוצות? (וזאת סתם דוגמה, לא בא לי להכנס לפוליטיקה) בקיצור, תמים אני לא. אבל יש דברים שבאמת אמורים להיות מוכרים לאנשים שגולשים מספיק זמן בתפוז (כלומר, למעלה מחודש וחצי).

bobby6killer

New member
השיקול יהיה של המנהלת

לדעתי הוא לא חידש זה או נתן לא סיסמאת פריצה ולכן זה צריך להישאר

ganooov

New member
לכן לא אמרתי כלום לשלי ../images/Emo3.gif

זה לא משנה בכלל. כשאני רואה כזה דבר בפורומים אני מתריע. וגם כדי בשבילו לזכור, שיש פורומים שעל כזה דבר מקבלים חסימה (ואם יורשה לי, לפעמים זה מוצדק
).

pink cigarette

New member
../images/Emo45.gif וואו, ואני חשבתי שאני הבנאדם

היחיד בארץ שזה עוד משנה לו.

bobby6killer

New member
המלצה אישית

יחד עם הI-MAC מגיע תוכנת עריכה מעולה (שחכתי את שמה). ההשואה בינה לבין המובי מייקר מעליב אותה,והיא למעשה הסיבה שמייקרוסופט הוציאו את המובימייקר,כי מסתבר שהרבה אנשים קנו את האימאק בשביל העורכת סרטים שלה. כל מה שצריך זה מחשב IMAC שנותן גם הרבה יותר ממחשב רגיל...

bobby6killer

New member
היא פחות מקצועית מהפרמייר

אבל יותר נוחה ממנה והרבה יותר מקצועית מהמובימייקר שמבייש צלם חתונות...

למעלה