שלום לכולם. כדי להעשיר את גלריית

אפשר "וואוווו" ענק לכולם יחד ?!

וואאאאווווו !! ענת- השירשור מקסים! לא להאמין שזה "כולה" נייר! גילי- את העבודות שלך כבר ראיתי ונהניתי וכייף לראות שוב! ממה עשוייה הדגה? ספוג? דבוש- הגמדים האלה כ"כ מתוקים!! וסוף סוף גם ראיתי תפאורה! תודה !!
אילן- אחלה בובות (וד"ש ל"צביקה פיק" שלך
) יוווו, שכחתי מישהו ?? כבר בודקת
כל העבודות שמועלות פה פשוט מקסימות!

זהו המחשב "סניו" שזרקו לפח כי הוא

היה שמן מידי ובימינו כולם אוהבים מסכים שטוחים ואנורקטיים (ציטוט מההצגה). דון קישוט מבלבל בינו לבין "סנשו פנסה" עוזרו הנאמן. סניו/סנשו עוזר לדון-קישוט להבין לאיזו מאה נפל, מי הם שדי הניילון ומה זה כל הדרקונים האלה שמוציאים עשן מהטוסיק... את ההמשך לא אספר כדי לא לקלקל למי שעוד לא ראה

איזה תמונות יפות ברגע שאוכל

אעלה אותן לגלריה.....המשיכו אני מזה נהנית...........תודה לכולם . דבוש

uh60a

New member
תמונה מתוך "טרמינל" יצירתו של עמית

יצירתו של עמית דרורי הנפלא.

יפהפה. עוד יהיו הופעות של טרמינל?

רציתי לראות בפסטיבל בירושלים אבל זה התנגש לי עם הצגות אחרות שכבר היו לי אליהן כרטיסים, ואז רציתי ללכת ביום שישי כשהיה חינם אבל אמרו לי שאין כבר מקום

neta2

New member
אפשר גם? ../images/Emo13.gif

אני נטע מהמרכז שלפני שלוש שנים למדתי במשך שנה אחת , לצערי, עקב בעיות כלכליות תיאטרון בובות- בנייה ותפעול. נהניתי מאד. שוקלת להמשיך ללמוד (טרם החליטותי היכן) ובבוא היום גם שוקלת לשלשב את העיסוק בבובות עם תרפיה בדרמה. הנה דוגמא לבובה מעיסת נייר, אני מבקשת לא לצחוק , מדובר בבחורה(אני כמובן) בעלת 2 ידיים שמאליות וחסרת כל כשרון בפיסול וציור..

לפי התמונות ממש ממש לא הייתי אומרת

שיש לך 2 ידיים שמאליות- להיפך! לדעתי אם תמשיכי ללמוד צפויות לך גדולות ונצורות. וברוכה הבאה לפורומינו הקט (מקווה שיגדל)

uh60a

New member
ועוד אחת מתקופת הלימודים

זה מתוך הופעת גמר של אופיר צוויבל שלקחתי בה חלק ונקראה "הפנסיונרים".

למעלה