שלום לכולם. יש לי שאלה..

מצב
הנושא נעול.

TWITI1

New member
שלום לכולם. יש לי שאלה..

שלום לכולם. יש לי שאלה..
התקבלתי לעבודת דיילת מכירות לפני מס' ימים והוזמנתי ליום הדרכה (בתשלום) בת"א. הגעתי למקום באוטובוסים חיכיתי שם רבע שעה לבד, ובסוף כששאלתי במקום אמרו לי שהיום הדרכה נדחה. לי לא רק שהחב' כ"א לא הודיעו דבר,אלא יום לפני ההדרכה התקשרו לוודא שאני מגיעה. ועכשיו לשאלה- האם אני צריכה לדרוש את הכסף שהייתי אמורה לקבל מחב' כח האדם על יום ההדרכה? תודה.

שיר ורד

New member
את רשאית לדרוש את התשלום

שלום לכולם. יש לי שאלה..
התקבלתי לעבודת דיילת מכירות לפני מס' ימים והוזמנתי ליום הדרכה (בתשלום) בת"א. הגעתי למקום באוטובוסים חיכיתי שם רבע שעה לבד, ובסוף כששאלתי במקום אמרו לי שהיום הדרכה נדחה. לי לא רק שהחב' כ"א לא הודיעו דבר,אלא יום לפני ההדרכה התקשרו לוודא שאני מגיעה. ועכשיו לשאלה- האם אני צריכה לדרוש את הכסף שהייתי אמורה לקבל מחב' כח האדם על יום ההדרכה? תודה.
את רשאית לדרוש את התשלום
אם את עדיין מעונינת לעבוד שם, הייתי מציע שלאחר שתעברי את ההדרכה בפועל תבקשי שכר ,גם בגין יום ההדרכה שהפסדת. אם יציעו לך פיצוי חלקי שווה ערך לזמני הנסיעות וההמתנה שלך+הוצאות הנסיעה, תתפשרי על זה. אם החלטת לא לעבוד שם, תדרשי מיד את התשלום בגין יום ההדרכה. רוב הסכויים שיחליטו בעקבות זאת לא להעסיק אותך בכלל, אם בעקבות זאת תגישי תביעה לבית הדין לעבודה, אני מעריך שבית הדין יפסוק לך פצוי חלקי בלבד בגין יום זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה